Sevgili gibiyiz ama anlamadığım çok şey var ne yapmalıyım?

Hemen konuya giricem. Sınıftan bi kızla tanıştım birkaç ay önce fakat tanışmamızın sebebi benim ortaokulda sevdiğim kızdı. Ortaokulda sevdiğim kızla yakın arkadaşlarmış geçen sene ve bana okuldan geldiğinde hiç konuşmasak bile kızın fotoğraflarını atıyordu. Daha sonrasında dedim hani artık sevmiyorum o kızı diye o da buna karşılık zaten seni hak etmiyordu bence dedi ve burdan bi başladık flörte diyecekken kız bana sevgilisinden bahsetti. Sevgilisi uzaktanmış ve kızı birkaç kez bırakmış hatta fakat geri gelip özür dilemiş falan. Tabii ben daha aşık değilim kıza normal karşıladım ama uzaktan sevgili yapmak aptalca dedim açık açık. Kızla sıra arkadaşı olduk sonra ve baya bi yakınlaştık. Derste el ele tutuşup saçıyla oynuyordum kızın. İşte arada bi omzuma yaslanıyor boynunu kokluyorum falan bu şekilde takılıyoruz. Whatsapp’dan da baya bi iltifat ediyorum çok da hoşuna gidiyor fakat yine anlam veremiyorum çünkü sevgilisi olduğunu söylemişti. Bir sürü fotoğrafını, videosunu atıyor ben de iltifat ediyorum kıza hep utanıyor falan. Güzelim, hayatım, balım diyorum kıza hatta balım diye kaydettim de zaten. Biz böyle yakınlaşınca telefonumda face id’sini kaydettim hani benim telefonuma kendi hesaplarını girdi okul vaktinde benim telefonumu alıp hesaplarına telefonumdan giriyordu falan güven için muhtemelen. Artık herkes sevgilisiniz diyordu ve bu durum sıktı beni kıza sordum bi ilişkin var mı senin diye ve o soruya karşın dışarı çağırdı beni ve o sırada dedim hani seni seviyorum diye ve kız bana biraz süre vermemi istedi. Tamam dedim hani çünkü inanılmaz düşkünüm aşık olunca biraz fazla seviyorum. Kız birkaç güne de sevgilisinden ayrıldığını söyledi ve hani artık arkadaşlarım da diyor oldu falan hani diye ama kız beni reddetti bir hafta sonra. Reddettikten sonra yanından ayrılırken de sarılalım mı dedi ama hayır demek zorundaydım ağır geldi çünkü hepimiz reddetmez artık diyorduk. Biraz aramız açıldı el ele tutuşmuyorduk ya da öyle saçıyla oynamıyordum kızın artık derken daha bu Perşembe kız uyurken sırada bi anda kalkıp omzuma yaslandı. Yaklaşık bi 20 dakika kadar öyle yattı omzuma ve resmen uyudu öyle. Yani sevgilisinden ayrıldı ve reddetti ama birkaç gün sonra gelip yine omzuma yatıyor ve hani kısa da bi süre değil. Evlerimiz de çok yakın kursa falan giderken dönerken hep çağırıyordu her gün baya vakit geçiriyorduk yani. Kız hatta yakın bi kız arkadaşımı da çok kıskanıyordu birkaç kez muhabbetini yaptığımızda çıkarsak eğer onunla takılmanı istemezdim falan diyordu.
Yardım edin lütfen çok seviyorum bu kızı ve onun da boş olduğunu düşünmüyorum neden reddetti? (numunelik ssler koyucaktım ama puan yetmedi be ama samimilik baya var)
Güncellemeler
+1 yıl
Demeyi unutmuşum ki unuttuğum birçok şey var ama derste bileğini sıyırıp bana siyah tokasını almamı istemişti siyah tokayı aldım hani taktım bileğime birkaç hafta sonra derste bi anda kitabımın üstüne siyah tokasını koydu başta almadım ama sonra alayım mı diyince al demişti tokalar duruyor bende şu an saçını da kesmiş onu da vermişti birkaç da yüzük verdi öyle.
Güncellemeler
+1 yıl
Çok detay var aklıma geldikçe öyle ekliyorum ama fotoğraflarını attığında duvar kağıdı da seçtik beraber telefonumun wallpaper’ında o da var anlıcağınız yardım edin ya aşırı takık bi insanım.
Sevgili gibiyiz ama anlamadığım çok şey var ne yapmalıyım?