Kocam işten geldi. Herzamanki gibi üstünü çıkardı boxer ile yere uzandı ayaklarını koltuğa dikti. Bende koltukta uzanıyordum. Bacağında tam boxerin bittiği yerde bacağında saç gördüm. Benimde kıla tüye takıntım var. Kalktım saçı alıyım dedim. Evide yeni temizledim kimsede girmedi bugün. Bi baktım 3-4 cm siyah kalanı sarı uzun saç. Benim saçım değil asla. Benim saçım kızıl. Olay çıkarttım tabi tekme tokat girdim olduğu yerde. Yeminler ediyor tabi. Bide hiç şüphelenmem normalde. Dini bütündür. Namazında niyazında kocam. Asla kafasını kaldırıp kadınlarla yüzyüze gelmez. Ama o saç nerden geldi çıldıracam. Şu an konuşmuyorum onunla. Aldatıyor olabilir mi? Çok moralim bozuk.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Ya allah aşkına her şey güzel demişsin. Bir kıl bulmuş ortalığı yakıyorsun.
sen hiç son durak serinin bir filmini izlemedin mi?
sacma sapan şeylerden insanlar ölüyordu. Bu da saçma sapan bir tesadüfle oraya gelmiş olabilir.
bak aklıma gelen bir örnek.
pamtolonu yıkayıp astın kurumaya, yukarıdaki komşulardan biri de balkonda bir şeyler yaparken saçı düşüp pantolona yapıştı.
Sonra adam bugün pantolonu giydi ve saç, pantolondan bacağına geldi bacak kıllarına yapıştı. Eve gelip oturduğunda da sen görüp cıldırdın.05 Yorumla
Soran+1 yılSon katta oturuyorum öyle bir ihttimal olamaz da neyse şimdilik sessiz kalacam gözlemleyecem
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 427 cevap paylaştı.
+1 yıl
Boşan ayrıl gitsinkurtar kendini Birak peşini ayrıl
Unut herşeyi kendi hayatına bak yoluna devam et Olmuyor sana zorlama ayrıl kurtar kendini
Üzme tatlı canını kıymetini bil unut gitsinZor durum herşeyin çözümü vardır Üzme tatlı canını sen dünyalar güzeli güzel kızsın en yolunda dosdoğru yürü de
Peşinden gelmeyenler utansın,
Değişme hiç kimse için,
Seni olduğun gibi sevmeyenler utansın.
Elinden gelenin en iyisini yap
Yüreğinden kavra bütün sevdiklerini,
Sonrasını hiç düşünme arkadaş,
Bırak kıymetini bilmeyenler utansın dünyalar güzeli güzel hanım efendi kızsın10 Yorumla
+1 yıl"Öfkeyle kalkan zararla oturur" sözünü hatırlatayım. Hemen celallenme. Bir oturup sakince dinle. Belki kızmandan korktu ama başka bir olay oldu?
Günahını almadan önce bir dinle eğer cevabı seni tatmin etmezse üstüne bir yere küçük kamera koy. Gidince izle.
~yani hemen bir zanda bulunma 🎧10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaa çok üzüldüm umarım öyle değildir , pozitif bakmak istersek bir yerden gelmiştir diyeceğim ama boxer yani nerden gelsin rüzgarla uçup oraya mı girecek gömlek ceket değil ki bu ya bence biraz şüpheci davran ama çaktırma er geç anlaşılır ne halt olduğu
05 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle dedi biliyor musun. Rüzgardan gelmiştir diyor. Pantolonla nasıl oraya girer ki? Bid2 kendi işçi diyorki o saç değil keten
Cevap sahibi+1 yılOnu suçlayınca tepkisi ne oldu bir anda panik oldu mu peki
Soran+1 yılHayır gayet sakindi. Paniklemedi. Beni bilmiyor musun günahımı alma dedi.
Cevap sahibi+1 yılAnladım sadık birinin sözlerine benziyor diğer türlü yalan olsa sinirlenir evi birbirine katardı çıkar giderdi hatta gerçeği bilmeden de suçu direkt üstüne atmak da hata ama yine de siz de takipte kalın o yokken telefonuna bakın bence sosyal medya uygulamalarında gizlisi saklısı var mı
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
35
Cevap
43Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılOturduğu bir yerden gelmis olabilir uzaktan birine soyle takip etsin 1 hafta şayet herşey normal giderse bilki bir yerden gelmiştir hemen aldatıyor diye sey yapma. Günahını alırsın. Bi takip ettir o kadar
13 Yorumla
Soran+1 yılOturduğu yerden mi? Hemde kasığının biraz aşağısında? Siz şaka mısınız?
- +1 yıl
Dışarıda kullandığı tuvalet?
Çamaşırları dışarı asıyorsan büyük ihtimal camdan balkondan atılan saçlardan birtanesi iç çamaşırını takılıp kaldı hemen günahını alma. Bir ihtimal daha var aldatıyorsa oral yaparken üstüne yapışan saç boxer ine yapışıp kalmıştır.
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı.
+1 yılbence aldatıyor.
gömleğinde, ceketinde olsa neyse de, boxer'da çıktıysa kesin aldatıyor.
-
''kocam Asla kafasını kaldırıp kadınlarla yüzyüze gelmez'' demişsin ama, kafasını kaldırıp yüzyüze gelmiş :D20 Yorumla
+1 yılYa allah askina sakin ol gelmistir bir sekilde kotu mana arama direk kocani da dusun biraz sen ona guvenmedigin icin ne kadar cok uzulmustur boyle bir seyden suphelensen bile tekme tokat dalmamaliydin bence
03 Yorumla
Soran+1 yılBiz senle ne zamanlar atlattık o zaman bile ben seni aldatmadım. Şimdi ilişkimiz bu kadar güzelken ve ben herşeye rağmen senden vazgeçemiyorsam asla seni aldatmam diyor şimdi. Hiçbir zaman şüphelenmedim ondan ilk defa şüphe duydum ve çok moralim bozuk. Yalancı iki yüzlü biri değil ama ne bileyim kurt düştü içime.
- +1 yıl
Yapma bunu kendine de ona da 12 senedir evliymissiniz ondan ilk defa suphelendigini soyluyorsun seytanin vesvesine geliyorsun sen kocani ya da kocan seni uzdugunde sevincten dort kose oluyor seytan bu yuvayi bozucam diyor guzelce konus dinle kendini ifade et ama onu dinlememezlik suclama vs. Yapma
- 1 yıl
Erkekler çok manipilatör canım bilgin olsun. Babana bile bu dakar çok güvenme yok dışarıdaki balkondan rüzgar getirmiştir yok dışarıdaki tuvalteen gelmiştir hayatımda erkekler kadar yalanı beceremeyen görmedim burada seni ben senle ne zor zamanlar geçirdim o zaman yapmadım şimdi mi yapıcam güven veriyor bi erkek güven vermek için sana bişeyleri kanıtlıyor yapmıştır dediğim gibi şüpe tek ama tek gerçek şüpe de değil görmüşsün işte da
Zaten hep o namazında niyazında olanlardan korkulucak. Ta bir de bacağının içinde, kesin bir aldatılış var. Sahi, o kılın oraya girişini sormuş muydunuz?
00 Yorumla
+1 yıleğer her başı sıkıştığında aşırı yemin eden biriyse namussuz , şerefsiz, yalancının önde gidenidir her türlü bahse girerim :D
01 Yorumla
Soran+1 yılYok öyle şeyleri yoktur. Yalancı biri değil. Şimdide diyor 12 yıldır evliyiz benden ne gördün. Saçmalama diyor
Aranızı bozmak değil amacım ama insanların gösterdiği islam ile iman çok farklı şeyler. Ben de farklı bir şey düşünmezdim
10 Yorumla
+1 yılTuvalete gittiğinde orada fark etmeden bacağa yapışmış olabilir 3-4 cm diyorsun git iş yerindeki insanların saçına bak bence.
00 YorumlaBulduğun yer tehlikeli lakin, birşey demek şimdi absürt olur. Sana karşı ilgisiz ve ya hiç olmadığı kadar ilgili davranıyorsa birşey çıkar altından.
