Sevgilime kendimi onla yaşıtmışım gibi tanıttım kendisinden 2 yaş küçüğüm ve yaşımın getirdiği düşüncesizlikten ötürü çok pişmanım 2 senelik bir beraberliğimiz var. Her gece vicdan azabı çekiyorum korkuyorum da vereceği tepkiden. Askerde şu an gelmesini mi beklesem şimdi mi desem artık dayanamıyorum çok rahatsız ediyor bu durum beni. Reşit değildim o zamanlar ve küçük görür eder diye diyemedim. şu an reşitim ne yapmam lazım nolur fikir verin
Güncellemeler
+1 yıl
Her şeyi anlattım. Ve inanamadım güldü sadece. Bu muydu seni üzen içine dert olan dedi gelip sarıldı. Öyle bir yük kalktı ki içimden. Bunu da burada paylaşmak istedim
Ben sorun olarak görmenden korktum ve böyle bişey yaptım ertelemek çok yordu ama daha fazla içimde tutmak istemiyorum de işte bu değil mi zaten bebeğim durum ne diycen başka
Kaçmazdı yüksek ihtimal hatta ilişkimizin en başında deseydim de sorun olmazdı ama çok büyük bir cahillik ettim biliyorum çevremdeki hiç kimse böyle bir şey yaptığımı bilmiyor anlatamadım kimseye de ona nasıl anlatırım bilmiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bence gelince konuş ister istemez bi güven eksikliği oluşturacak uzakta atlatması daha zor
Aileler tanıştı ciddi düşünüyoruz gelince anlatmayı düşündüm zaten ama vicdanım hiçte rahat değil
2 sene dursuysan gene durursun aileler tanıştıysa onun ailesi de 2 yaş büyük biliyo seni amannn neden gerek duyarsınız şöyle yalanlara
Söylemesem de ilerde fark edecek illa ki
Söyle zaten ama dediğim gibi biraz daha bekle
Nasıl konusunu açıp bahsetmeliyim kendisine hiç bilmiyorum
Ben sorun olarak görmenden korktum ve böyle bişey yaptım ertelemek çok yordu ama daha fazla içimde tutmak istemiyorum de işte bu değil mi zaten bebeğim durum ne diycen başka
Evet tam olarak bu ama çok korkuyorum güveninin tamamen gitmesinden. İlk defa biri ile bu kadar ciddi iken kaybetmekten korkuyorum
Korkma hata hepimiz için büyütülcek bişey değil bence bu, bi iki naz yapar belki ama idare edersin hallolur
İnşallah dediğin gibi olur ya nazı hiç sıkıntı değil hakkı hatta yeter ki aramızdaki bağ kopmasın
2 yıl geçmiş aileler var hiç sanmıyorum kopmaz sen olsan koparır mıydın düşün
Kopmazdım asla mesafe ilişkisi yaşıyoruz ve buna rağmen görüşüyoruz ciddiyiz sebebi varsa anlardım ve biraz da şaşırırdım ama asla kopmazdım
Tamam o zaman yük etme kendine daha fazla ☺️ Kafa yapınız uyuşmasa yürümezdi demek ki oda böyle yapıcak
Evet haklısın tanıyorum kendisini beni de anlayacağını umuyorum sadece kimseye konusunu açamadığım için bu tedirginliğim çok sağol desteğin için
Ne demek hayatım rica ederim ☺️ İyi düşün iyi olsun
Çok çok teşekkür ederim yinede içim rahatladı biraz olsun yoksa ben dayanamaz berbat bir ruh hali ile yarın gece dökerdim her şeyi
Eklesene bebeğim beni
Gitmez ise anlat. Giderse anlatma. Yaşını büyüt kimlikte
Nasıl büyütebilirim? Artık doğrusu ne ise anlatmakta istiyorum hiç yalanım olmadı kendisine ondan çok rahatsızlık duyuyorum
Basvuru yap. Yaşım yanlış diye sonra kemik ölçümü yapıyorlar eğer 2 yaşbüyük çıkarsa amacına ulasırsın
nekadar yanliş bişey yaptın daha başlamadan yalan la başladın ınsallah senı terk eder hakettın
Bu kadar kötü düşünceli olmana gerek yoktu
hem suclu hem güclü anlıyorum
Ben suçumun farkındayım eleştirdiğim senin kötü düşüncen sadece
ozaman gıdıceksın adam gıbı söylıceksın ben şunu bunu yaptım düz ve net.
Soyle ne olacak ki?
Ufak oluşun ilgi ceker olmali
Bana karşı güveninin tamamen gitmesinden korkuyorum
Itraf etmen iyi niyetli olmana girer.
Daha iyi olur.
Daha buyuk olsan sıkıntı olabilir ama kucuk olsusun bişey olmaz bence
Ya güven kırıklığı yaşarsa bana karşı uzaklaşırsa diye korkuyorum
Söylemesen kendi ogrense daha kötü ama
Kendim bizzat söylecem tabiki sadece korkuyorum
Korkma ne korkuyon
Güveni giderse zamanla da sevgisi giderse diye korkuyorum
Korkunun ecele faydasi yok
Sana yakışıklı mi yok.
Şahsen ilk defa ciddi düşündüğüm birisi kendisi ve bir başkası olsun istemiyorum
sorun edeceğini sanmıyorum
Umarım dediğin gibi olur
neden yalana başvuruyorsunuz ki
Küçüktüm o zaman bir anlık düşüncesizlik ettim onun dışında hiçbir yalanım olmadı kendisine zaten
yaşın şimdi kaç oldu
19 o da 21
sana karşı cesur olsun diye 18 bitti dedin...
Nasıl yani?
17 desen kaçar mıydı sence
Kaçmazdı yüksek ihtimal hatta ilişkimizin en başında deseydim de sorun olmazdı ama çok büyük bir cahillik ettim biliyorum çevremdeki hiç kimse böyle bir şey yaptığımı bilmiyor anlatamadım kimseye de ona nasıl anlatırım bilmiyorum
özür dileyerek direk konuş
Umarım işe yarar
çok önemli bir şey değil... yalan söylemene kızmazsa yaş önemli değil...
İnşallah öyle olur diyelim
çok takılma... direkt söyle...
doğrusunu söle
Sen bitmişsin 🚬