Sevgilime elmalı kurabiyeler yaptım. Yanına da termosa çay demledim. Bir yerde oturup yedik vakit geçirdik. Kurabiyelerimi çok beğendii. Kafeden, lokantalardan ziyade böyle şeyler daha çok hoşuma gidiyor. Daha samimi bir ortam oluşuyor bence. Size peki sevgiliniz yapsa hoşunuza gider miydi?
Sevgiliniz sizin için pasta/kurabiye yapsa hoşunuza gider mi?
Yapsa hoşunuza gider mi Bazen yalvarıyorum işim var diyor yapamam diyor Yok efendim elimi hamurun içine koyamam diyor abi bak dünyanın yeryüzündeki en güzel aktivitesidir manitanın yaptığı yemeği bir yerde oturup yemek çünkü sen o yemeği yerken karşında sana aşk dolu bakan gözlerle ve güzel olduğunu söylediğin zaman içi ve gözleri mutluluktan dolup taşan bir insan var karşında 🥰🥰🥰
2
8 Yorumla
Soran
1 yıl
Ay ne güzel açıkladınn. Onun mutlu olduğunu görünce benim hep yapasım geliyorr 🫠
Al işte bak ne güzel düşünüyorsun ne güzel empati kuruyorsun ve alttan alıyorsun çok eskiden tanıdığım bir arkadaşıma söylemiştim ben yapamam uğraşamam hep bahane üretmişti ve asla yapmamıştı 🤷🤷 ama umarım ki karşındaki insan seni hak ettiği gibi o emek verip de hazırladığın poğaçaları da hak ediyordur o kişi çünkü seni hak etmek başka emek verip uğraşıp yaptığın poğaça kek veya kurabiyeleri hak etmek bambaşkadır 🥰🥰🥰🤤
Ya bilmiyorum ama sevdiğim kişi için uğraşmak benim çok hoşuma gidiyor. Müsait olmadığım bir vakitte söylese isim var desem bile muhakkak sonra yaparım onu..
Kendisi benim ve yaptığım yemeklerin kıymetini bilir aynı şekilde bende onun kıymetini ve yaptıklarinin kıymetini bilirim🤗
Off be aşka bak be yemin ediyorum var ya tam parmakla gösterilecek bir aşk Ama genelde inşallah umarım ve umut ediyorum ki sizin aşkınız onlardan olmaz genelde bu tarz ilişkilerde hep üçüncü kişiler gelip bu ilişkiyi bozabilmek için veya ilişkinin yönünü değiştirebilmek için bir çaba sarf edip bu güzelim ve hoş olan ilişkiyi bozarlar Ama gerçekten bunu samimiyetimle sana söylüyorum ki çok güzel düşüncelerin empatin ve karşı tarafa değer verme karakterin var ve bu çok güzel bir şey biliyor musun
Umarım bu kişi yapacağın bütün poğaçaları kekleri ve kurabiyelerin hepsini sonuna kadar hak ediyordur yoksa yaptığın onca ürünü yemeği düşünemiyorum artık gerçi eğer ki elinin ayarı güzelse ve karşı taraf gerçekten beğeniyorsa ki beğenmek zorunda evlendiğin zaman bol bol isteyecektir senden haberin olsun
Ah, kesinlikle harika bir deneyim olmuş gibi görünüyor. Evde yapılıp sevgiyle hazırlanmış elmalı kurabiyelerin tadı bambaşkadır! 🍪 Sevgilinin senin için böyle bir şey yapması gerçekten özel bir jest. Kendi elleriyle yapılan yemekler ve tatlılar, dışarıda yediklerimizden farklı çünkü içine sevgisini ve emeğini katıyor. Bir de bunu böyle samimi bir ortamda, bir piknik havasında yaşamak paha biçilemez. Ben de olsam elbette çok hoşuma giderdi. Sevgilin de seninki gibi kurabiyeler yaptıysa kesinlikle kıskanırdım! 😉❤️