00 Yorumla
+1 yılBen olsam direk girişmek yerine pantolonunda saç var bugün evi temizledim üstünü değiştirip kirliye atar mısın kıyafetlerini derdim
00 Yorumla
+1 yılGüvenmediğin çok açık ve net ortada ayrıl güvenemiyorsun a**na koy*ğumun sa*ağı bi saç telinden neler çıkarıyorsun şizofren psikopat seni
00 Yorumla
+1 yılYani havada uçuşan bi sürü şey var. Yapışması normal bence.
01 Yorumla
Soran+1 yılKasığının hafif altına mı? Pantolon giymişken hemde.
+1 yılAdamın günahını alma gözünle görmeden senin saçındır kimin olacak başka 😉
02 Yorumla
Soran+1 yılBulduğum saç sarı benim saçım kızıl
- +1 yıl
boyan geçmiştir emin olmadan yuvanı yıkarsın ortada olmuyan sarışınla evlenir eşin sonra
O kıl oraya nasıl girer ki başka şekilde. Eline takılı kaldı sonra tuvalete gitti desek olasılık çok düşük. Ben aldatmıştır diyorum.
00 YorumlaNe sacma bi muhabbet, bosan hem sen hem o kurtulsun
10 Yorumla
+1 yılİhtimal var evet ama sende evliyken burada takılıyorsun buda aldatma sayılıyor eger haberı yoksa
10 Yorumla
+1 yılsalakmisin sen seni. kolu komşu gelmiş evine onun saçı yapismistir ya ne kdarda on yargılisin
00 Yorumla
+1 yılDinle kitapla olmuyor bunlar bacım. Erkek milletine güven olmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSıkıntılı bir bölgeden bulmuşsun kılı olabilir ortada dolu kaşar var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldatsa üzerini temizler gelirdi evine. İyice kontrol ederdi bence. Ama bilemeyiz yinede kontrolünü yap.. ve hemen kötü düşünme.
07 Yorumla- +1 yıl
Tamam da bu canım adam saçı unutmuş olabilir ( erkekler hep gerizekalıdır, yanlış anlaşılmasın ) ve ayrıca senin saçin değilse başkasının saçıdır deli misin
Soran+1 yılBenim saçım kızıl. Bulduğum saç bildiğin dibi gelmiş platin sarısı ya
- +1 yıl
Ne yapmayı düsunuyorsun plan yap hemen
- +1 yıl
En iyisi telefonunu al ve kurcala
- +1 yıl
Ben kessinn yapardım şifresi varsa öğren mutlaka bilgisayardan girmişse wp web e falan gir açıksa
Soran+1 yılTelefonlarımızda şifre yok istediğim zaman bakardım. Şüpheli hiçbir hareketi yok. Çok sakin. Ben sinirliydim günahımı alıyorsun diyor. Bakalım şimdilik gözlemliyecem
- +1 yıl
Tamamdır çok abartmadan gözlemle güzelmiş umarım yanlış anlaşılmadır
- Aşk İlişkileri konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılBiraz düşündürücü. İstediğin kadar tartış bir şey çıkmaz burdan. Dikkatli olup gözlemlemen lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerhaba, az sakin olsaydınız hanımefendi yani tek bir saçla olacak iş mi?
17 Yorumla
Soran+1 yılKasığının biraz aşağısında sarı saç buldum diyorum benim saçım ise kızıl ne yapsaydım?
Cevap sahibi+1 yılYani tamam tabii insan yaşamadan anlayamaz ama günahını almayın, telefonuna bakın, telefonundaki chrome olsun safari olsun tüm tarayıcılara da bakın, WhatsApp, Telegram kontrol edin arşivlenmiş mesajları inceleyin vs. hatta yukarıda bir beyefendi birine takip ettirin demiş, içinize sinmezse onun tanımadığı ama sizin tanıdığınız birisinden rica edin takip etsin ama direkt aldatıyor ya da aldatmıyor demek size fayda etmez. Hem diyorsunuz ki adam düzgün biriymiş, her seye yemin eden biri de değilmiş, kaç yıllık kocanız. Benim karışma vs. amacım yok, olamaz da zaten, sadece çok sinirli yazıyorsunuz neredeyse sorudaki herkese, böyle sinirle yanlış şeyler yapabilirsiniz, bir sakin olun... Tabii ki rüzgârla gelecek yerde değil, hadi pantolon olsa tamam olur ama içine.
- +1 yıl
Ayn sana katilıyorm
Soran+1 yılSinirliyim ve üzgünüm. Asla böyle bişey beklemezdim çünkü. Benden bişey saklayan, hayatını yalanlarla sürdüren bi adam değil. O kadar zor günler geçirdik bir dönem sebepsizce ondan çok soğudum psikolojim iyi değildi yatağa dahi girmedim onunla. O zaman bile benden vazgeçmedi bana zulmetme dedi başkasına gitmem biliyorsun dedi. Git benden sana açık çek demiştim yine gitmedi. Biz şimdi mutluyken herşey yolundayken böyle birşeyyapmaz değil mi? Herşey çok iyi gidiyor. Ben yıkılırım çünkü boşanmak kelimesi sözlüğümüzde yoktu.2 çocuğumuz var üstelik.
Cevap sahibi+1 yılNe kadar düzgün biri olduğunu siz anlatıyorsunuz işte, 'bence' yapmamıştır bu niteliklerde bir insan yoksa o git dediğimiz zaman bahane eder giderdi diye düşünüyorum, inanın bana ben de kötü hissettim, ALLAH kimseyi şüpheye düşürmesin ama yapmamıştır değil mi diye sordukça daha çok şüphelenebilirsiniz, şu an ne yapıyor mesela, davranışları nasıl bunları analiz edin, insan illa ki belli eder bir yerden... İçinizde şüphe kalmasın, bunu burada sormaktan fayda geleceğini sanmıyorum hanımefendi, burada milletin yorumlarını görmediniz mi? Kimisi sapık, kimisi dalga geçme peşinde. Onun yerine alın karşınıza 'bence', ben sana güvendim deyin, beni kaybetmek istemezsin değil mi deyin, böyle bir şey yapmadın değil mi deyin? Gözlerine bakarak konuşun, kaybetmezsiniz, içinizdeki şüphe gider böylece. Hatta dini bütün biri dediniz, her işe karıştırılmaz ama sakin bir şekilde Kur-An'a yemin ettirin...
Soran+1 yılGördüm alay edenleri. Bir insanın güzel giden bir hayatının birden tepe taklak olmasıyla nasıl alay edilir anlamıyorum.
Davranışları hergünkü gibi. Yine telefonu ortalık yerde. Evin içinde herzamanki gibi beni gördüğü yerde sarılıp öpmeye çalıştı şimdi. Git başımdan ben sana sinirliyim dedim. Günahımı alıyosun yapma dedi.
Cevap sahibi+1 yılİnsanlar artık pislik olmuşlar daha neler var diğer sorularda, neyse siz hayatınızın tepe-taklak olduğunu falan düşünmeyin, kötü düşünmeyin, kalbinizin sesini dinleyin, içiniz nasıl rahat olacaksa onu yapın, sakince konuşmakta işe yarayabilir, umarım barışırsınız, umarım öyle bir şey yoktur... Güzel, beraber bir hayat diliyorum çocuklarınızla beraber, maalesef buradan yardımcı olmam mümkün değil, eşinizi tanıyor olsam konuşurdum ederdim ama maalesef. Yapabileceğim tek şey birkaç küçük öneri ve onlar da size bağlı.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence eşiniz oral yaptırmış gibi :) bir saç telinden anca bu kadar sonuca varabildim.
21 Yorumla- +1 yıl
süper zeka
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldatıyordur büyük ihtimalle. Biz ne hocalar imamlar gördük tacizcisi tecavüzcüsü, önemli olan insan olabilmek yoksa namaz kılan hırsız da var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlabilir. Benim bildigim tüm evli erkekler aldatıyor malesef. Is yerine bir sürü kadinlar geliyor. Ben evlilikten soğudum bunlari gördükçe.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesin bir şey yokken pek hırpalamak veya iftira atmak doğru değil aldatıyor falan diyenler olmuşta. Gizlice onu izleyin yani gözlemleyin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet seni aldatıyor senin gibi narin bir çiçeği hem de. git bi posta daha döv hakediyo o hayvan)))))))))))))))))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKeşke olay çıkartmadan gizlice takibe alsaydın şimdi olsada görüşmez
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılS. ktirme dinini donunu. Azcık beyin kullan ben neler gördüm
00 Yorumla
+1 yılÜzülüp kavga çıkartıcaksın da ne olucak? Bence savaşmayı tercih et sen, böyle kavgalarla bir yere varamazsın. Öyle şeyler yap ki, seni aldattığı için utansın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet yüzde yüz aldatıyor namazında niyazında olunca aldatmıyor mu komedisiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende her kız arkadaşım la sevişme sonrası boxer da saç buluyorum 😁
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNamazında niyazında olan erkekten bile korkacaksın ki donunda olması anormal aldatıyor büyük ihtimalle badisinde olsa neyse
00 YorumlaYuh yahu ucmus olamaz mi ayrica kocanin seni aldittigini anlamsk cok basit ama siz kadinlarin kafa basmior
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence araştır hiçbir şey yokmuş gibi davranarak belli etmeden her an takipte ol
10 Yorumla
+1 yılO değil bence sen aldatıyorsun kocan bu siteyi biliyor mu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 884 cevap paylaştı.
+1 yılBoxerin kenarinda ne işi varsa supehlendirici
20 Yorumla
+1 yılŞu an eşinle ilişkini anlat nasıl durumlar?
010 Yorumla
Soran+1 yılCinsel hayatımız çok iyi son 1 yıldır özellikle.
- +1 yıl
peki haftalık birleşmeler kaç kere ve kaç dk sürüyor işi bitince yatan tiplerden mi
Soran+1 yılYok yatmaz sarılır öper sohbet ederiz. İlişkimizde kısa sürmez. Beni mutlu etmeye özen gösterir. Haftada en az 3-4 defa
oluypr
Soran+1 yılHayır gizli kalmak istiyorum teşekkürlr
- +1 yıl
hayır masaj atcan kimse gormucek masaj atınca
Soran+1 yılOlsun istemiyorum
- +1 yıl
sen orgazm oluyon mu sevsmeniz uzun mu suruyor
Soran+1 yılUzun sürüyor defalarca oluyorum
- +1 yıl
sen mi sexe duskunsun o mu daha cok
Soran+1 yılGereksiz sorular sorma
+1 yılYüz yüze gelmemiş ki adam
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 450 cevap paylaştı.
+1 yılAldatiyorsa elbet çıkar ortaya
00 Yorumla
+1 yılAdama helal olsun viking boynuzu takmış valla.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Aldatıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHemen suçlama takip et whatsappına bağlan kontrol altında tut çaktırma ona arama dökümünü de çıkar
00 Yorumla
+1 yılAbartmışsın aldatma yok.
00 Yorumla
+1 yılkocanı ilk erkeğinmiydi sen onun ilkimiydin
00 Yorumla
+1 yılevet sadakatsızda görmedin mi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl15-20 cm olsa tamamda 3-4cm saç erkekte de olur
01 Yorumla
Soran+1 yıl3-4 santimi siyah gerisi sarı 1 tane saç teli bayağı uzundu.
+1 yılaldatmış gibi hissettim bende..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOrda sarı saçın ne işi var acaba 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTesadüfi düşünmüş olabilir
00 Yorumlagömlekte ruj izi görene kadar devamke
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılSakso çekerken düşürmüş kız
00 Yorumla Başak mısın sen saçmalama
10 YorumlaAldatıyor dini bütünse garanti, 🙃🤣
10 Yorumla
+1 yılHea aldatıyo
00 Yorumla
+1 yılNe işle meşgul kocan?
00 Yorumla
+1 yıl1 Kocan oral seviyor mu
00 Yorumla
+1 yılYok yaw ne alaksi yaz kizim 5 kilo cimento
01 Yorumla
+1 yılSenle taymin olmuyorsa ya da sen etmiyorsan
00 YorumlaVeriyosann aldatmaz
00 Yorumla- Devamını Gör (18)
Devamını Gör(63)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Üzerinde başkasının saçını gördüm, sizce kocam beni aldatıyor mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler