Ben bir ara yaptım. Eline sağlık bile demedi öküz. Halı saha maçından geldi, kekini yedi ve tüm gün sırada uyudu. Bak hatırladım yine sinirlerim hopladı. Yapmayı düşünen arkadaşlara tavsiyem: YAPMAYIN! Kıymetini bilene saklarsınız kekinizi. Oturun kendiniz yiyin, annenize verin, hamarat kızım benim diye bir gülümseme alırsınız en azından.
52 Yorumla- +1 yıl
:D hepsi mi Öküz acaba?
En İyi Cevaplar
Ben iki gün önce erkek arkadaşıma yapmıştım. Portakal soslusundan 😌 çok da hoşuna gitmişti. Sen de yap derim. Çünkü sevdiği kızın hamarat olduğunu görmesi gerçekten ilişkinizi başka boyutlara taşıyacaktır :) kolay gelsin canım
00 Yorumla
+1 yılBir kadın, ancak bir adamı gerçekten seviyorsa ona yemek (kek) yapar. Bir adamı >o da kadını aynı şekilde seviyorsa, hatta belki henüz sevdiğini bilmiyorsa< dünyada bundan daha mutlu edecek başka bir şey olamaz. Ya da ben basitçe mideme biraz fazla düşkünüm :)
00 Yorumla
tabiki de eder. şeker yerine tuz; üzerine hindistan cevizi yerine pul biber koysa bile beni mutlu eder.'o' keki yaparken içine koyduğu aşk, sevgi... yeter artar bile.
13 Yorumla
Soran+1 yılHarikasın!
- +1 yıl
anca mutlu olursun kanka zaten yiyeceğini sanmıyorum. O mutlulukta dalga amaçlı olur sanırım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
616Cevap
Yeme & İçme konusunda 65b cevap paylaştı. Mutlu olmak ne kelime
ikisini birden yerim :)40 YorumlaBana yapıp getirmeyi düşünüyorsan eder, başkasına düşünüyorsan ona sorman lazım.. En iyisi bana getir, düşüncesi bile beni mutlu eder.. Bak sen şu işe, ne hoş kızlar var yahu, ne hoş insanlar, ne düşünceli insanlar varmış yahu... pes doğrusu, hiçbir sevgilim bana bunu yapmadı... Yaparsan eline, yapmazsan düşünmen yeter, düşüncene sağlık..
01 Yorumla
Soran+1 yıl☺️tesekkurler mutlu oldum
Hissetmiyolar canım. Ben ilk defa pasta yaptım ilk kez birine bir şey yaptım kalp şeklinde kestim kırmızı şeker hamuruyla kapladım üstüne adımızı yazdım çikolata sosları dolaştırdım. Gören hazır zannete nerden 5-6 saatimi aldı saniyesi bitti ama sadece teşekkür ederim çok güzel olmuş dedi duygulanmadı :)))
10 Yorumlabana göre hediye alsan senin bir emeğin yok katkın yok elin herifi yapıyo sana satıyo sende erkek arkadaşına alıyosun ama kendi emeklerinle şöyle lezzetli bir kek yaptığın zaman mükemmel olur şahsen bana öyle birşey yapılsa böbreğimi satarım yine de seni alırım
00 Yorumlabir kere piknik yaptım kız arkadaşımla, şu an ayrıldık tabi.. durmadan yaptıgı keki bana zorla yedirtti, çok güzeldi ma tuhafıma gitmişti. O zamanlar odun gibiydim soguk davranıyordum. Şimdi tekrar böyle biri kek mek yapsada yesem demiyor değilim. Kaybettikten sonra anladım değerini :))
00 Yorumla
+1 yılO an ona bir kere daha aşık olur ve niye onu sevdiğimi ve niye birbirimizi seçtiğinizi daha iyi anlarım bayan dediğin erkeğine hizmet etmeli ama bunu erkek hor kullanmamalı yeri geldiği zaman kadınına hizmet etmesini bilmeli örnek kahvaltı hazırlayıp öperek uyandırmamı veya blaşık yıkarken ona yardım etmeli yemek yapmasına yardım etmeli ama bunlar hergün üst üste olmaz ama bunları yapıcak doğru zamanı bilmelidir erkek.
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 10,2b cevap paylaştı. Yapmasin ablacim kimse , istemiyorum.. 6 ay anlatiyorlar sonra , ben sana kek yapmistim diye
.. her firsatta kek mi denir ya..02 Yorumla- +1 yıl
cupcake daha göze ve damağa hitap ediyor barraquda bey. haklısınız o olabilir.. ancak sıradan basit bir kek çok özensiz ve anlamsız bence. bunu yapıp çok matah bir şey yapmışlar gibi olağanüstü karşılıklar beklemesinler yani..
erkek olsaydım cupcake belki ama, kek yapılmasını istemezdim şahsım adına..
+1 yılMutlu ne demek sevinçten uçarım. Onunla beraber olmak birşeyleri beraber apmak dünyanın en güzel duygusu olurdu. O keki çırpardı ben içine kuşüzümü atardım. O kalıba koyardo. Ben Pişiridi. O servis ederdi Ben çayı demlerdim. O kek yenmese bile onunla o vakitleri yaşadığım için şükrederdim
00 Yorumla
+1 yılBen de gozlerinin icine bakarak onun dunyanin en mutlu kiz i kadini yapicagima soz verirdim cok mutlu olur sarilirdim bende kek yapardim ona iyi olmasa da kendi ellerimle bir sey yapardim ve bu keke bana dunyanin en pahali hediyesin den daha ustun olurdu
00 Yorumla
+1 yılBir arkadasim vardi erkek arkadisiyla baya kusmus neyse nasil barisirirlar diye dusunduk ve kek yaptik baristilar o yuzden kek muhabbetini cok seviyorum bildigin espri konusu burdan herkese acikliyorum kek cozer bu tur isleri:)))) not : tabiki kek bahaneydi konusup baristilar.
10 Yorumla
+1 yılEn pahalı partimden
En markalı kazaktan
En kaliteli hediyeden daha
Etkilidir , hele bir de not varsa tapilabilir o kıza21 Yorumla
Soran+1 yılDeğil mi bende öyle dusundum bu şimdi zengin cevresinde ki kızlarda zengin diye pahalı pahalı seyler almıslardır hep ona ama ben manevi anlamı olan bişey olsun istedim
- Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılben erkek olsam ucuz ve kolaya kaçmış kek yapmış diye sinir olurum. git kıymalı börek falan aç.
32 Yorumla
Soran+1 yılOha ama :D :D
+1 yılSana senin için emek harcanarak yapılmış bir hediye geliyor belki kaç kere baştan yaptı hiç sıkılmadan bunun değeri bilinmeyecek te neyin bilinecek kesinlikle mutlu eder.
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılIslak kek Çikolatalı tiramisu Fincan keki Örgü açmalar Yengeç etli patlıcan Dana pirzola Kuzu korma Domates soslu spagetti Patlıcanlı makarna Sebzeli köfte Çipura ızgara Sakızlı muhallebi Şehzade şerbeti. Bayilirim
04 Yorumla- +1 yıl
Neden
- +1 yıl
valla benım en sevdıklerımden bır kacı:D
+1 yılTabki.. hatta tuzla sekeri karistirip tuzlu yapsa bile caktirmam yerim hepsini. Cunki sevdigim beni dusunmuste yapmis, emek vermis niye mutku etmesin ki... Ama olmayan mutlu edemez tabi.
10 Yorumlahttps://i.hizliresim.com/pRXOzo.jpg bu şekilde yerdim sadece :d
50 Yorumlasevdiğim kızın yanındaysam mutlu olmam için bir şey yapmasına gerek yok ki :D:D ıslak kekse mutlu eder normal kekse karamsar olurum sevmediğim bir şeyi sırf üzülmesin diye yemek zorunda kalacağım çünkü :(
00 Yorumla
+1 yılIlk once gülerim ho$uma gider bak sen ne yapmis derim. Birde öperim bir cay demlerim birlikte yeeriz ben ona yediririm. :D cok guzel dusunmussün cok :)
00 Yorumla
+1 yılİçi çikolata dolu olmasi +10 mutluluk demektir. Sevgili kişinin bunu isirip dudaginin kenarinda kalan çikolatayi öperek almak bir başka mutluluk nedenidir :D
00 Yorumla
+1 yılKek e ne hacet!
Çok mutlu olurdum sevdiğim yanıma geldi diye.
Kek veya bir sandviç ise erkeğin kendisini özel hissettirebilecek kadar mutlu eder.
Çünkü verilen emeğe erkeklerin daha çok saygısı var.
Sevgim bir kat daha artırdı.00 YorumlaYeme & İçme konusunda 530 cevap paylaştı. Eğer erkek arkadaşında benim gibi yediği yemekten zevk alan biriyse verebileceğin çok güzel bir hediye olur... Birazda elin lezzetliyse etrafında pervane olur :) Ben baya börek falan açtırıyorum :D
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHemde nasıl çünkü bu bana değer verdiğini gösterir dünyanın en güzel hediyelerinden biri olur çünkü kek yapmasını sadece kek olarak deyerlendiremeyiz bize bir emek hediye etmiştir
00 Yorumla Neden böyle bisey yaptı diye tereddüt ederim. Kek i yemem gel dısarda yemek yiyelim derim. Cünkü böyle seyler yapmıyodu odundu odun neyse eskide kaldı sakinim
00 YorumlaTabi ki çok hoş olur bizi düşündüğünüzü böyle küçk fırsatlarla belli edin içten içe bağlanırız biz çok basit bir sistemle yürütülüyoruz ya bir keke tav olabiliriz :)
11 Yorumla
Soran+1 yılPeki başka ne yapabilirim düşündüğümü belli edecek küçük Fırsatlar?
+1 yılBana eski erkek arkadaşım keki çok seviyorum diye kendi elleriyle yapıp getirmişti. bak şimdi duygulandim. çok da güzel yapmıştı ya:S nerden bulacam bir daha kek yapan adamı :-(
00 Yorumla
+1 yılSevdiğim erkeğin bana kek yapması beni mutlu etmez, önce bir şaşırır sonra kendimi sorgular, sonra acaba ne hata yaptı diye düşünür, sonra ilk ona yedirir bir süre sonra eğer yaşıyorsa ben yerim :)
00 Yorumla
+1 yılben çöp olsa yerim olmuştu beğenmemiştim ama o kadar mutlu olup yemiştim ki dışım dünyama lezzeti senin ellerin kattı diyou içimin sözleri çok sönük kalmıştı :)
00 Yorumla
+1 yılAnnesine yap, kaleyi içten fethet ! eski sevgilim yaptı ben kızdan ayrıldım, unuttum. Annem hala unutamadı :Dd Tecrübeyle sabit.
02 Yorumla
Soran+1 yılHahahhaah buda güzel :D
- +1 yıl
Anneyi tavladin mi oguluna direkt baski kurar zaten bkz annem hala sayikliyor...
+1 yılben sarma yapmistim. bayıldı.. ve bni artık daha cok severmis oyle dedi 😄 ama kek de yapilabilir. herhlde mutlu olur
10 YorumlaYapmıştım ben :) ama kek değil değişik formlarda kurabiyeler yaptım ince çubuğa geçirip pişirdim. Sonra şeker hamuruyla üzerini kapladım süsledim :) paketleyim götürdüm öküz gibi yedi :D
00 Yorumla
+1 yılBende yapmıstım ıslak kek :D Annesi bunada laf bulup bunlar hazır mı demişti. Neyse küfür etmicem :D
77 Yorumla- +1 yıl
HAHahahahaah :D
- +1 yıl
Komik mi @Akşamüstüsevmeler
- +1 yıl
Annesinin bunlar hazır mı demesi :D :D:D
Kaynana fenalarda :D D:D - +1 yıl
Kıskandı bence ondandır :D @Akşamüstüsevmeler
- +1 yıl
nedir bu kaynanalarla sorun sana oğlunu vermedi diye mi?
ertesi gün çikolata, çiçek, yüzükleri alır giderim :D
20 Yorumla
+1 yılSevgilim olursa, bende ona mercimek köftesi yapacağım.
310 Yorumla
Soran+1 yılYapmak nasip olur insallah canım :D
- +1 yıl
Umarım sevgilime mercimek köftesi yapmak nasip olur. :) ;)
- +1 yıl
:'(((
- +1 yıl
Ya mercimek köftesini sevmiyorsa
- +1 yıl
Saka sala hoşuna gider sevmese bile seviyorum der insan :D
- +1 yıl
Bu tiple biraz zor sevgili bulursun satanist gibi
- +1 yıl
Mercimegi firina vereceksin yani :))) vay be cok acik konustun :)))
+1 yılbence yapması degil düşünmesi bile bana göre yeter tutar dudaklarından öperim cok mutlu olurum ben şahsen sevgilim olsa bana böle bişi yapsa..
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 335 cevap paylaştı. biraz hissiyatı varsa çok mutlu olur. ben soruyu okurken bile hayal ettim gerçekten çok içten ve samimi olur kalbim ısındı.
00 Yorumlaçok etkili olur bence, aslında benim açımdan da güzel fikir ama, pasta-börek yapmayı bilmiyorum, Fırında hamsi kebabı yapsam olurmu acaba? :D :D
00 YorumlaAma güzel yap, bir ez kardeşimin sevgilisi yapmış getirmiş annem tadını beğenmedi kız lafı yedi az ona göre :D
00 Yorumlaöyle kıza kurban olurum daha napsın ki... o kek keklikten çıkar çok daha başka anlamlara bürünür insanın gözünde...
00 Yorumlabu hayatım boyunca hep benden istediler yapan olmadı. Bir tanesi yeltendi sonra yaptığım işten dolayı hep korktular. ulan aşçıyım ben cellat değil...
02 Yorumla- +1 yıl
Ahah durum vahim :D
+1 yılYa benim arkdaşlarım bana yaptığında bile mutlu olan biriyim ne demek bir erkek böyle güzel jesti beğenmeyecek.
00 YorumlaBu kek için değil sevdiğin kişinin seni sevmesi yani herhangi bir şekilde karşılık görmek mutlu eder kek sadece bir örneği
00 Yorumla
+1 yılEger Gercekten Sevıyorsam Onun Benım Icın Yaptıgı Hersey Hosuma Gıder AYrıca Kucuk Parmaklarını BIle Yırım :)
00 YorumlaBen su böreği ve yaprak sarma yapmistim kız arkadaşıma. 😃 ama sevdiğim kızın bana kek yapması hoşuma giderdi. Neyse olunca söyleyeyim de yapsın. 😃
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 308 cevap paylaştı. Sen ellerinle kek yapıp yollayacaksın bide not yazacaksın oda beğenmeyecek öyle mi? Bence öyle bir lüksü yok :)
21 Yorumla
Soran+1 yılBencede ya :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşık olayım o da bana aşık olsun..
Baklava yapmayan şerefsizdir hem de bol cevizli..
:))50 Yorumla
+1 yılyakmadığın ve güzel yaptığın sürece güzel olur erkeklerde kalbe giden yol mideden geçiyor doğru yoldasın :)
00 Yorumlabenim ki bir defa kuru pastamı ne yapmıştı baharatını fazla kaçırmıştı gözümden yaş gele gele yedim çok güzel dedikce yediriyodu valla gerçek :D türk sineması gibi ama akşam iki litre su içmiştim böğrüm yanıyor diye
10 Yorumlaben yapmıştım bir kere bunu niye getirdin şimdi sokak ortasında dedi salak sana b. k layık neyse sinirlendim gene. yapma bişey kaldırmamak gerek popolarını
14 Yorumla
Soran+1 yılSenin ki odunmuş be hayatım benim ki aldı ellerımı öptü
+1 yılSevdiğim kız yok zaten.
Soru "eğer sevdiğin kız" şeklinde devam etseydi etmez , sevmiyorum kek olurdu cevabım. :D00 Yorumlaederdi ama zonra zehirlendim allah belasını versin süt bozukmuş
10 YorumlaHayır mutlu etmez kek sevmiyorum özellikle evde yapılmış kekleri yemem.
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılŞu hayatta, şunun kadar güzel bir şey yok..
Cidden bak.10 Yorumla Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Super olur asiri sewinirm onun elinden yemk bir baska
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 363 cevap paylaştı.
+1 yılgitmezmi hiç gider tabi :)
https://www.youtube.com/watch?v=NBiX4XS9HQQ00 Yorumla
+1 yılbeni çok mutlu eder kendi elleriyle bana yaptığı için ilgi duyduğunun bir gostergesidir beni sevdiğini anlarım onun yazdığı yazıyıda beğenirim onun yazdıkları hoşuma giderdi
01 Yorumla- +1 yıl
Küçük bir hatirlatma benim kız arkadaşım yok olsaydı evet ederdi etmese o kişinin benim yanımda işine bu cevap verin
+1 yılBence mutlu eder tabi. Hem gülümsese bile sen anla ki çok beğenmiştir. bir erkek hiç bir zaman kızların istediği kadar tepki vermez. Onlar da bu iş böyle gidiyo gülümsediyse iş tamamdır :D
10 Yorumla
+1 yıltabikide hoşuma gider sevdigim kızın beni mutlu etmek adına girdigi en kücük zahmetler bile onun bendeki yerini git gide büyütür. Hatta bahaneler ararım ben bu konularda.
00 Yorumlaonun elinden zehir olsa yer içerim ;) tabiki mutlu eder
10 YorumlaElleriyle ekmek peynir bile hazırlayıp getirse mutlu olurum :-)
32 Yorumla- +1 yıl
İdeal erkek👍👏
kek yapması süslemesi etkilemez. Ancak not önemlidir. Notun üstünde ne yazdığı etkiler.
10 Yorumla- Devamını Gör (637)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat