Bir deyim var; "İşi düşünce arar beni, aşı pişince kovar beni"
Sizin tepkiniz nasıl olur du? * Telefonu açmaz mısınız? * Yolda görseniz görmemezlikten mi, gelirsiniz? * Böyleleri benden uzak olsun mu dersiniz? * Herşeye rağmen onu dinler misiniz?
Size işi düşünce arayan insanlara nasıl tepki veriyorsunuz?
Uzak duruyorum öyleleri den bir de bazıları da sadece önemli bir şey olduğunda ( sınav sonucu açıklanmıştır, yeni işe girmişsindir, terfi almışsındır vs) kendinle kıyaslamak için arayıp soruyor en çok buna sinir olurum. Cevap vermekten kaçınırım genelde.
Genellikle cüz yasin fetih vs dağıtmak için işi düşen kişiler oluyoe bazen rehberimde kayıtlı olduğunu unuttuğum kişi bile bunun için yazabiliyor 1 yardım ederim 2 yardım ederim..4 5 defadan sonra artık kullanıldigimi hisediyorsam sadece bunun icin ariyorsa yaziyorsa bir kaç defa işim var dagitamam diyorjm onlarda birdaha yazmıyor numaramı silenler bile oluyor.
En sevmediğim insan tiplerinden birisidir bu çıkarcı kişiler.Adam kullanmak hobileridir bunların ve bu kişilere yüz vermemek gerekir. Aradıklarında açmam, yolda görsem yolumu değiştiririm, kendimi kullandıramam 🌺