Yav arkadaşlar bir ilişkide, bir cafe v.s gibi bir yere gidildiğinde hesabı hep erkek mi ödemek zorundadır ya :D Yok mu alman usulü yapan bir kız :D Ben öğrenci adamım, haftalık 100-120 tl baba parası yiyoruz yani. Bunun yolu var, kendi karnını doyurması var v.s bana param yetmiyor bide kızın boğazını mı doyurcam :D Ha ileride olurum kendi işimin başında, paramı kazanırım o zaman eşime veya kız arkadaşıma hesap ödetmiyim tamam da şimdi kendi karnımı anca doyuruyorum :D Bu yüzden ciddiyim bak sırf bu yüzden kızlardan gelen teklif olunca uzak duruyorum, hoşlandığım kız olunca açılmıyorum falan :D Yalansa yalan diyin arkadaş :D
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yıliş kızda bitiyo arkadaşım cidden, cimri demekki ama bi kaleme rimele boyaya kaç para olsa verirler acımazlar. benim kız arkdasım 4 kere yanıma geldi başka şehirden, buna rağmen geldiğinde bile hesap ödemek ister ben ödetmezdim ama ödediğide oldu tabi :D ben onun yanına gittiğimde hiç hesap ödetmedi bana kuruş harcatmadı Allah var. o çalışıyodu ben öğrenciydim ve bunu hiç yüzüme vurmazdı ben ödiyim param var falan triplerinede girmedi. ama ondan önce çıktığım kız tam senin bahsettiğin gibi biriydi Allah'tan çabuk bitti ilişkimizde kurtuldum ondan :)
21 Yorumla- +1 yıl
Hahahha sevdim bunu :D +1
En İyi Cevaplar
+1 yılOnurlu, kendini ezdirmeyen kadın zaten bunu sorun yapmaz yeri gelince kendide öder, böyle kadın makbuldür.Sadece kadın olduğu için parasal konuda ebedi destek beklemesin bir zahmet.Bu şekilde sorun yaratan olursa aranızdaki ilişki her neyse gözden geçir derim.
01 Yorumla- +1 yıl
O kadına yolu veririm ben zati :)
Biz anlaştık bi o bi ben.Onada yazık bana da yani...Kız bu konuda anlayışlı mı olsun diyim ne diyim.Ben sevgilimin kalbini kırmadan ,onu incitmeden dedim..Şaka karışık falan ama uygulamaya başladık yok mok desede..Aşkım bi sen bi ben ; zaten özelde okuyoruz ailmizi sıkıntıya sokmaya gerek yok dedim...yola koyduk.onda yoksa ben de war ben de yoksa onda.Ortak harcamalarımız için ortaya ortak para koyuyoruz.banka hesabında.. beraber gittiğimiz yerlerde o kartı kullanıyoruz.. bu da bi farklı cozum yolu
01 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten iyi bir taktikmiş ve en çokta ortak kart işini çok beğendim. Banka kartı gibi bir şeye ortak para yatırıp kullanabilirsiniz her ortamda sinema, cafe v.s. Ve düşünceli bir kızsın, erkek arkadaşını da seviyorsun sanırım Allah mutlu etsin :))
Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Hep erkeğin ödemesi beni rahatsız eder açıkçası.
55 Yorumla- +1 yıl
Öyle olmalı
- +1 yıl
Sizin gibi kızları Allah karşıma çıkarsın AMİN :D
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
16Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 530 cevap paylaştı. Ben niye hep Alman usulü ödemişim ki? Oğlum saf mısınız? O kız karaktersiz demek ki, kullanıyor seni. Ödeme, olsun bitsin. Gerekirse ayrılsın, çok mu lazım? Nefes alsın yeter felsefesine katılıyorsan da ağlama buralarda. Yüz verip verip tepenize çıkarmayın kız milletini. Akşam akşam sinirlendim yine niyeyse :D Banane yaa...
