Sevgili değiliz ama ne olduğumuz konusunda hiçbir fikrim yok çok zor durumdayım:( Ne yapmalıyım?

2 senedir konustugum bir kiz var. ilk sene ayni siniftaydik dersanede simdi unide farkli okullardayiz . 1 senedir sanal ortamdan gorusuyoruz o yuzden sadece. birkac kere bulusmak istedim ama sonra bulusamadik aksilikler oldu falan uzatmadim bende. buna ragmen her hafta 3 4 gun konusuyoruz hatta bazen sabahliyoruz bile. ben bu kizdan zamaninda hoslaniyodum ama ask gibi birsey degil hani sadece begeniyodum ama uzak durdugu icin karsilik alamadim hic araya sinav falan girince koptuk iyice. simdide dedigim gibi surekli konusuyoruz. ve birbirimizi cok iyi taniyoruz artik bu yuzden . konusurken konu seksede geldi bir ara mesela zamanla birbirimizi arzuladigimizdan bahsettik buraya kadar geldi konu. simdi bulusmak istiyorum onunla tekrar ama ayni zamanda onu kaybetmekte istemiyorum ne yapmaliyim sizce kafam cok karisti :(
Sevgili değiliz ama ne olduğumuz konusunda hiçbir fikrim yok çok zor durumdayım:( Ne yapmalıyım?