Yeme & İçme Sevgililer günü sevgiliniz size çilekli pasta yapsa mutlu olur musuz? Tartini Takip Et Guru Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor #Tartini✓🧡 hediye sadece pasta başka hediye beklentisi içerisine girmeyin... Sevgililer günü sevgiliniz size çilekli pasta yapsa mutlu olur musuz? Cevapla Hediye Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,6b cevap paylaştı. Sevgilim yok. 1 2 Yorumla Tartini +1 yıl Peki ya eğer olsaydı bu pastayı yapacak sevgilim yok benim de hayal kuruyoruz barış🙈 u Barış_LonelyForever +1 yıl Hayal bile kuracak heves kalmadı dsjsdjsd
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,1b cevap paylaştı. Herhangi bir günde de yapılsa hoşuma gider. Ama bil bakalım ne yok 1 2 Yorumla Tartini +1 yıl Sevgili yok. Yorumla Ksproff +1 yıl Para yok 😁 Yorumla
16Tolga1989 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl kendisinin emek verip birşeyler yapması milyonluk hediyelerden değerli benim için ki böyle bir şey yapacak kimse yok 1 0 Yorumla
u 27esmerim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı. Olurum tabiki, yapmasa da varlığıyla mutlu olurum 🐥 1 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sevgilim yok ama eşim yapsaydı evet mutlu olurdum 🤗🤗🥰 1 0 Yorumla
tolgadgn Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 82% +1 yıl Kendi yapcaksa mutlu olurum tabi emek harcicak sonuçta 1 0 Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 753 cevap paylaştı. Mutlumu kurban olurum onun pamuk yüreğine Keşke olsaydı 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Olurum tabi ki. O güne özel değil benim için yaptığı her hareketine mutlu olurum ben 1 0 Yorumla
oɿƚꙅɘɒm Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl İki elini ayrı ayrı öper sımsıkı sarılırdım. 1 0 Yorumla
Catutigernos Takip Et Master Yaş: 40 , eic 85% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 964 cevap paylaştı. Olmam dalga mı geçiyorsun diye sorarım 🤔 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 23b cevap paylaştı. Tabi çok mutlu eder 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,6b cevap paylaştı. olurum 1 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Mentor Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,8b cevap paylaştı. Cheesecake yapsın 1 0 Yorumla
gamzeev Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Çok mutlu olurumm 0 3 Yorumla meliketefrikxx +1 yıl Hakedeceğini sanmiyorum sönddk Yorumla gamzeev +1 yıl Ne alaka Yorumla meliketefrikxx +1 yıl By Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Sevgilim yok.
Peki ya eğer olsaydı bu pastayı yapacak sevgilim yok benim de hayal kuruyoruz barış🙈
Hayal bile kuracak heves kalmadı dsjsdjsd
Herhangi bir günde de yapılsa hoşuma gider. Ama bil bakalım ne yok
Sevgili yok.
Para yok 😁
kendisinin emek verip birşeyler yapması milyonluk hediyelerden değerli benim için ki böyle bir şey yapacak kimse yok
Olurum tabiki, yapmasa da varlığıyla mutlu olurum 🐥
Sevgilim yok ama eşim yapsaydı evet mutlu olurdum 🤗🤗🥰
Kendi yapcaksa mutlu olurum tabi emek harcicak sonuçta
Mutlumu kurban olurum onun pamuk yüreğine
Keşke olsaydı
Olurum tabi ki. O güne özel değil benim için yaptığı her hareketine mutlu olurum ben
Bunu yapcak kız lazım sjsj
Pasta sevmiyorum ama mutlu olurum
İki elini ayrı ayrı öper sımsıkı sarılırdım.
Olmam dalga mı geçiyorsun diye sorarım 🤔
Çok sevinirdim hahahha
Tabi çok mutlu eder
olurum
Sevgilim yok
Cheesecake yapsın
evet çileği severim
Olurilum
Direk engel
Çok mutlu olurumm
Hakedeceğini sanmiyorum sönddk
Ne alaka