Sevgilim benimle birlikteyken eski karısıyla barıştı sonra tekrar bana döndü bana yaptıklarını unutamıyorum ne yapmalıyım?

Sevgilimle tanıştığımızda eşinden ayrıydı 3 yaşında kızı vardı zaten resmi nikahıda yoktu sallantıda bir iliskiymis eşi sürekli evi terk ediyormus kaç kere evi terk ettiğini saymış ailesi o derece ruh hastası biriymis bizim çok güzel bi iliskimiz vardı hiç bir problemimiz yoktu 1 seneye yaklaşmıştı iliskimiz ben sürekli ailesiyle görüşüyordum evlerine giderdim sonunda benim ailemde öğrendi doğal olarak karşı çıktılar evlenmiş ayrılmış cocugu oldugu icin sonra aramızda problemler cıkmaya başladı tartışmalarımız oldu en büyük ve son tartısmamız eski karısının kulağına gitmis ayrıldık diye çıkmış gelmis sevgilimin ailesinin evine zaten ailesiyle yaşıyorlardı ne kadar doğru bilmiyorum benim babam da öncesinde sevgilimi benden ayrılması için uyarmıs benim kızım sevdigi insandan vazgecmez onun senden vazgecmesinin tek yolu karinla barışman demiş o da bunun üzerine göndermemis karısını ben barıstıklarını öğrendikten sonra kesinlikle arayıp sormadım 6 ay görüsmedik karsılasmadık bile 6 ay sonra karısı yine çekip gitmiş ayrılmıslar sevgilim bana geri döndü yalvardı yakardı ben sana bi şerefsizlik yaptım affet ben seni seviyorum onu hiç sevmedim sırf çocuğum var diye katlandım ailem baskı yaptı senin baban böyle dedi aklımı karıstırdılar dedi 2 ay pesimde kostu istemiyorum dedim niyetim pesimde kosturmak degildi kesinlikle istemedim neler söyledim neler yaptım yüzüne bile tükürdüm ben hakettim bunu keske daha önce yapsaydin dedi aklımı başıma getirdin bir daha gitmem seni bir daha asla bırakmam dedi pismanlıgını gördüm en sonunda ikna etti simdi görüşüyoruz ama ben çok takıntılı bir insanım hayatı kendime de ona da zindan ediyorum çok seviyorum zaten sevmesem tekrar görüsmezdim ama sürekli bana yaptığı şeyi önüne getiriyorum kendime de zarar veriyorum üzülüyorum bunu nasıl atlatabilirim var mı bir yolu geçmişi unutup önümüze bakmanın
Sevgilim benimle birlikteyken eski karısıyla barıştı sonra tekrar bana döndü bana yaptıklarını unutamıyorum ne yapmalıyım?