Lütfen yardım edin bir yol gösterin ağlamaktan gözlerim kurudu ne yapayım ben zamana mı bırakayım? Ayrılır mıyız onu çok seviyorum?

Erkek arkadasmla 7 aydır çıkıyoruz ona çok güveniyordum hala güveniyorm benim için çok şey yaptı şimdi araya yaz tatili girince işler degisti ben 10 a geçtim o üniversiteye aynı lisedeyiz şimdi gitti işte üni snavlarına girdi doktorluk istiyordu tutturamadı böyle olunca moreli çok bozuldu bende ona yardım etmeye çalıştım hep ama o beni üzmek için mi yapıyorsun dedi ben nedenüzmek istiym obenim canım ama morelini bozuktu haklıydı terch yapmadı senye tekrar denicek ama annesi çok kızdı taşıncaklardı bu sene taşındılar annesi çok baskı yaptı bana seçim yap dedi bende yanındaym dedm 5 dk sonra ayrılalım sen orda ben orda üzülürüZ dedi hemen sonra kafam çok karışık özür dilerim dedi bende tamm dedim ne diyim aramız bu dönem çok soğuktu sonradan iyileşti ama şimdi yine kötü arkadaşları üniye gidio o arkadslarını çok seviyo yani benden daha çok biliyorum ben 2. Plandym sonuçtq onlarla o kadar sey yaşadı bız daha yenı yenı onlara göre ama bu dönem çok üzüldm bn bı kız arkadsı var onu çok seviyor aynı lisedeyiZ kızı biliyom ben konu birgün ona gelmişti şey dedi benim onunla çıkmam abimle çıkmam gibi bisey dedi bende inandm öyle oldugunu bılıyordum ama dün mesaj attm morelm bozuk 1 sn canım dedi sonra mesaj attı o kız işte üniye izmire gidio basladı ben onsuz nasıl yapcam o benm canm herşeyim demeye bende gidersin dedim oda bı kereyle doymamki feln dedi bende o zaman üniye yanına git onunla oku dedm bilmiyorm hç düşünmedm dedi sonrada ben yatıcm yarın konusalm dedi bende iyi geceler dedim ama benı çok üzdü bu durum o kız arkadaso bılyom ama ne biliyim üniye oraya git dedim seni bırakmam felan hiç demedi oysa o benim herşeyim ben onun için herşeyi yaparım arkads olduklarıne bilsemde bende bı kızım alındım o kız benden daha önemli blıyorm diger arkadaslarıda ben ikinci plandaym bu beni çok üzüyo bir hftadır çok az konustk çok soğuk bana karsı bu sene çok şey yşadı evet ama ne biliyim bende üzülüyorum lütfen yardım edın sizce bu durum geçicimi seneye kazanırsa nokcak of y
Lütfen yardım edin bir yol gösterin ağlamaktan gözlerim kurudu ne yapayım ben zamana mı bırakayım? Ayrılır mıyız onu çok seviyorum?