1 yıl bile olmadı sevgili olalı ama çok sevmiştim, güvenmiştim. Çok acılar yaşamış küçücük yaşta annesiz kalmış Bi kere bile aile desteği görmemiş yaralı biriydim. Geldi girdi hayatıma bırakmam dedi namusum dedi ama bugün bunları dedi ve gitti hele bana engel atması kalbimi yerinden söktü. Yemin ederim bu acı insanı yaşamından vazgeçiriyor kendimi öldürmek istiyorum. Ne söylesem ifade edemem acımı. İçim acıyor içimin bile içi acıyor.
Ne olur bana yardımcı olun. Yol gösterin birşeyler diyin nefes bile alamıyorum.
Elveda dedi engelledi ve gitti. Canım acıyor nasıl geçecek bu acı?
Bu erkekler de akıl var fikir yok yav 🥴konuşmanız da aynı şey gibi olmuş ‘kızım benim psikolojim sorunlarım var bi tek sana böyle değilim. 15 saat yazmazdı demişsin demek ki değerli değilsin seni önemsese vakit ayırırdı üzgünüm ama görmen lazım bunları.. bir yer de okumuştum fazla fedakarlık kişinin kendi kul hakkına girmesidir diye çok doğru üzülme artık çık kafanı dağıtacak bişeyler yap kimse canından değerli değil devran böyle dönmüyo maalesef. 🤟
Ölmek istiyorum ne yaa ozaman hepimiz ölelim yani.. Sen bence bir kendine gel elindeki hayatın kıymetini bilmeyi öğren birde yıl olmuş 2020 namussuzluk diz boyu devir bu düzen bu sana namusumsun demişmiş.. Adam başka birini bulmuş sen aldatılmışsın bile yazıdan belli
Şöyle söylim, öncelikle yüce İslam dini böyle olaylara yer vermiyor ve herşeye bir isim koyuyor, birbirinizi tanımak için nişan söz öyle değil mi böyle resmiyete döküyor işi ve kimse kimseyi üzemiyor, kimse kimseyi oyuncağı olarak göremiyor, gönül eğlendirmek isteyen de kendi gibi birini bulmak zorunda kalıyor böylece, daha bu yaşta 1 yıllık bi ilişki nedir ya abicim
Resmiyet yok bişey yok, buluyorsunuz bide böyle an gutları izlemiş dizileri gelmiş aynısını yapıyor aklı sıra sadece kendinizi üzüyorsunuz yani bırakın yolu açık olsun at gibi giden it gibi döner ksjjss unutma
Hayat felsefesi edindiğim bir mottomu paylaşacağım. Sana değersiz hissettiren kimseyi umursama ve hayatında tutma. Kazanan sen olursun.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Galiba ilkin bu senin yoksa bukadar aci cekmezdin ilk olanlar tecrübesiz olanlar bu aciyi yasiyo aynisini yasadim ayni aciyi hatta daha beteri kackere vuruldum geciyo dayanmaya calis cok zor biliyorum bende onun bana geri dönmesiyle dayandim simdi ben onu terk ettim
Adamı yormuşsun bence geri döner belki Ama bence bunun hayatına biri girmiş ve seni bahaneyle uzaklaştırma yani bence pek inandırıcı gelmedi bencilin tekiymiş
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Neden çelişkili yorum yapıyorsunuz. Net olun lütfen. Ben mi yormuşum yoksa bahene mi bu. Hayatında biri mi var sahiden.
Namusum ne demek ya yıl olmuş 2020 kusura bakma ama yani aşk falan değil bu. Hiçbir erkeğin sevgisine muhtaç değilsin. Kendine gel köpek gibi pişman olur o sonra ama Namusum falan ters bu laflar. Özgürsün ve namus bedeninde değil sadece. Bu yazdıklarımı düşün bi❤️
sana deger vermeyene yol ver.. kimsenin seni uzmesine izin verme.. toparlan.. o gider baskasi gelir... seni boyle soyleyip uzup bir de engel atiyorsa senjn aci cekmene izin veriyor. yazik. boyle biri icin mi uzuluyorsun. yapma. sen muatap olma bidaha bunjnla. dik dur. o da agni aciyi tatsin.
Ya daha iyilerine layıksın diyor ya da ben daha iyilerine layığım diyor. Boşver her türlü gidenin arkasına bakma önüne bak sen. Daima kendinle olacaksın
Bana da öyle geldi ama günahını almak istemedim hiç. Çünkü son zamanlar çok soğuk ve alakasızdi. O yazmayınca bende de çekmiştim elimi eteğimi ve koptuk gittik işte
Alakasizsa kesin alakalı olduğu biri vardı işte Ayrılmak için seni üzmek istemiyorum bahanesini bulmuş Sen bile kendini düşünmezsen seni düşündüğü için senden ayrılıyor saçma üzülmeye değmez
Bir de engellemiş. Sal gitsin ya. Bunun için mi üzülüyorsun. Kimseyi çok sevmemeni öneririm. İleride eşin olacak adamı bile.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Merak ettim acaba sürekli ondan bişey mi bekledin ya da çok şikayet mi ettin?
0
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Gün içinde sadece günaydın mesajları akşam da Bi 10 dakika konuşma. Hepsi bu. Bir kuruş maddiyati bile geçmedi bana. Çok sevdim çok bekledim. Hep yalanlar söyledi. Saatlerce bazen Bi ki gün kaybolurdu ortadan. Sadece günler geçer neden böyle az görüşüyoruz derdim. Gitmek istedi ve bahanesi bu oldu işte.
Kavga ediyorduk ama yemin ederim hep sakin kalırdım o hep küfür ederdi kaçardı kavgadan saatlerce yazmazdi. Diyorum ya gizli saklı işler çevirirdi yalanlarına biel göz yummuștum ben onub
Boşuna uğraşma o zaman sana yazık. Seni suçlar ayrılır sonra aynısı başıma geldi ilişkide o kadar sıkıntı olmasına rağmen en son ben hatalı oldum diye herşey üstüme kaldı. Böyle insanlar engeller konuşmaz bi kaç gün hep şikayet eder seni eleştirir çoğu şeyi okey dersin zamanla artık ama dediğin içinde olan sana olur gözünde değerin düşer. Niye mi çünkü herşeye sen zaten evet diyorsun istediğini yapabiliyor. Sonra işte ilişki patlak verir. Sözleri boşver ne sözler duydum bende burdaki insanlarda ohoo seven insan herşeye rağmen durur. Olmadı ara verir yapamayacağı sözü de vermez.
Haklısınız da işte geçen zaman, verilen umut vadedilen hayat. Zoruma gidiyor be abi. Bi tane dalım yoktu zaten tutunacak. Yapayalnızdim geldi tuttu elimden umut verdi böylece de bıraktı gitti. Çok üzüldüm çok ağladım çok uykusuz kaldım uğruna ama ben vazgeçmedim hiç
Anladım hayatının merkezine onu koymuşsun. Zoruna gider tabi çok iyi anlıyorum seni hemde çok iyi keşke sözlerim kalbinize dokunup acınızı birazda olsa dindirse. Ama biz ne dersek de inanmak istemeyeceksin seviyorsun ve yaralısın ayrıca inancın kırıldı. Şimdi derin nefes al ve sakın saçma hareketlerde bulunma. Dua et ve uyumaya çalış içini buraya bize dökebilirsin
Ne demek rica ederim iyi gelmesine sevindim hayat kısa yaşayacağımız mutluluklarda üzüntülerde olacak elbette bazı şeyler kaçınılmaz oluyor bazen ne yaparsanız yapın sonuç değişmeyebilir o durumda işte kabullenmek geliyor olmayınca olmaz çünkü devam edin
15 saat geçiyordu yine yazmıyordu. Ben yazıyordum naptın nerdesin merak ettim seni diye. İlgisizliği canıma tak edince konuşurdum niye böyle diye sorun çıkarma abartma heyecan arama deyip bağırır küfür eder giderdi