Islak kek ve havuçlu kek konusunda baya baya iyiyim söylemesi ayıptır, az önce de keki pişirirken aklıma geldi. Ah, şöyle size elleriyle kek yapan bir kadın hayal edin "ye kurban olduğum yarasın önce kekimi sonra da beni ye" diyor (ya tabi ki böyle demiyor neyse) hoşunuza gider mi? 🤤😋#beyazorkidem😘
Hoşlandığınız kadının size kek yapması sizi mutlu eder mi?
Yaaa, ama öyle kadınlar kaldı mı be abla...😕😕😕 Ya öyle kadınlar için aşık olunur abla 🙏🏻🙏🏻😊Yoksa sadece güzellik ile bir yere kadar 😊🙏🏻👍Hele bir de havuçlu kek 😍😍Bak karnımı acıktırdın abla ama 😃😃En iyisi yorumu tamamlayıp sayfayı kapatayım yoksa karnım acıkacak 😂😂😂
Hoşlandığım kadın bana kek yapması beni hiçte mutlu etmez. Keki ona ben yaparsam mutlu eder. İlk cümle şaka Hoşlandığım kadında kek yapsa beni gayette mutlu eder. Birde kekimi yeme beni ye dicekse ooo efsane. Hatta o kek biticek çabuk derse harlanır iyice ortalık bak benden demesi.
Geçenlerde sevgilimle görüştüm, gündüz işyerinde kakaolu kek koktuğunu, canım çektiğinden bahsettim. Diğer buluşmamızda bana ıslak kek yapmış 😌 bir hoşuma gitti, güzel de yapmış elleri dert görmesin. Senin dediğin gibi demedi ama hoşuma gitmiyor diyen erkek yoktur heralde
Etmez. Kız kardeşim sabah akşam kek yapıyor. Değişik güzel parmağımı yedirtecek ağzımın sularını akıtacak şeyler yaparsa hoşuma giderdi. Zaten kek falan bende yapabiliyorum
Ben gozeleme actim sarma yaptim kekte yapcaktim ama eninde sonunda terk etti beni:D her sey bosa her sey erkeklere kotu olun en azindan giderlerse bundan giderler iciniz acimaz
Hoşlandığım kadının bana bir bardak su bile vermesi mutlu eder.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
benim icin yapilan her seyi takdir ederim hele hele cayin yanina yenen seyleri cok severim Bana kek yapsin sonrada ömrümü yesin raziyim ama ama . işte elee
Bana sordu bir kez kek severmisin diye evet dedim neyli kek severdin dedi cikolatali portakalli dedim. Meger hoslandigi cocuga yapacakmis benden fikir aliyormus. O gunden sonra kek yememeye karar verdim hadi eyvallah