Gece 3 de İlk kimin yazdığı önemli.
Şayet o yazdıysa bazı şeyleri kabullenememiş demektir.
Onun dışında söylediği şeyler bir bastırma açısının kesiti.
İçine bazı şeyler sinmemiş olmalı.
İlk o yazdı cevrimicisin diye
Cevap
73Cevap
Her biten ilişki iyi ya da köyü izler bırakır geride.
Hâl böyleyken bitten bir evliliğin ilk bırakmaması mümkün olamaz.
Özellikle bu arkadaş biraz suçlu biraz öfkeli ve biraz haklı olduğunu düşündüğü hisler barındırıyor.
Öyle ki tekrar barışma ihtimalinin olmadığı bir boşanma olduğunu da artık anlamış ama kışkırtıp tekrar harekete geçmek gibi küçücük de olsa ümitler barındırıyor gibi.
Ki sanırım bu kışkırtmaları yapılacak son şey olarak görüyor olması da muhtemel.
İlaveten bu arkadaşla sakin bir boşanma evresi geçirmemişsiniz. Bundan sebep böyle öfkeli çıkışlar yapılması çok normal. Çamur at izi kalsın. Çevreye bu boşanmada doğru olan taraf olduğu mesajları vermeye çalışan biri gibi görünüyor aynı zamanda.
Burada ilk hata senin bir şeyleri açıklamaya çabalaman neden açıklama yapıyorsun? Karşındaki kişi klasik öküzlerden boşansam da benden başkası ile olamaz kafasında.. Ortada sevgi kıskanma falan da yok kocaman bir öküzlük var sana yaptığı muamele gerçekten çok iğren.
Asıl nedeni ben sana söyleyim. Erkekler kadınları kendileri olmadan bir hiç olarak görüyorlar. Boşandıktan sonra bir bok olmaz onlardan diye düşünüyorlar. Biri onları almaz, kim alır boşanmış, patlak kadını diyorlar. Şimdi senin hayatında birinin olmasını veya ayakta tek başına sağlam ve dimdik durmani yediremiyor. Sanane boşandığın kadının hayatında biri varsa? Gavvatlikla alakası ne bunun? Kıskanıyor dayanamıyor. Aciz ve eziklik psikolojisi tamamen.
Bence hala seni takip ediyor ve sanki biraz biraz kıskanıyor..
Birazmi 🙄😂
evet biraz daha bence
kiminle konuştuğunu sohbet ettiğini sorgulamıyor daha genel konuşuyor
Böyle biriyle hala muhabbet etmen çok sacma bide küfür ediyor konuşurken erkek mi karı kılıklı mi belli değil tripler şeyler falan toksik olmuş artık bitirmezsen kafayı yersin
Arkadaş klavyeyi ayağıyla kullanıyorum sanırım bir tek ona takıldım
Adi üzerine eski esin. Ortak bir noktanın yoksa neden tel duruyor sil gitsin birbirinizi ne görün ne de agzinizin tadını kaçırın.
Cuckold ilişki mi yaşıyorsun? Hotwife mısın? qavat mı seviyorsun? Gerçi eski eşinse karışamaz neden eski eşin aldattın mı onu? Niye qavatlarınla hayatında mutluluklar diyor ki? Çekememezlik var gibi onda.
eski eşin ruh hastası canım. sana karışma gibi bi hakkı olsaydı "eski" eşim demezdin zaten. açıklama yapma sen de boşuna.
İstersen 24 saat çevrimiçi olursun adı üstünde eski artık sende de hata var neden cevap veriyorsun açıklama yapıyosun
Adamın sana güveni yok gibi. Küfür etmiş ne kadar kaba görgüsüz.
Eski eş niye eski eş seninle tüm bağları kopmuş ama fesatlıktan vazgeçemiyor
Seni apaçık kıskanmış triplere girmiş o kadar kıskanmış ki sinirden yazmayıda becerememiş.
Belli ki ara ara yazışıyorsunuz. Sana söylediği itamlar hiç hoş değil. Yerinde olsam engellerim. Hayatımdan tamamen çıkartırım. Boşanmış bir kadına bu tarz söylemler yakışmıyor
Kıskanıyor hala seni. Ne zaman boşandınız? O boşanmak istemiyordu sanırım
Üç yıl oldu boşanali
Anladım detayları konuşalım eğer yazarsan.
Yeni birileriyle görüşüyor musun? Eski kocanın haberi var mı?
Yani hala seni kıskanıyor yad ane bilim sana karşı birşeyler hiseediyor olabilir ya da kendine yediremiyordur barışmak falan istiyordur
Aranızda herşey bittiyse sana yazması saçma belki unutamamis olabilir seni
Adı üstünde eski eşin ne hakla karışıyor gerçekten anlamadım
kıskanc bu. ve cümlelerinde sana or.. spu diyor resmen
Çevrimiçi gözüküyormuşun mesaj atmış neden cevap vermedin
Yavrum gerçekten eski eşin boş odun herif ya hala kıskanıyor. İlerde sıkıntı çıkarır bas engeli kudursun güzel kardeşim :D
Eski eşin seni hala seviyor olabilir. Birazcık kıskançlık sezdim ve hayatınnda biri olup olmadığını öğrenmeye çalışıyor sanki.
Evliliğinde olduğu gibi anlayışsız bir şekilde hala hayatına müdahale etme çabasi.
Seni hala daha kendi malı gibi yonetecegini sanıyor
Hala aklı sende kıskanıyor ama istemem yan cebime koy hesabı siz kedi ile köpek gibisiniz sizden bir cacık olmaz
Ateş gelmeyen yerden duman tütmez. Bir adam durduk yere saat 3 diye böyle cümleler kurmaz geçmi vardır bu işin
Sende niye g∆vatlarla konuşuyorsun ayıp değil mi? 😕
Erkek psikolojisi ayrılsa bile veya kendi başkasıyla olsa bile senin başkasıyla olmanı kaldıramaz.
Onu ne ilgilendırır kı adı ustunde eskı bence takılma kımle istersen konusursun onu ılgılendırmez
Nie engellemiyorsun a. mı kıskanmıs seni dwğil
O engelledi bana gerek kalmadı ,😁
Nesi mallık mesela,😁
Senin kimle yazistigini merak ediyor ve kıskanmış aldattığını sanıyor
Çok afedersin de hayırdır gibisinden etmemiş direkt o. pu muamelesi yapmış sana. Muhatap olmanı gerektiren bir durum yoksa bu saygısız tutumuna müsaade etme bence.
Arada ilişkiye giriyosunuz gibi bişey sezdim ben hala. Evliyim
Kiskanmisa benziyor. Senin onun disinda biriyle konuştuğunu sanip yedirememis kendine
Adamın için nde sönmemiş biseyler var yaz konuşalım
Mantıklı cevap verenlerle sohbet olacak çok cezbetti beni boş yapıyor mk
Kafanı karıştırmaya çalışıyor olabilir
ESKİ eşine ne bundan?
Engelle bakma kendi kendine triplere giriyor
Hayır nafaka ödediği için paramı kimlerle yiyor diye merak sadece
Seninle sohbet etsek nolur etmesek nolur sanki başbakansın ya sabır
yani psikopat değildir umarım normalde onu ilgilendirmez
peki 3 te hakkaten ne yapıyordun merak ettiğim için soruyorum sadece
Bizim erkekler sahiplenme ile sahip olmayı hep karıştırıyor
O nasıl trip öyle gı okumaktan bile yoruldum
seni kıskanıyor çekemiyor o yüzden derdi bu
Gecen oğlunu silen eski eşin değil mi
Aynen
Neden bir şans vermiyorsun seni seviyor
Ya bırak ne sevmesi böyle sevgimi olur
Hmm canını mı yaktı Allah yardım etsin sana sadece dikkat et bir sürü kadın öldü eski eşler takti mi takıyor
Eşin seni takip ediyor olay bu. Bayan detay istyosan yaz
Yazdım
Eski eşinse ona ne hangi saatte naptığından
Sana ne niye demiyorsun?
Kıskanclık var hala eski. eside olsan
Ablacim şu tiplerden uzak durun hergün haberde bi hemcinsimiz. Allah korusun
Eski eşin senin hiç birseyine karışamaz..
Bıktık senden ve eşinden
eski eşin..
bence engelle gitsin..
Kafada bittiyse engele gerek yok ergen gibi o trip atıp engelledi zaten bana gerek kalmadı ayrıca çocuk var arada
Aynı şeyi paylaşmaktan bıkmadın mı
tavrı yanlış olsa da dediklerinde haklı sanki
Salagin teki
Eski eşin çok tuhaf
klavyeye oturma de ellerın karısıyor yapsak de
birbirinizden kopamıyor musunuz?
eski eş hala neden wp de