Sevgilim çok kısıtlıyordu bugün ayrıldım onun acı çektiğini bilmek beni çok üzüyor?

1 yıllık ilişkim vardı birbirimizi çok seviyorduk ilk başta tatlı kıskançlıklar vardı sonra beni çok kısıtlamaya başladı erkek arkadaşım yoktu hiç etek elbise giymeme izin yoktu çorabıma bile karışıyordu beyaz pantolon giymemi istemiyordu ne zaman evden çıksam ne giydiğimi atıyordum. Ama yine de alttan alabiliyordum çünkü annem çok seviyordu onu beni çok masum seviyordu bunu çok iyi hissediyordum ama artık dayanamaz oldum bu kıskançlıklara sinirli öfkeli bir insan oldum çok sık kavga etmeye başladık ne zaman ayrılmak istesem ağlıyordu dayanamıyordum onu öyle görmeye. Ama artık dayanamadım ve bugün ayrıldım gitme dedi tekrar deneyelim dedi sarıldı bana çok AĞLADI onu öyle görmek yerine ölseydim daha iyiydi ama kendi mutluluğum için başka şansım yoktu aynı okuldayız her gün göreceğim onu unutmam çok zor o da seni asla unutamam ben gerekirse okulu bırakırım dedi çok duygusal biri ama benim için bu kadar üzülmesini istemiyorum ama özgür biri olmak istiyorum ne yapmalıyım
Sevgilim çok kısıtlıyordu bugün ayrıldım onun acı çektiğini bilmek beni çok üzüyor?