Sevgilim Beni Terketti Dayanamıyorum Hep ağlıyorum napmalıyım?

Merhaba arkadaşlar 3 aylık sevgili hayatım geçen hafta bitti ama onun hiç umrunda değil gibiydi ayrıldıktan 1 dk sonra beni engelledi hakkını helal et diyip insanca konuşmuştum ama ben de öyle yapmasına dayanamadım çok ağır küfürlü mesajlar attım çok ağırdı gerçekten ama geri pişman oldum son kez konuşmak için gelmesini istedim bugün geldi hediye aldım dediklerim için itten pişmanım dedim önünde diz çöktüm yalvardım 1 saat boyunca ağladım özür diledim ama olmaz bırak gideceğim dedi çok seviyorum ama o arkasına bakmadan gitti halbuki daha sevgili olmamızın 3. gününde eski erkek arkadaşım benle zorla birşeyler yapmaya çalıştı dedi daha 3. günümüzde beraber doktora gittik zorlanma var dedi ama ben yine de seni seviyorum dedim herşey iyiydi ama şu son küfür olayında bu yaşanan olayından da bahsettim onu hep düşünüp olmaz sen yine dersin diye diye peşinden sürükleyerek ağlaya ağlaya gitti karşımdan kimsem kalmadı burada öğrenciyim içim parçalanıyor yardım edin arkadaşlar unutmalı mıyım yoksa geri döner mi bu arada en son mesajı hediyeler içim teşekkür ederim oldu
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada ayrılınca diğer gün İnstagram açmış 4 fotoğraf paylaşmış bile arkadaşlar halbuki ben ona demeden o kapattı sırf bana iyi görünmek için ama neler yaptığını bildiğim halde gece uyurken sabah uyanınca hep onu düşünüyorum resimlerimize bakıyorum ağlıyorum gün içinde tek başıma ve çaresizim o ise gayet mutlu şu an dün ailesiyle gezmeye gitmiş falan resimler atıyor
Sevgilim Beni Terketti Dayanamıyorum Hep ağlıyorum napmalıyım?