Hayatımda ilk defa birini gerçek anlamda sevmişken meğer yaşı konusunda yalan söylemiş. O 20 yaşındaymış ama bana 27'yim dedi buna da inandım çünkü gerçekten çok büyük gözüküyor boyu da oldukça uzun ben de 23 yaşındayım bunca zamandır bana yalan söylemiş. Bir de o kadar evime gelip özür diliyor yaşımı söyleseydim asla benimle çıkmazdın bu ilişkimiz için gerekliydi lütfen beni bırakma canımı acıtıyor bu diyor ama ilişkiyi başta yalanla kurmak zaten ilişkinin en büyük hatası değil midir? Çok üzgünüm onu çok seviyordum canım acıyor resmen onunkinden daha çok acıyordur nasıl mutlu olabilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEvet yaptığı yanlış fakat gerçekten aşıksanız ve onu gerçekten istiyorsanız bir şans daha verin ama size güvenilir biri olduğunu kanıtlama şartı ile. TC kadınları 1.85'ten aşağısını insan yerine koymadığı bu ülkede ne güzel uzun birini bulmuşsunuz işte.
04 Yorumla
Soran+1 yılBoyun kısa mı
- +1 yıl
1.75
Soran+1 yılNormalmiş
- +1 yıl
Kısa değilim evet. Boyum normal ama işte TC kadınları insan yerine koymuyor.
En İyi Cevaplar
+1 yılBence arada ki yaş farkı o kadar önemli değil. Ayrıca çocuk sevdiği kişiyi kaybetme korkusuyla yalan söylemiş. Yalan söldeğinden ziyade niye yalan söylediğine odaklanmak daha mantıklı. Benim için söylenen yalanın amacı yalan söylemesinden daha önemli. Başta dediğim gibi "SENİ KAYBETME KORKUSU" ile söylemiş. Sevdiğini kaybetmemek için söylemiş. Sonuç olarak onu affetmelisin. Seni gerçekten seviyor ve senin için her şeyi yapabilecek kapasitete.(Sonuçta senin için bir risk alıp yalan söylemiş.) Yazımuzun oldu. Kusuruma bakmazsın umarım.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence arada ki yaş farkı o kadar önemli değil. Ayrıca çocuk sevdiği kişiyi kaybetme korkusuyla yalan söylemiş. Yalan söldeğinden ziyade niye yalan söylediğine odaklanmak daha mantıklı. Benim için söylenen yalanın amacı yalan söylemesinden daha önemli. Başta dediğim gibi "SENİ KAYBETME KORKUSU" ile söylemiş. Sevdiğini kaybetmemek için söylemiş. Sonuç olarak onu affetmelisin. Seni gerçekten seviyor ve senin için her şeyi yapabilecek kapasitete. (Sonuçta senin için bir risk alıp yalan söylemiş.)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de 3 yıl boyunca yalan söyledim. 16 iken 18 dedim. Birbirimizi çok sevdik. 3 yıl sonrasında itiraf ettim. Çok ağladı çok üzüldü ama beni affetti. İlişkimiz hala çok güzel. Seviyorsan şans ver
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki o kaç yaşındaydı sen 16 yaşındayken?
Cevap sahibi+1 yılO 25 yaşındaydı, dün 29 yaşına girdi. Yaşı büyük olduğu için beni kabul etmemesinden korkup yalan söylemiştim
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
46Cevap
+1 yılBence çocugun bu yalan söylediği mevzu dışında sana olan tavırlarını dikakte almalısın. Eğer ki sadece yaş konusunda değil başka mevzulardada sana yalan söylediyse bu ilişkinin daha fazla sürmesinin bir anlamı yok. Eğer sadece yaş mevzusunda sana yalan söylemişse ve bunu senle birlikte olabilmek için yapmışsa, normalde sana karşı dürüstse bu bir mazeret kabul edilip affedilebilir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 768 cevap paylaştı. Yalan üzerine kurulan bir ilişki sağlam temeli olmaz hicbir zaman. Ilk başta tek yalan söylediği yaşi değildir belki diye sorgulatır her an yalan söylüyormuş gibi gelir artık, o şüphe de sana zarar verir sadece. Ayrılmak mantıklı bence...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bikere yaşını söylese neden ilişki başlamasınki yani 23-27 olabilir tam zıttı erkek kızdan küçük olmaz zaten biz erkekler sizlere göre geç olgunlaşıyoz yani bence bu işte başka bi iş var yarın öbürgün altından neler çıkar
00 Yorumla
+1 yılBir insan yaşı ile ilgili neden yalan söyler hiç anlamıyorum Bence derhal ayrıl ondan Seni aşırı iyi anlıyorum Şu an.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet bunun için de yalan söylenmez yalan söylemeseydim beni sevmedin benimle olmazdın diyor yalan söyledi şimdi çok şey mi değişti? En azından diğer türlü dürüstlüğüne ödün vermemiş olurdu
Soran+1 yılDürüstlüğünden*
+1 yılDoğru söylüyo 20 dese onu sevgili gözüyle görmezdin ki.. takılma sonucu için mübah demiş günahı boynuma demiş almış
02 Yorumla
Soran+1 yılGörmedim evet ama en azından doğruyu söylerdi
- +1 yıl
Ama bu aşkı hiç tatmamış olurdun onu hiç tanımamış olurdun. Ve bu acıya da düşmemiş olurdun olaya birde böyle bak
Seninle tanışmak için kendisini sana tanıtmak için yalan söylemesi mi? Yoksa doğruyu söyleyip yanında bir iz gibi çekip gitmesi mi?
Gerçekten bağzen meçburiyetten söylerler tamam haklısın ilkde yalan söylemiş ama gercek yaşını söyleseymiş gerçekten birlikte olmazmışın hem sen kendi önüne bak mutluysan gerisini takma güzel bi ilişkin varsa bir kereliğine göz yuma bilirsin bu toz pembe yalana
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 857 cevap paylaştı.
+1 yılAşkım yaşi yoktur derler yaşını en başta söylemiş olsaydı zaten problem olmazdı. Gördüğüm kadarıyla senin de zoruna giden yalan söylemiş olması
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet en büyük sorunum o
- +1 yıl
Huylu Huyundan Vazgeçmez Derler. Belki Bilmedigin Başka Yalanlarda Vardır. ya da Ileridide Aynısını Yapacaktır Bilemezsin. Yaptıgı Açıklama Seni Tatmin Ediyorsa Devam Et. Etmiyosa Bitir Tamamen.
+1 yılevet yalan söylemiş olabilir evet bu çok kötü ama...
ama lı bir cümlede kaybolmak istemem ama niyeti kötü değil izlenimi verdi bana..
3 yaş çok büyük bir fark değil..
bence iyice akıllandırdıktan sonra devam edin..00 Yorumla
+1 yılÇocuk orda üzüntüden kahroluyo, sende nasıl mutlu olabilirim diyon işte bu yüzden kızlara güvenip evlilik düşünmüyoz.
00 YorumlaAyrilarak. Devam edersen uzuleceksin cunku yalan soylemis ve bundan sonra soyledigi herseye supheyle yaklasacaksin
00 Yorumla
+1 yılAynı şeyi ben de yapmıştım, telafisi olmadı. Yollar ayrıldı. Yapacak bir şey yok :/
04 Yorumla
Soran+1 yılSen nasıl bir yalan söylemiştin ki
- +1 yıl
İşte aynısını diyorum ya. 2 yaş falan büyütmüştüm duruma göre. Gel ben mutlu ederim seni, takılma.