44 Yorumla- +1 yıl
Tarafsız bir yorum :D
- +1 yıl
La naptım kıza da yüz verdim diyorsun ? töbe ya sanki yanımda yaşıyorsun
bizde öyle bi şey yok kimin parası olursa o verir bende o da paramızın olup olmadığını biliriz ve genelde babam para yollar ben erkek arkadaşıma veririm böylece toplumda aa kıza para ödetiyo anlayışıyla da ters düşmemiş oluyoruz
12 Yorumla- +1 yıl
o da değişikmiş
benim erkek arkadaşım bana hiç para ödetmiyor ki biz çok şey yaparız çok gezeriz tatile falan çıkarız bi kere ödemek istedim 10 lira tutmuştu zaten yarım saat surat yaptı bende bidaha elimi cebime atmadım oda öğrenci ama kız durumunu anlayıp yardımcı olması lazım bak onun ödemesi değil ortaklaşa ödenmeli
24 Yorumla- +1 yıl
alman diyorum zati.
- +1 yıl
kız durumunu mu ula içkiniz bizim kadar değil sigaranız bizim kadar yok, bizim kadar para yemiyosunuz asıl sizin bizim paramızı ödemeniz lazım sonuçta 2 mizde babamızdan alıyoruz biz daha cok yiyoruz :S
- +1 yıl
Hesap ödetmem ama herkes yiyip içtiğini ödesin aga
+1 yılerkek arkadaşım yemek yiyelim dediğinde ben hep tok oluyorum. bi yere oturalım dese kapalı ortamları sevmiyorum illa oturcaksak çaydan başka bişey içmiyorum. sırf bana hesap ödetmiyor zorda kalmasın öğrenci benim gibi diye. ama noluyo yine yaranamıyorum yine yaranamıyorum :P
12 Yorumla- +1 yıl
Senin erkek arkadaşın daha Allah'tan cezasını mı arıyor :D
- +1 yıl
bilemiyorum sanırım öyle :D
Açıkçası ben rahatsız olurum sevgilimin hep hesabı ödemesinden hatta hiç ödemesin daha iyi.Alman usulü de biraz ters bi durum benim için.En iyisi yemek yemek değil.Bi kafe de kahve çay onda da maksat beraber olmak olsun.Yazın parklar bahçeler.En güzeli bence :)
01 Yorumla- +1 yıl
Bence de kışın sıcak olması için çay, kahve; yazın parklar açık hava yerler en güzeli.
Zaten kız arkasın düşücenliyse öyle cafe,pastane istemez.Öğrenci oldugunuda biliyo biraz anlayıslı olmak lazım.
11 Yorumla- +1 yıl
yep, katılıyorm
+1 yılbirde araştırmalarda bayanlar ödeyen erkeklerde hoşnut duymaz derler senin derdinde büyükmüş arkadaş... kendini geri plana koy biraz yada hesap zamanı wc ye git en kolay yolları olmadı direk söyle gitsin neden hep ben ödüyorum diye yoksa seni enayi yerine mi koyuyor... o da olmadı hep hesap sana kabarıyorsa sende kendi çıkarlarını düşün biraz etinden suyundan faydalan o zaman :)
02 Yorumla- +1 yıl
ahahahaha son kısmını tuttum :D
- +1 yıl
ama gerçek olanda bu... :)
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. bn erkek arkadşımla 6 senedir birlikteyim ve onun yanında yemek yediğimi hatırlamam sevmyrm yani onun yanında yemek yemeyi falan ne bilim parası oldunu bilsem de bilmesem de rahatsız oluyorum o yüzden ne bilim yani:))yada bi teklif sunabilir arkadşn ama sunmaz da yani ne bilm aman:D:D:D
00 Yorumla
+1 yıldelıkanlı adam kanadının altına aldıgının masrafını kendı masrafından ayırmaz bı dert gıbı gorulmez kanadının altındakı elını belıne doladıgın hatunun zoru gorunce tırtlık yapmak yok senın benım kavramı olmaz bız denır bız dedıgınden ne ayrı bı hayat dusundu ısen abıdık gubıdık yok alman usulu yok bılmem ne martavallarını okuma ıkı cay bı kahve bı cıcek bı hedıye aldın dıye masraf goruyorsan yanmısın kocum
00 Yorumlaçok doğru o tür bayan arkadaşlara bende kızıyorum ve bu konuda bende çok hassasim ne sevgilim yada normal sosyal bi arkadaşla bir şeyler yiyip içince yada sinema falan mutlaka kendim öderim öğrenci adam zaten hele bi başka şehirden gelmişse daha zor ha hediye alır içinden gelmiştir o tamam haricinde çok masrafsiz biriyimdir :)
13 Yorumla- +1 yıl
Sizin gibi kızlar karşıma çıksıııın :D
Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. bence paranı yiyen kızdan uzak durmalısın.gururu yok demektir.
11 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorm
Aşk İlişkileri konusunda 521 cevap paylaştı. BEN KIZIMA HEP DERİM Kİ : KIZIM ARKADAŞLARINLA BİRYERE GİTTİĞİNDE KENDİ YİYİP İÇTİĞİNİ KENDİN ÖDE. SAKIN ERKEKLERE ÖDETME. ÇÜNKÜ ALTINDA HEP BİRŞEY ARARLAR.BU ARADA KIZIM ÜNİ YE GİDİYOR
52 Yorumla- +1 yıl
En güzelini diyorsun valla ablacım, öyle olmalı zaten. Ben şahsen beni kullanıyor mu diye düşünmeye başlarım bir süre sonra
- +1 yıl
Kesinlikle doğru yapıyorsun ablacım özellikle ünivde abow abow...
+1 yılNasıl bir cimrisin sen şuraya bak iki hesap öderim diye teklif edenden bile kaçıyomuş. Hayatın boyu hep haybedersin sen arkadaşım. Adam akıllı birisi olsan zaten kızda hesap öder arada hiç böyle şeylerin derdi yapılır mı lan. Madem paran bir ilişkiye yetmiyo gir çalış bir işte burda param yok kızın hesabını ödeyemem diyeceğine.
10 Yorumlaçalıssın kelekler yesin melekler :DDDD saka bır yana ben Alman usulunden yanayım hak gecmesın ole degıl mı :D
12 Yorumla- +1 yıl
Kul hakkı sonuçta :D
Aşk İlişkileri konusunda 484 cevap paylaştı. bir erkeğin masrafımı karşılamasından hiç memnun kalmam.1-2 olabilir ama bir daha izin vermem.hele öğrenciyken zaten aile parası vs yiyosun karşı tarafın anlayışlı olması lazım.insanlar çok düşüncesiz
11 Yorumla- +1 yıl
Hiç sorma ya insanlar çok düşüncesiz
Gizli Üye(36-45)+1 yıliyide bu kızın düşünsezliği , yani hesabı bi sen ödediğinde birde o öedemeli, benim erkek arkadasım çalışmasına rağmenn, ve hesabı ben ödeyim demesine rağmen , benim içim rahat etmezz , bi o öder bide benn , sevmemm o tarz olaylarrıı ,
12 Yorumla- +1 yıl
Sizin gibi kızları seviyorum biliyor musun ? :D
Cevap sahibi+1 yılcanım benim karakter meselesi birazdaa , azcık düşünmeli , ya bu çocukk öğrencii diyee , öğrenciyide geçtim hadii bi kere ayıpp,
yemek yiyeceksen cebindeki paraya güvenerek oturacıksın o masaya , seviglinin cüzdanına güvenerek değill..
bi kaç kere hesabı ödett te aklı başına gelsinn,
sen harçlıgını onla ye bitirr, o napıyoo harçlıklarını acaba :)
bende ogrenciyim kız arkadasım atandı işte ögretmen oldu bisürü para kazanıo yinede tüm hesabı ben ödüyorum parayada deger weren biri değil ama hep ben hediye alıyorum hep ben hesap oduyorum hiç aklınamı gelmio nedir anlamadım gitti
01 Yorumla- +1 yıl
hahahahahahahahha :D lan çok güldüm sadjkasd :D
benim kız arkadaşım işten ayrıldığım zaman hesabı hep o öderdi ama genelde parayı veya kredi kartını bana verirdi böylece ben ödemiş olurdum. Kimin parası varsa o öder
01 Yorumla- +1 yıl
o da iyiymiş, düşünceli kız
Gizli Üye(36-45)+1 yılsöyliceksin kardeşim kendisi düşüncesizse. arada bi olur da yani hep olmaz . ben erkek arkadaşımın kaç lirası olduğunu babasının ne kadar yolladığını filan. o benim ilimde okuyordu . yemek yapıp yapıp götürürdüm cebinden harcamasın diye
01 Yorumla- +1 yıl
senin gibi kızları seviyorum be helal sana
Ödemez..
Bunun muhabbetinin dahi olmadığı, spontane gelişen durumlar daha iyidir..27 Yorumla- +1 yıl
gelişmiyo o durumlar ^^
- +1 yıl
umarım cüzdanını bir yerde unutursun kamil
- +1 yıl
Ben unutunca ne geçicek eline :) Bu arada unutma bu lafımı, hatırla. Cüzdanını yakında bir yerde unutucaksın ;)
- +1 yıl
cüzdanını bile satarım ben
- +1 yıl
dingile söylüyorum :)
- +1 yıl
hı dingileyse tamam o zaman
Sende kullandirma kendini.bisey nasil baslarsa oyle gider.sen iliskinin basinda verirsen boynunu kiz hic affetmez yolar seni.
04 Yorumla- +1 yıl
O hesabı isteme anı çok kötü, hesap gelmiş kız elini cüzdana atmıyorsa çıkar len paranı mı dicem :D He normal kız arkadaşlara çıkar ver len paranı diyorum o ayrı :D
- +1 yıl
Aynen bak bu iyi taktik sonra olmadı karttan öderim sonra kızı*ederim olur biter :)
Ben oderim ama ona odettiririm..soyleki genelde onun parasi olmadigindan ben gizlice veririm odemesini o yapar..
14 Yorumla- +1 yıl
O nasıl bişi la
Gizli Üye(30-35)+1 yılben asla kabul etmem böyle bir şeyi kendi yediğimden kendim mesülüm hem ayrıca çokta hoş olan bir şey değil onun hesabı ödemesi ben burda kendimi aşağılanmış gibi hissederim doğrusu.
12 Yorumla- +1 yıl
Yav herkes aynı temada cevap vermiş, benim karşıma neden çıkmıyor sizin gibiler :D
Cevap sahibi+1 yıl:D :D
+1 yılöğrencilik başka birşey çalışan biri için benim içtiğim çayın parasını ödiyemiycekse görüşmesekte olur
26 Yorumla- +1 yıl
Çalışan birisi komple bütün hesabı ödesin aga, ona lafım yok. Ama öğrenci adamız napalım yani ? Sabancının oğlu değiliz hoş :D
- +1 yıl
haklısın sizde çok pahalı olmayan sohbet edebileceğiniz yerler tercih edin çalışıp zengin olmaya bak
- +1 yıl
tamam bassın parayı mantı açmazsam ne olayım
- +1 yıl
Orası kolay Allah'ın izniyle ama mezun olmam lazım işte biran önce ^^
Genel olarak:) ama ilişki uzun süre ilerlediyse artık ortak olmalı hersey erkeğe yüklenmemeli. ilişkinin baslrında centilmenlik olsun diye erkek ödemeli ama sonra hep ona hep ona olmamalı.
12 Yorumla- +1 yıl
En sonuncusu hep bana kitliyodu, bende bahane buldum verdim yolu :D
Aşk İlişkileri konusunda 476 cevap paylaştı. 2 senedir beraberiz sevgilimle. Ve sinema parasi haric kendi parami hep ben ödedim.
11 Yorumla- +1 yıl
Sinema parasını ödemeye razıyım :D Bir ufak hesap yapalım, dönerciye gidip döner falan yesen en az 10 tl sonra bir yerde oturup kahve içsen (starbucs,ü k.dünyası falan) ortalama 10tl falan. Etti sana 20 tl haftada 2 defa buluşsan etti 40tl ulan ben aç kaldım asjdkls :D
Off o ne oyle ya hic hos bisey degil sevgilinin odemesi.haklisin sen ama erkek odesin diye dusunenlerde var sen hep onlara denk gelmissin demek ki
03 Yorumla- +1 yıl
şanslı olsak anamızdan kız doğardık :D
- +1 yıl
Bu işler böyle, herkes kendinde olmayanı ister :D Ama emin ol kız olmak daha avantajlı ya ^^ Ama erkek olmanın da iyi yanları yok değil yani :)
+1 yılkardes olması gereken o yanımdaki kızın elinde hesabı öderken para görmek bile utandırıyor sonuçta insanı
13 Yorumla- +1 yıl
Yav abicim senin yaş büyük sen utanırsın, bende utanırım da ben baba parası yiyen bir vatandaşım napıyim öğrenciyim :D
- +1 yıl
üniversiteye gidince burs al devletten sonra çalısınca geri ödersin babadanda destek aldınmı rahatlarsın o zaman ne diyim :)
- +1 yıl
Öğrenciyken kuruş ödemem valla kimse kusura bakmasın, Devlet bursu kıza yedirim diye vermiyor, okumam için veriyor
hesap ortaklaşa olmalı. bir erkeğin tek başına ödemesine karşıyım açıkcası
02 Yorumla- +1 yıl
Yav şu anda yazan kızların %100 ü hesap ortak olmalı diyor, bu kızlar neden benim karşıma çıkmıyor :D
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. 00 Yorumlayo hayır illa erkek öder diye bişey yok ama siz erkekler hesap ödeme işini gurur yapıyosunuz o yüzzden öyle gözüküyo:)
04 Yorumla- +1 yıl
Keşke iş adamı olsam da hep ben ödesem ama öğrenciyik :D Öğrencide gurur ne arar :D Öğrencide fazla gurur g*te vurur derler :D
- +1 yıl
Sanırım onların babası Sabancı :D
ilkinde nezaketen ödersin, sonraları ortak müşterek ödersiniz.. Ya da siz nasıl kendinizi iyi hissediyorsanız.. Böyle bir zorunluluk yok ilişkilerde..
