Geçmişinde yaşadığın bir trajedi olsa gerek böyle düşünürsen içinden çıkamazsın durumun o sana ne yaparsa yapsın iyilik anlamında senin düşüncelerinde hep bir tedirginlik olacaktır bu konuyu onunla konuşman daha doğru olur sakin bir şekilde kendini izah edersin oda anlayış ile karşılar ve sana neyin doğru neyin yanlış olabileceğini söyler sözlere inanmak kolay bir iş değil insan düşünebilen bir varlık sonuçta farklı senaryolar kurguluyor kafada bunları tek başına aşamazsın burada kimse sana yardımcı olamaz ne yazık ki bu durumu onunla konuşman gerek ondan da gerçekleri duyduğun zaman veya davranışlarının sana ne denli olduğunu gördüğün zaman karar verirsin ona güvenip güvenmemek konusunda
Hergün insanın içinden gelmez , yemek midir hergün yesin , ayda yılda bi süpriz yapmış adam onu da hak etmiyorsun , keşke yapmasaymış hal etmiyorsun bi daha da cvp yazmıyacam senin gibi paronayağa
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Kadınlar niye bu kadar şüpheciyse... Adam daha napsın mk 😄
Elimde değil aldatıldım daha önce çünkü 😕 o da böyle son zamanlarda bana daha iyi davranmaya başlamıştı sonra aldattığını öğrendim...🥺👉👈
Yaa... O zaman haklısın
Berberim benden başkalarını da traş ediyor berberim beni aldatıyor o zaman
Ne alaka abi yaa
Çok alaka abisi saçını ördü diye ne aldatması contayı sıyırmış sın sen
Aldatıldım daha önce
Bu eşinden mi
Hayır
Eski sevgilim
Hmm sanmıyorum sadece saç örüyor diye aldatıyor sanma başka hangi kadın gelip de benim saçlarımı örermisin der
Hayır bana çok iyi davranınca sanki aldattığını fark etmeyeyim diye yapıyor gibi geliyor 😞
Geçmişinde yaşadığın bir trajedi olsa gerek böyle düşünürsen içinden çıkamazsın durumun o sana ne yaparsa yapsın iyilik anlamında senin düşüncelerinde hep bir tedirginlik olacaktır bu konuyu onunla konuşman daha doğru olur sakin bir şekilde kendini izah edersin oda anlayış ile karşılar ve sana neyin doğru neyin yanlış olabileceğini söyler sözlere inanmak kolay bir iş değil insan düşünebilen bir varlık sonuçta farklı senaryolar kurguluyor kafada bunları tek başına aşamazsın burada kimse sana yardımcı olamaz ne yazık ki bu durumu onunla konuşman gerek ondan da gerçekleri duyduğun zaman veya davranışlarının sana ne denli olduğunu gördüğün zaman karar verirsin ona güvenip güvenmemek konusunda
Örse aldatıyor mudur , örmese beni sevmiyor mu? Bu kadınların bi dengesi yok mu 😅
Ne bileyim neden yaptı ki şimdi 🙄
İçinden gelip yapmıştır oldu mu şimdi
Daha önce neden gelmedi mesela neden dün değil
Hergün insanın içinden gelmez , yemek midir hergün yesin , ayda yılda bi süpriz yapmış adam onu da hak etmiyorsun , keşke yapmasaymış hal etmiyorsun bi daha da cvp yazmıyacam senin gibi paronayağa
Ya tamam üzgünüm 😔 elimde değil
İlgilense bir deRT ilgilenmese ayrı dert
Aldatıldım daha önce ama 🥺😕😔
Saçını ördü diye bunu düşünmen takıntı
Evet ama elimde değil ki
Bir psikolojik danışmadan yardım al hayat zindan olur böyle
Haklısın teşekkürler
Rica ederim
Daga önce hiç örmedi mi
Hayır
Bunu saç örmesine bağlayamayız ki ama sana daha çok bağlanmak istemiştir.
Umarım..
Teşekkür ederim
Yaa sorma hemde nasıl bir aldatma dhdbdb
Ne alakasi var
Fazla ilgi
İlgi gostermeye gelmiyor sizede belki ruyasinda gördü seni
Sevmesi için rüya mı lazım
Sevmiyor mu
Seviyor galiba 🥺👉👈
Sevmese evlenir mi
Sevmeyenler evlenmiyor mu
Senin sabah sabah canin sıkkın galiba rahatla sen