Ben 18 yaşındayım fakat buluşacağım kişiye anlık 24üm dedim oda 23 çıktı 😀 her neyse buluşmak istiyor sizce buluşmalı mıyım hayatımda bir heyecan olur belki diye buluşmak istiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşımda buluşacağımız yerde olacak bu arada tek gitmeyeceğim
türkiye'deki kadınlar için bir heyecan çok fazla şey anlam ifade ediyor. sonra ailen müge anlı ve esra erol da seni aramasın. akıllı kararlar alın. aklınızı kullanın.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kanka normal cafede bulusucam toplu alanda evine gidicem demedim
zeki bir kadın olduğunu düşünüyorsan git. köylü, veya eğitimsiz, ilk defa dağdan indim şehre kafasındaysan o kafenin sonu farklı yerler olur. zihin asla yontulmaz.
Daha 2 günlük konuşmaya mercimek fırına verilecek, üstelik senden 1 yaş küçük. Daha çocuksunuz yavrum büyüyün idrak edecek olgunluğa eriştiğinizde mercimek köftesi bile serbest.
Yaa ne rezil edecek kizim manyak misin ama o kadar korkun varsa eğer mesaj at ona işte sana yalan söyledim yaşım 24 falan değil buluşmak istemezsen anlarım de olur biter
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
5 yas bir sey olmaz onada süprayzzz olar ksjejs7shsns
bakma sen bunlara bunlar felaket tellalı olmuş hepsi, en iyisi yapmışsın zaten ciddi düşünmüyorsun git takıl işte yaa sıkılınca yol verirsin
Bence yalanı düzelt ve sor yine buluşmak istiyor musun ona göre buluş
türkiye'deki kadınlar için bir heyecan çok fazla şey anlam ifade ediyor. sonra ailen müge anlı ve esra erol da seni aramasın. akıllı kararlar alın. aklınızı kullanın.
Kanka normal cafede bulusucam toplu alanda evine gidicem demedim
zeki bir kadın olduğunu düşünüyorsan git. köylü, veya eğitimsiz, ilk defa dağdan indim şehre kafasındaysan o kafenin sonu farklı yerler olur. zihin asla yontulmaz.
Daha 2 günlük konuşmaya mercimek fırına verilecek, üstelik senden 1 yaş küçük. Daha çocuksunuz yavrum büyüyün idrak edecek olgunluğa eriştiğinizde mercimek köftesi bile serbest.
Iste bu yüzden yaş önemli
Yalan söylemeyin sonra öğrenirse bir anda soğur
Bulustugunda söyle bence
Bişey yapar diye korkuyorum dersem hiç bulusmadan derim
Napabilir ki sana? En fazla konuşmayi kesersiniz bu kadar yani
Ya rezil falan eder diye dedim başka bişey tabiki yapamaz
Yaa ne rezil edecek kizim manyak misin ama o kadar korkun varsa eğer mesaj at ona işte sana yalan söyledim yaşım 24 falan değil buluşmak istemezsen anlarım de olur biter
Ufak tefek yalanlar ayrılığa kadar gider
Nasıl bir heyecan arıyosun
İlk buluşma heyecanı kanka ne olabilir
Yaa okadar atmasaydın keşke
Yalan soylemissin dogruyu soyke
Bi insan niçin yaşını yalan söyler ki
İstersen buluşabiliriz bende 18' im 😄😄
Buluş
Napak sana?
Kanka soru sorma uygulaması cevap yazmayacaksan yürü git bak dalgana
Ne yapacaksınız
🤷🏻♀️
Bilirsin eğer aşk sevgi ise doğruyu söyle yok takılmak ise hiç uğraşma
Hayır ya aşık falan değilim öylesine konustugum biri ciddiye alsam yalan söylemem
Yazarmısın bi dk bana bir şey danışmak istiyorum
Burdan yazabilirsin
Olmaz soru sormam gerek
Maalesef