Çoğu ilişki için geçerlidir bu genelde hesabı erkekler öderler , tabi olması gereken de budur ama her zaman oluyorsa aklımıza farklı düşünceler gelmeli mi?
İlişkilerde hesabı sürekli olarak erkek mi ödemeli?
Bir noktadan sonra hayatlar gibi cepler de birbirine karışır, kimin durumu müsaitse o öder. Önemli bir konu değil ama ilk etapta erkeğin ödemesi daha güzel olur. Kadında formaliteden çantasına uzansa yeter :D
Ortak ödenmeli. Buna çok karşı bir insanım. Eğer eş değilse erkek ödememeli. Niye benim yediğimin içtiğimin parasını sevgilim ödüyor mesela? Her hesabı erkeğe kitleyen kadın iticiliği kadar bir şey yok. Gördükçe çok garipsediğim bir durum.
Tabi ki hayır ne münasebet ya.. Kaç kere hesap ödedim ben.. Sadece erkeğe hesap ödetmek bence enayi yerine koymaktır karşı tarafı ayıp diye bir şey var.. Keyifli günler..
Sevgilimle bu gibi şeyleri kendimize dert edecek biri değilim. İlk buluşma da kesinlikle ben öderim. bu sadece davet edenin ben olduğum ve centilmenlik olarak görüyorum. Eğer ki karşı taraf illa ödemek isterse ; 2. buluşmada sen ödersin derim :)
Meslegimizin olması ve para kazanmamız centilmrn olmamaniz gerektigi anlamina gelmiyor bir kadin icin paraniza kiyamiyorsaniz yemege cikmayin kiz arkadas yapmayin bu kadar basit
@GeriDöndümBebek Ben hiç cömert olmam para ödemem demedim her durumda yapmam dedim sonuçta sevgiliyiz dimi birbirimizi karşılıklı seviyoruz eğer tek taraflı olsaydı ödemeyi önden fazladan verirdim daha fazla mutlu ederdi beni :)
İlk buluşmada ödemek isterse hayır demem çünkü erkekler bu konuda bazen gururlu oluyorlar ama sonrasında yarıya indirilmeli ya da tatlıyı o ısmarlıyorsa kahveyi sen ısmarla
Öyle bir mantık olduğunu düşünmüyorum. Sonuç olarak erkekler kadınların bankaları değil. Mesela yemeği erkek ödediyse kahveyi kadın ödemelidir. Ya da dönüşümlü ama sürekli erkeğin hesap ödediği noktada orası biraz sorgulanmalı. ( İlişkide geçen süre , kişilerin maddi durumları göz önünde bulundurularak)
maalesef erkeğin ödemesi görüşünde olan kadınlar kadınların güçlü ve aciz olmadığını savunuyorlar eğer aciz değilsen paran vardır kazanırsın beraber ödersin ha bazı durumlar olur erkeğin ödemesi veya kadının ödemesi sorun değil
Off ne alaka ilk buluşmada o ödedi bi sonrakinde ben ödedim o sinemayı öder sen yemeği ya da tam tersi olur. İlişki bu bi nevi arkadaşlık karşıya yüklememeli kız da erkek de