Çıktıgım kişiden ayrılıp eski sevgilime geri döndüm?

benim 6 yıllık ilişkim var ve artık gitmiyordu ilişki sogumuştum yazın ondan kafamda bitirmiştim ilşkiyi sonra bu sene üniye başladım ve sınıftan bir çocuktan hoşlanmaya başladım

1 ay boyunca bu böyle devam etti daha sonra çocukla yakınlaşmalar oldu konuştuk wp den falan 1 hafta sonra ders çalışıyoduk kütüphanede orda çok yakınlaşmalar oldu onu dokunuyodum bazen elimde degil bir anlık sonra ertesi gün yine oturuyoduk cafede sevgilimi sordu bende ayrıldık.

zaten dedim yani ben kafamda bitirdim ona daha söylemedim dedim buda benden hoşlanıyomuş sonra o gün akşam ayrıldım ben ve hoşlandıgım kişiyle çıktım 1 aya yakın gitti ilişkimiz hızlı ilerledik öpüşmeler koklaşmalar diyim çevremdeki insanlarda bu kadar nasıl hemen samimi olabiliyosunuz falan dedi vs vs haklılardı birden toparladım uzak durmaya başladım artık

çocuktan oda niye böyle davranıyon diyodu bir şeyde diyomuydum hızlı gittigimizi söyledim en baştan yavaş ilerliyelim dedim bu böyle 1 hafta sürdü

o 1 hafta içinde cafede oturuken tekrar yaklaştım biraz elimde degildi sonra 2 gün sonrada arkadaşlıktan başka bir şey olmadıgını söyledim eski sevgilime döndüm

3 aydır devam ediyoruz tekrar bu olaydan haberş yok tabi il dışında o ben üni için burdayım ayrıldıgım kişi beni kullandın diyo ama ben kullanmadımki onu gerçekten seviodum yara banadı için çıkmadım
Güncellemeler
+1 yıl
yaptıgım yanlışmıydı sizde yani bir anlık bir şeydi hatamı anladım ve düzeltmeye çalıştım
Güncellemeler
+1 yıl
sizce anlatsammı sevgilime ama anlatsam bırakır beni
Çıktıgım kişiden ayrılıp eski sevgilime geri döndüm?