Soran+1 yıl😒
- +1 yıl
Nolduuu :' kötü bir şey demedim. Güzel motive ederim, onu söyledimmm
+1 yılİşi gücü parası varsa düzeni oturmuşsa dert etme. Çıtır koca işte
01 Yorumla
Soran+1 yılÇalışıyor ama aynı zamanda okula da gidiyormuş okula gittiğini yeni öğrendim zaten yaşını o sayede öğrendim
Yalan evet kötü birşey ama bence sende seviyorsan bir şans ver.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler geç olgunlaşır dert etme büyüyecek ablası :) yemi gemilere yelken aç hemen geçer. Şimdi sorun etmesen ileride edeceksin gibi
06 Yorumla
Soran+1 yılO zaten çok olgun biriydi olgun olmasa onun gerçek yaşını tespit ederdim yüksek ihtimal anlaşılırdı
- +1 yıl
İnsan bazen bazı şeyleri goremeyebiliyor. Ama kalbi hala genç ve toy. Kendini aşık zannediyor belli ki. Bu tür konularda bencil ol sana uymuyorsa vaz geç yanı yapacak bisi yok
Soran+1 yılHaklısın ne kadar olgun olursa olsun o bir çocuk
- +1 yıl
Ciddi bir iliski istiyorsan da zor yanı hem çok bekleyeceksin bir ise girmesi askerlik uni icin hemde bu süre zarfında başkalarından etkilenecek ve gidecek :) her türlü dez avantajlısın
Soran+1 yılHayır benden 3 yaş küçük biriyle olmam zaten çok zor 1 yaş falan olsa anlayabilirdim ama 3 ııh
- +1 yıl
Sen zaten yaşça da olgun istiyorsun her türlü olumsuz. Sana ne kadar olgun gorunsede olmayan yanı İnan çok. Hala ham o pişecek :) neyse yapman gerekeni de yapmışsın ne diyebilirim umarım aradığını bulursun
+1 yılNasil anlayamadın hayret ettim Kuzum ya , neyse hayırlısı olsun
00 Yorumla
+1 yılYaş önemli değil bence ama yalanla başlaması kötü olmuş, doğru Bi karar alıcaksındır mutlaka
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 669 cevap paylaştı.
+1 yılKaybetmemek için söylenilen yalanlar normal yalandan daha kötü bence.
00 Yorumla Affedebilirsin canim bence iliskide yasin bir onemi yok cok abarti degilse
00 Yorumla
+1 yılDoğru bir karar almışsın yalan üzerine kurulan ilişki hep öyle gider
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimde başıma gelmişti
Çocuk 21 ben 23 yaşındaydım bana 22 yim demişti. Salak ya öğrenince çok bozulmuştum10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOnu affedip affetmemek sana kalmış knk benim önerebileceğim herhangi bir şey yok. Sadece akışına bırak.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 688 cevap paylaştı. bence seviyorsan ve gercekten pisman oldugunu hissediyorsan bi sans ver
00 Yorumla
+1 yılPeki yalan soylemeseymis gine cikarmiydin yasi 3 yas kucuk oldugu için. 🙂
02 Yorumla
Soran+1 yılEğer ilk görüşte çok seviyorsam evet çıkardım
- +1 yıl
Anladim ozamn yalan soylemeseymis iyimis.
Eger seviyosamiz 5 yasa kadar sorun yok bnce.
+1 yılEvet yalan söylememesi gerekti bunun mazereti olamaz ancak sayesinde daha öncesinde yaşamadığın duyguları hissetmişsin eğer ona güveniyorsan bu mutluluğu heba etme yaşı da sorun yapma bence
00 Yorumla
+1 yılYalan söylemesi kötü, güvenini kırmış. Ama yaş kompleksin varsa böyle bir yol bulmuş olabilir. Seviyorsan ve onunda seni sevdiğine eminsen bir şans ver.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl20 dese cidden bir şey olacağını sanmıyorum ama olmasın da zaten ne gerek var sevgililiğe
00 Yorumla
+1 yılona soyle en basta dogru yasini soyleseydin olabilirdik ama yalan soyledin icin olmaz de ve uzulme biri gider digeri gelir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılVereceğin karar ne olursa olsun pişman olmayıp arkasında durup hayatını ona göre idame ettirerek
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Ne olursa olsun doğru ilişki için doğrular konuşulmalı
00 Yorumla
+1 yılBi tane kadını da ben öyle işlettim yüzümü hiç görmedi sesim 30 yaşında adam gibiydi sonra engelledi slak ne komikti var ya😂😂
00 YorumlaBabanız yaşında adamlara ilgi duymanız yüzünden, adamları yalana sürüklüyorsunuz müptezeller..
02 Yorumla
Soran+1 yılHiçbir zaman bbam yaşımdaki adamlara ilgi duymadım?
