3 sene önce tanıştığım sanal arkadaşıma yaşımı 1 yaş büyük olarak söyledim.. hala da öyle biliyor söylemek isterdim ama bana daha güveni kalmaz diye korkuyorum
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
yav yok bu beyaz yalan sayılır güven kıracak kategoride sayılmaz
Lise sınavına gireceğim sene beni 9. sınıf sanıyordu hiç çaktırmamıştım ya
sizi pis yalançılar 😀
Söyle gitsin neden böyle söylediğini açıklarsan sıkıntı olmaz.
seni gidi yalançi seni. o çocuk seni affetse bile allah affetmiycek diyim ben.
bana - veren kızımızın burnundan öpüyorum.
Haha
1 yaştan birşey olmaz. Benim hesap yanlışmış dersin. Anne karninida saymışım felan de :)
1 yaştan bişe olmaz benimki 10 yaş küçük söylemiş 😂😂
Hahah kac yasindaymis aslnda
@Jdkskkskqlqlwl 42 bana 32 dedi ulan Allah tan yalan sevmem dedim daha neler neler 😂
Wuw sonra ayrildn mi hic mi fark etmedin bakti senden büyük
@Jdkskkskqlqlwl ben ne bilim hani kadın bakımlı güzeldi Allah var tatile gittik marketten alış veriş yaptık benim cüzdan arabada kalmış bunda da sırt çantası var aşkım şurdan ver dedi döndü bu bende çantadan onun cüzdanı alacam kimliği gördüm baktım 1978 vay ya annem 72 li laa beynimden vurulmuşa döndüm pansiyona gittik benim surat asık ama bu ara noldu aşkım dedi sen kaç yaşındasın dedim 32 dio hala bana bak kafamı bozma dedim aşkım nüfus da yanlışlık olmuş da kimliğe öyle yazılmış Dio daha ulan 10 yaş mı büyük yazılır demi vay seni sevdim falan filan ayrıldım bir kaç yalanı daha var dı
Hahah annenle tanistirmis miydin
@Jdkskkskqlqlwl 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ sorma 😂
Evetmi hahha
@Jdkskkskqlqlwl susma hakkımı kullanıyorum 😂
Ya anlattt
@Jdkskkskqlqlwl evet getirdim annem dedi ki oğlum bu kadın biraz büyük gibi dedi yok anne 3 4 yaş bişe olmaz çok iyi biri dedim anam kıllandı olmaz bu dedi
Hahha iste ben dedim büüyk durmuyor muydu diye siz erkekler anlamazsiniz illa yasini gösteriodur
@Jdkskkskqlqlwl yani evet ben pek anlamadım ama anam çaktı mevzuyu olum bu 40 var dedi bide bana ziraat mühendisiyim diyor artı memurum diyor her perşembe cuma yanımda ulan dedim sen nasıl izin alıon o Ankara lı ben kayseri neyse bir gün bunun çalıştığı yerin müdürünü buldum kamu kurumu ya resmi ss yaptım buna attım bu kim dedim bilmem dedi iyi bak dedim 😂😂
Bu adam senin çalıştığın yerin müdürü nasıl tanımazsın dedim sen ne yapmaya çalışıyorsun falan diyo daha yani memur falan değil ha benim için gram önemi yok memur muş işçiymiş ev kızıymış ama bana yalan söylüyor ya bide evlenek diye tutturmuştu o yaş olayına öğrenince koptu bende kayış
😂 yalanlar illa ortaya cikiyo
@Jdkskkskqlqlwl ne yani ben işçiyim arkadaş ben buyum demi ister konuş ister konuşma yalana dolana gerek yok ama insan oğlu biraz salak
Hahas
3senedir sanal arkadaşın mı sadece
Flört.. sevgili.. arkadaş.. fuckbudy.. hepsi içinde
Gerçek hayata taşındı mı yani sanal diyince 3 senedir sanalda konuşuyonuz sandım
Hala bulusmadık.. hep bir terslik çıkıyor ikimizde istanbuldayız ama buluşamadık hala
Sizinki baya uzamış ama iyi 3 senedir kopmamışınız
Yok ya çok şükür bir de buluşabilsek
Sizinki biraz uzun bir konu neden buluşamadınız falan merak ettim ama burdada konuşalacak şeyler değil gizlisin soramıyom da
Seninde anlatasın yokmuş zaten
Keşke benim de dertlerim böyle olsa
Seninkiler ne ki anlatmak ister misin
Teşekkür ederim derdim yok da olduğunda hani
1 yaştan ne olabilir ki?
Yasin kac 3senedir hala görüsüyor misnz
Hala görüşüyoruz söylediğimde 14 yaşındayım 15 dedim öyle düşünn
Onun yasi kac
Benden 3 yaş büyük ama 2 sanıyo
Sevgilin mi
Her şeyim aslında bazen sevgilim bazen flörtüm bazen arkadaşım bazen dostum bazen fuckbudy im hepsi bir arada ama isterdim sevgilim olmasını onu basından beri seviyorum
Siz kück yasta baslamissnz böyle seylere onun reelde sevglisi vardir
Onu tanıyorum sonuçta 3 sene az değil sevgilisi yok oldu olduğu zamanlarda benimde oldu anlatıyoduk sıkıntı yok
Tuhaf iliskiniz var
Kimlike gore dedim de
soyleme 1 hastan bisi cikmaz
Niye öyle peki
Bişey yok az
söyle
Ya bişey olmaz ondan