Onlara yardımcı olur musunuz yoksa bu yaptığını yüzüne vurur musunuz? Onlara karşı tutumunuz nedir?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Aslında aradığım friendship tarzıdır, o beni işi düşünce ben onu işi düşünce arayayım. yani kafalarımız uyuşmuyosa da beraber takılmıyosak bu 2mizin de suçu değil, sonuçta insanlık hali her kesimden insana işin düşebilir bir gün. şahsen biri işi düştüğünde arasa yardımcı olabildiysem mutlu oluyorum.
Önemli olan işinin düştüğü insanlarla tanışıp arkadaş olmak :) Birbiriyle farklı zevkleri olan 2 insan işi düşünce arayabilmek için gereksiz boş muhabbet mi etsin koftiden? öyle muhabbet ediyor olsan bile işin düştüğünde arayınca gene işi düştü arıyor oluyor.
En güzeli Allah kimseye muhtaç etmesin tabii :)
Açıp birsaniye deyip müzik çalan hoparlörün önüne koyuyorum.
Bunu defalarca kez yaptım.
Israrla kapatmayan oldu üstelik.
İşin düştüğünde bankayı arar gibi ararsan olacağı bu...
Geçenlerde 3 senedir gorusmedigim (pek bir samimiyetim olmayan) lise arkadaşım olan biri beni aradi ve" senin okudugun üniye geliyoooruumm , e yardımcı olursun deme?" Dedi ben de o kişiyi o şekilde kaydettim. İşi düştü.
Umursamıyorum hiç. En sinir olduğum insan tipi oldukları için yaptıklarını yüzüne vururum, hiç acımam. Sevmem o tipleri.
Cevap
30Cevap
Tutumum yok birkaç sefer işini görürüm eski günlerin hatrına ondan sonra selam sabahı keserim.
Bu tür insanları gereksiz buluyorum. Bu sebeple herhangi bir yakınlık göstermem. Zaten sadece işleri düştüklerinde aradıkları için çok nadide görüşmüş veya konuşmuş oluruz;
Bu görüşmemiz veya konuşmamızda hiç bir zaman olumlu sonuçla sonuçlanmaz.
Isı düşürdüğünü bildiğim için o kişileri önceden engelliyorum hayatımın her yerinden.
Biliyormusunuz bilmem ama bu tip insanlarla arkadaslik dahi edilmez. Uzak durulmasi gereken tipler! Bunlarda işini görürsün kardeş olursun, işi biter kalleş olursun. Bunların gözünde öyle..!
bu oluyor açık sözlü bir insanım...
Bir kaç kez işini görür sonrasında oyalardim bu tipler asalak gibidir sokup atmazsan daha çoğunu ister sonra seni hıyar gibi tuzlayarak yer
Sen arayıp sormadığın için olabilir mi? Onlar da ayıp olmasın diye sadece işleri düşünce arıyorlardır.
Etrafımda barınmaz öylesi bilen bilir koç burcuyum papuç gibi dilim var açıkça söyler uzak tutarım kendimden
Para isterim ben Bana işi düşenden Bir dahada aramaz cünkü benim ondan yüzsüz oldugumu düsünmesini isterim Böylelikle ondan kurtulmus olurum 😉😂
Aynı ben pek mecburi birşey olmadıktan sonra telefon konuşmasını sevmiyorum ama çıkarcı da degilim
Önceden cevap verirdim işini görürdüm artık cevap vermemeye başladım
Birini fena tersledim. Isi düşünce yazdi bende hayırdır sen yazmazdın noldu dedim 😒😂
herkes menfaati peşinde aslında, sadece bazılarını fark edemiyoruz diye karşılıksız dostluk sanıyoruz
Çıkar ilişkilerini sevmiyorum
" Yardımcı olamam kusura bakma " derim
Hayatimdan cikariyorum direkt. Gecen gun rehberden 127 kisi sildim. Cok rahatlaticiydi
Baya rahatlamış gibisin😂
Halamdan bahsediyorsun Şu an allah belasini vermesin ne diyeyim
Öyle kişilerle gorusmuyorum. Zaten Şu an cevrem de tek bir insan yok hepsi cikarciymis meğer candan dost istiyorum sadece
umursamam işine de yardımcı olmam.
birdaha aramasn.
genelde bunu anladığım da o kişilerle ilişkimi keserim.
Silerim ve yüzüne bakmam. İşi düşüncede ağzına... gerekir
Az önce öyle bir telefon aldım. :) Ne yaptım? Tabiiki elimde geldiğince yardım ettim. :)
Ben genel olarak insanlara tepki göstermem. Ama yavas yavas kendim istemdısı uzaklasmaya baslarım.
Herkes beni işi düşünce arar zaten. İşi düşenler de aramasa telefon hiç çalmaz.
Mesajlarına görüldü atıyor, aramalarını açmıyorum. Çıldırıyorlar sonra.
İşim var ben sana dönerim.
bir hosttt cekerim ya da isini görmem bannee
Herkes kendi yoluna bacım, derdim. :D
Canları cehenneme hepsinin
Yanima gelince suratimi asiyom😂
Fi fi fii fi fifffffiii
Yallah başka kapıya!
Net.
Ona göre muamele yapılır
Öyle insanlarla ilişki kurmuyorum.
çok çok samimi olmadığım insanlara karşı ben
hiç acımam sürekli laf çakarım.
onlara f*ck of bitch diyorum ve uğurluyorum :D
alttan alttan laf sokuyorum ben öylelerine
Bir şey düşünmem aynısını ben de ona yaparım
Her ikisini de pek yapmamaya çalışıyorum...
bende sadece işim düşünce kuruyrim
Helal kıss güldürdün beni akşam akşam 😂😂😂
Bende şöyle bir Baha yazısı yazmayı planlıyorum;
Bilmediğim numaraları artık açmıyorum. Zaten 10 da 9 u dolandırıcılardan gelen telefonlar çıkıyor 😂😂😂
Mesafeli olurum yol veririm gerekirse
İşim düşünce geri dönerim
İşlerini yaparken dokunduruyorum.
Muhattap olmaya değmezler en iyisi gorusmemek
Geldi yine TIPINI diyorum :)
İşi düşecek insanlarla muhabbetim yoktur :)
Bir seyler koparalim bari
Kufur eder engellerim
işim var gelemiyorum
param yok veremiyorum
Bakmıyorum telefonlara
Çevremde öyle insan yok
klasik türk insanı işte
Mesafeli ve soguk davranırım
Umursamıyorum.
Kendi hallerine birak
İlgilenmiyorum
Fal açmayı bilen var mı