Soran+1 yılBabam*
+1 yılKimseye güven yok bende yaşadıklarımdan daha iyi anladım
00 Yorumla
+1 yılboyunu sevmişsin yaşını değil. boyuyla idare etcen artık
00 Yorumla
+1 yılOna sor bi bence neden yaptın diye sana bakmayacığımımı düşündün diye
00 Yorumla
+1 yılilişki başında yalan söyleyenlerin sonradan daha çok yalanı ortaya çıkıyor ben güvenme derim
00 Yorumla
+1 yılbirlikte oldunuz mu peki
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet olduk ama neden ki
- +1 yıl
zele baksana bi mesaj at
Soran+1 yılHayır
+1 yılOOoo uzun boylu mu? O zaman olur.
02 Yorumla
Soran+1 yılUzun boylu karı seviyorsun değil mi? Ben de seviyorum😃
Soran+1 yılBoyluları *
+1 yıluf ne dert etmişsin 3 yaştan ne olacak
01 Yorumla
Soran+1 yılMesele yalan söylemesi en büyük mesele bu
+1 yılKendisi mi söyledi tesadüfen mi öğrendin
02 Yorumla
Soran+1 yılTesadüfen öğrendim. Yemek yerken okuldan iki arkadaşıyla karşılaştık ben de ne okulu sen hala okuyor musun dedim daha fazla dayanamadı itiraf etti sanırım
- +1 yıl
O zaman arkadaş yalancı, itiraf etse söyledikleri doğru olabilridi af dilerken.
Birsey olmaz olan olmuş
10 Yorumla
+1 yılAyrıl hiç uğraşma o zaman
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Yalan söylemesi hoş değil
00 Yorumla
+1 yılBence bırak gitsin hem yalancı hemde senden küçük
00 YorumlaO kadar büyük yaş farkı yok ya
00 YorumlaÜzülecek bir şey yok değiştir gitsin
00 Yorumla
+1 yılben yalan atmam hiç d
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapmış bir hata ablası affet
11 Yorumla
Soran+1 yılNe
abla deme lazım olur de
02 Yorumla
Soran+1 yılAbla demiyor ki
- Aşk İlişkileri konusunda 17,3b cevap paylaştı.
+1 yılyani haklısın yalan söylenmemeli hiçbir durumda.
00 Yorumla Vur tekmeyi en başında söyleseydi
10 Yorumla
+1 yılYas önemli değil bende 7 tane evli kadınla beraber oldum hepsi en az benden 5 yas büyüktü
02 Yorumla
Soran+1 yıl7 tane mi hepsi ile aynı anda mı oldun yani? Umarım öyle değildir?
- +1 yıl
Hayır tabiki 7 tane evli kadına ayni anda nasıl yeteyim imkansız
+1 yılbirlikte oldunmu
16 Yorumla
Soran+1 yılHerkes neden aynı şeyi yazmış ki evet oldum bunda bir sorun mu var ki
- +1 yıl
fiiken ve tavırlarından analrsın bence affet çekinmişolaiblir senden büyüksün diye
Soran+1 yılTavırlarından anlayamadım ki çok olgun davranıyordu normal 20 yaşındakiler gibi değil baya olgundu daha yaşıtları gibi davransa bir şüphelenirdim zaten
- +1 yıl
sen beni takibe al zöelden yaz
Soran+1 yılBir şey yazmak istemiyorum
- +1 yıl
inan üzülme çocuk seni bğenmiştir küçük diyeçekinip büyük dmeiştir affet bence
- Aşk İlişkileri konusunda 25,1b cevap paylaştı.
+1 yılYav mk bari 23 deseymiş niye 27 Antepli mi acaba
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılayrıl geç hiç muhatap olma
00 YorumlaBeynini kullan
03 Yorumla
Soran+1 yılYani napayım
Soran+1 yılAyrılacağım evet
+1 yılEee sorun ne ki sevdiysen sorun yok
00 Yorumlanegatifim bu konuda
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 881 cevap paylaştı. 3 yaş bir şey olmaz
00 Yorumla
+1 yıldirekt ayrıl
01 Yorumla- +1 yıl
ayrılınca daha mutlu olacaksın ilerde yalan söyleyip ilişkimiz için gerekliydi der
Gizli Üye(25-29)+1 yılMalsın knk
03 Yorumla
Soran+1 yılNiye ya
Cevap sahibi+1 yılYazık kafana
Soran+1 yılNeden ki işte onu desene
- Devamını Gör (8)
Devamını Gör(53)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Çıktığım çocuk yaşı konusunda yalan söylemiş çok üzgünüm nasıl mutlu olabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım