Sevgilim benden ayrılır ayrılmaz eski sevgilisinin yanına gitti. Şimdi tekrar barıştık ama yaptıklarını unutamıyorum, ne yapacağım?

Merhaba bi sevgilim var bu ilişkide ikimizde çok fazla hata yaptık yinede birlikte olmaktan vazgeçmedik ikimizde birbirimiz icin hayatımızı değiştirdik fakat bu adamla benim simarikliklarim yüzünden ayrildik ve adam benden ayrılır ayrılmaz 6 senelik sevgilisinin yanına farklı bi şehire gitti tekrar denemeye karar verdiklerini söyledi bende bir sürü saçmalıktan sonra iletisi mi kestim bu adamla 25 gün konusmadik bu süreç içinde arkadaşımdan ulaşmaya çalıştı ayni anda sevgilisiyle tatile gitti döndü geldi tekrar bana bizde farklı şehirlerdeki bu adamla ben kendime karşı koyamadım barıştık ama yaptıklarına unutamıyorum mutlu olmam için maddi manevi calisiyo seviyorum ama yaptıklarına unutamıyorum bu arada 28 yasindayim bana bi akıl verin

Sevgilim benden ayrılır ayrılmaz eski sevgilisinin yanına gitti. Şimdi tekrar barıştık ama yaptıklarını unutamıyorum, ne yapacağım?