Güncellemeler
+1 yıl
Demeyi unutmuşum ki unuttuğum birçok şey var ama derste bileğini sıyırıp bana siyah tokasını almamı istemişti siyah tokayı aldım hani taktım bileğime birkaç hafta sonra derste bi anda kitabımın üstüne siyah tokasını koydu başta almadım ama sonra alayım mı diyince al demişti tokalar duruyor bende şu an saçını da kesmiş onu da vermişti birkaç da yüzük verdi öyle.
Güncellemeler
+1 yıl
Çok detay var aklıma geldikçe öyle ekliyorum ama fotoğraflarını attığında duvar kağıdı da seçtik beraber telefonumun wallpaper’ında o da var anlıcağınız yardım edin ya aşırı takık bi insanım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Valla çok tuhaf kızın yaptıkları, normal de değil bence. Kesinlikle sevgilisinden ayrıldı mı, öyle birisi var mıydı gerçekten de? Çok detay var. Gerçekten seviyor ve istiyorsan bence son bir kez konuş ve eğer red ederse araya mesafe koy, elde olanı oynama. Ki şu cidden doğru kaçan kovalanıyor kardeş. Zor olabilir uzak durmak ama sonra kız sana gelecek. De ne bu bir öyle davranıyon bir böyle, ben böyle şeylere gelemem de
Çok sağı gösterip soldan vuruyor. Evet öyle birisi olduğundan biz de şüpheliydik başta ama evet öyle birisi varmış ve ayrıldılar kesin olarak engellediğini söyledi her yerden.
Arada engel kalmadığı halde böyle davranması normal değil. Ben hala mesafe koyma taraftarıyım. Valla kızlarla uğraşmak çok zor, anlamak da zor, Allah yardımcınız olsun 😅
Bu kadar sevmesem uğraşmam fakat birbirimize cidden bağlıyız evlerimiz yakın, sıra arkadaşıyız vesaire ama işte kaçan kovalanır dediğini arkadaşlarımdan da diyenler oluyor. Biraz daha sabrediyim olmadı.
Aynen bence de sabrın sonu selammettir hem sen biraz soğuk yap kıza ama abartma o hisseder zaten 😊
YA BEN BUGÜN DE SOĞUK YAPTIM KIZA AMA ELİMİ TUTMAK İSTEYİP YÜZÜĞÜMÜ TAKTI PARMAĞIMA BİSKÜVİ YEDİRMEYE ÇALIŞTI ISRARLA ANLAMIYORUM YARDIM EDİN?
Kız jöle gibi ve dengesiz bence af edersin ama. Elleşeyim, sarılayım, sevgili gibi olalım ama sevgili olmayalım diyor. Bir ilginç. Şahsiyeten bana bir ters geldi yani. Başkalarından da tavsiye alarak diyoruz ki belki de kız seni kullanıyordur bellki de duygusal ihtiyaçlarını karşılamak içindir. Sen soğuğa devam et bence.
Bence kızın kafası fazla karışık. Ne istediğini, ne hiss etdiğini kesinlikle bilmiyor. Arafta bırakıyor seni de. Toksik bir ilişki
Çok sevmesem uğraşmam ama dediğim gibi kokusunu bile biliyorum kızın, çok yakınız yani iltifat ediyorum kalıyor öyle diyemiyor bir şey, çok utanıyor. Yanındayken elini gösteriyor resmen titriyor elleri. Hatta geçen haftalarda twitter’dayım hani geziniyorum kız da uyuyor yanımda. Bi anda kaldırdı kafasını telefonumu aldı elimi tutup dizinin üstüme koydu elimi tuttu öyle uyurken ne bu yani tamam kafası karışık ama ben neyim burada çıkıcaksak çıkalım çıkmıcaksak da doğru düzgün davransın ya.
Aynen son cümlene bak "Çikacaksak çıkalım, çıkmıcaksak da, doğru düzgün davransın"- arkadaşim sen kıza zaten öyle bir Vibe vermişsin ki, her yaptığı olayda yanındasın. Kısaca artık ceptesin. maalesef sadece erkekler değil, kızlarda erkekleri cepte tutuyor. Tavrını, sınırını belirle. Mesela konuş ve net olmasını iste. Verdiği net cevapdan dolayı kararını belli edeceğini söyle.
Yani mesela kızın ismi olsun Ayşe:
Ayşe ben seninle ilgili böyle böyle düşünuyorum. Senin benle ilgili düşüncen nedir? Ben anlayamıyorum, kafamı karıştırıyorsun. Benle ilgili düşüncelerini söyle ki, ben de sana ona göre davranayım.
Böyle net ol ve sınırını belirle.