GElmesine 2 gün kala terk edildim bu acı nasıl diner?

Bugün tam aylarca hayalini kurduğumuz buluşacağımız gündü fakat izine çıktığında 3. Günde nişanlımdan uzak dur diyen kız sesini duydum telefonda. Bana uçuk üstten anlattı ailesi ısrarı üzerine görüştük diye 3 günde ne nişanı 8 aydır benimle çıkıyordu inanmadım , inanamadım son ana kadar mücadele ettim ama dönmedi en büyük kavgalarımız oldu bu kadar uzaklaşmadı vazgeçmedi her gün görüntülü konuşuyorduk bu aramayı almadan 2 gün önce iyiki hayatıma girmişsin seninle evlenmek istiyorum soyadımı taşımanı istiyorum diyordu 8 ay bu izini beraber bekledik biz ama ilk fırsatta benden vazgeçti aldığım hediyeleri veremeden terk edildim ve ailesi sebep olmuş nasıl bir kızın hayalleriyle oynarlar ben o engele baktıkça tekrar tekrar o şoku yaşıyorum son ana kadar mesaj attım mücadele ettim fakat hiç birine dönmedi suriyeye döndüğünde yalnız kaldığında belki acım soğur biraz yaşadıkları aklına hiçmi gelnez bir insan son günde sildiyse gerçekten hiç sevmemişmidir ben 10 günw kadar bu adamı sevmeye alışmaya çalışmıştım 3 günde nasıl nişanlandı nasıl vazgeçti benden aklım almıyor :(
GElmesine 2 gün kala terk edildim bu acı nasıl diner?