00 Yorumla
+1 yılbende masamda kim olursa olsun yigitlik yapip ben öderim :D
14 Yorumla- +1 yıl
Benimle çıkar mısııııııııııınnnnnn :D :D :D
- +1 yıl
hayir
- +1 yıl
Tüh la yıkıldım şimdi :D
- +1 yıl
:D
Gizli Üye(30-35)+1 yılyoo benim ilişkim olsaydı alman usülü yapardım.diğer türlü kendimi yük gibi görürüm
21 Yorumla- +1 yıl
Sizin gibi kızları devlet koruma altına almalı :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılne kadar cimri adamsın lan kızın lokmalarını mı sayıyon? :D götür kızı acılı adana yedir bak bakayım bir daha beraber simit bile yemezsiniz bu taktiği uygula ama kızın motoru fena bozulur :D
11 Yorumla- +1 yıl
Ne adamsın olum ya :D
Bu işler böyle 1 defa genç olacaksın manita istiyosan benzini de koyacaksın :D
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. türk kızları, %99'u kendi yediğini dahi ödemez
13 Yorumla- +1 yıl
28 tane kız yazdı hepsi ya kendisi bütün hesabı ödüyor ya da alman yapıyor :D Demek ki %1lik kısım bu siteye doluşmuş :D
- +1 yıl
Ahahahah :D Yok en fazla 28 kızdan 2-3ü kolpadır diğerlerine inanıyorum ben :D
+1 yılyemiyorsa doyurma .bu kadar basit.
22 Yorumla- +1 yıl
Sanırım biraz bu işlerde yüzsüz olmak lazım :D
- +1 yıl
ben anlamıyorum arkadaş zorla ilişkiyi devam ettircen die bişe yok.rahatsız olduğun sana samimi gelmeyen bir şey varsa ayrılırsın bu kadar basit.
+1 yılsen fena keklenmişsin hacım... geçmiş ola..
04 Yorumla- +1 yıl
şu anda hepsine sittir çektim :D Rahat kafam
- +1 yıl
çok da zikimdeydi.. genel kanaatimi yazzdım
- +1 yıl
olum sana laf diyen mi oldu ? Hemen ağzını bozuyorsun, hayırdır ?
- +1 yıl
hea.. gözlüğüm yoktu yanlış okumuşum amk.. doğru,..gereksiz bir küfür olmuş..
Alman sevgili bul ! Bu kadar basit.
06 Yorumla- +1 yıl
Çölde kutup ayısı da bulam mı ? Türkiyedeyim ?
- +1 yıl
Sen ne kadar boş konuşuyorsun ya :D Spor olsun diye mi konuşuyorsun anlamadım ?
- +1 yıl
Karı kız arasam, rusyaya gitmiş adamım ben orda da bol var yani çeneni yorma boşuna :)
- +1 yıl
Karı kız bol diyorsun ya o manada ;) Ayrıca bilmeden konuşma rus kızlarına kendini bir sevdir evinin kirasını bile o öder sen rahat ol biliyoruz da konuşuyoruz ;)
Gizli Üye(30-35)+1 yılAradığınız kız burda .p
01 Yorumla- +1 yıl
Harbiden mi :D
Paran yoksa sevgili yapma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek tabii
10 Yorumla
Devamını Gör(28)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi