alıştım bu arada iyiyim şu an gayet, yazdıklarımı da gülerek okuyorum xklldldldld
Yurda geldim yerleştim, şu an ağlıyorum ne yapmalıyım?
alıştım bu arada iyiyim şu an gayet, yazdıklarımı da gülerek okuyorum xklldldldld
İlk defa ailemden uzak kalıyorum çok yalnız hissettim kimseyi tanımıyorum evimi özledim ne yapıcam ben burada tek başıma ne olur yardım edin 🥺🥺🥺🥺
İlk saatler böyle hissetmen çok normal ama emin ol geçiyor o his. Zamanla bulunduğun ortama da alışıyorsun, hem her daim onların yanında olamazsın. Yavaş yavaş kendi hayatını inşa etmen gerekiyor.
haklısın ama bilmiyorum ya çok kötüyüm daha yerleşeli 1saat olmadı 1 yıl gibi geçti napıcam bilmiyorum
Ben yurda yerleştim, ama bildiğin köydeyim bu arada, bir mahalle kadar alan var sadece aşlksdjlkşasdsa
Yerleştiğimin ilk yarım saati geçti direkt annemi aradım gelin alın beni buradan diye.
Sonra zaman geçti. Hatta üni bile bıraktım, şimdi devam gidiyorum 2. sınıf olarak. Oraya gideceğim için mutluyum. d
Hayatımın en güzel zamanlarının çoğu orada geçti desem yeridir.
bilmiyorum çok kötüyüm hiç bilmiyorum burayı kimseyi tanımıyorum hiç arkadaşım yok evimi ailemi özledim umarım geçer bu his
Cevap
14Cevap
ne çok abartiyosunuz ya ben ilk gunumde cok mutluydum yeni bi ortama girdigim icin zaten bitecek eninde sonunda keyfini çıkar
hic arkadadim yok kimsem yok şu an hiç bilmediğim yerde tek başımayım
Yardıma değil zamana ihtiyacin var. bir iki güne alışmaya başlarsın. oyle bir zaman gelir. ailenin yanında olduğun zaman sikilmaya başlarsın
bilmiyorum ağlıyorum kendimi tutamıyorum şu an annemle falan da konuşmadım üzülmesin diye
değil ya merkeze uzak napıcam nasıl geçecek böyle
Yeni dünyaya merhaba buna biz yetişkinliğe başlangıç yılları diyoruz. Artık ailenin ihtiyacı olmadan yaşamayı öğrenmelisin
evet de ilk defa oluyor bu ne yapıcam ya çok kötüyüm
1 haftada atlatırsın o kafadan çıkarsın takma kafana sonuçta ailenden ilk kez ayrılıyor olabilirsin ama son olmayacağını sana garanti edebilirim. :D
ilk kez ayrılıyorum evet evimi odamı özledim ne işim var burada benim ya🤧🤧🤧🤧
allah kahretsin keşke ailemin yanını yazsaydım çok üzgünüm çok pişmanım
Aman biz de günlerce ağladık sonra öyle bir alışıyorsun ki dört sene bitince bu sefer de dönmemek için ağlıyorsun.
Korkma kuzum ilk başlar öyledir alışırsın alışman lazım çünkü ayağın üstünde durman lazım
Aileden ayrı kalmak gerçekten zor hele halinden anlayan kimse yoksa o ortamda 🥲🥲
hangi şehir? bide ilk seferler hep zor olur 1,2 ay geçsin birakamiycaksin
kocaeli ndeyim sabah yerleştim kötüyüm baya şu an
bende geçen yıl ilk zamanlar geldiğimde kötü hissediyordum seni çok iyi anlıyorum
napıcam
dertleşmek istersen burdayım
demiştim ben sana xjskzkzk
Zamanla alışırsın arkadaşın olur
evettttt
T um milleti ayağa kaldırdın heee
Alışırsınız hanımefendi
Herkes yaşadı onu zamanla çevren olur
Gelip kurtarayim seni
Alışınca da eve gitmek istemicen kdkdkdjd
Alisirsin merak etme
Zırlamayı bırak.