Ailem bile biriyle ne kadar iyi olursan ol hep biraz mesafe olacak yoksa zamanla ya o senden bıkar ya da sen ondan bıkarsın ne dostluk kalır nede arkadaşlık diyorlar. Bu ne kadar doğru sizce?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Kokusunu hissetmediğin gün nefes alamıyorsan ozaman gerçekten sevgi duyuyorsun demektir ve mezara kadar bıkmazsınızda. Bunlar yeni nesilin ayran gönüllerine örnektir.
Şehir efsanesi. Çok muhabbet dostluğu artırır, sen konuşmadan kimle anlaşabildin kaç kişiyi tanıdın soruyorum sana? 🥳
Bilmiyorum, hergün konuştuğum arkadaşlarımla bile bağımın koptuğu oldu mesela
Arkadaşlık onların ki, gelip gider taşınır. Ama dostluk bitmez, senin tanıdıklarım yanlış kişiler. 🥳
Bilemiyorum, şu an bana kankam diyen, arada sırada da olsa konuştuğum biri var. Geçen gün laf açıldı biryerden birgün sende gideceksin elbet herkes gibi dedim, ben gitmem seni asla birakmicam kardeşin olurum kankan olurum arkadaşın olurum girmicem dedi. Görücez o gün geldiğinde dedim kesinlikle gitmicem diyo şimdi. Ama bilmiyor ki sonradan giden herkes bunları söyledi bana önceden...
Dedim ya, mesela ben 30 tane adamla gezerdim, şimdi 1 tanesi yanımda diğer 29'u yok 🥳
Valla öyle bir arkadaşın olmasını çok isterdim.
Var iyi insanlar. Ama 5 parmağı geçmiyor, 🥳
Çok saçma benim fikrim neden dersen onunla yarışır şu cümleleri söylerim hayvanlar koklaşa koklaşa insanlar konuşa konuşa anlaşırmış 🙄
O da doğru tabikide ne biliyim, biriyle hergün hergün konuşsak sohbet etsek belkide bir taraf birgün sıkılıp muhabbeti silip atacak bunun ihtimali var mı?
o işte o birine bağlı 🙄
Nasıl yani anlamadım
Belki bir gün bir tarafın sıkılmayacağı biri ile denk gelmen gibi kimi insanla sohbet muhabbet su gibi akar gider kimi insanla sohbetin muhabbetin bi saniyesi bile saat gibi gelir 🙄
Burada biri var onunla güneş doğarken başlasam muhabbet etmeye güneş batana kadar zerre sıkılmadan sohbet edebilirim mesela 🙄
Valla benimde şu an birkaç arkadaşım var öyle iyi olduğum. Özelliklede biriyle son zamanlarda baya iyiyiz. Laftan açıldı konu biryerden geçen gün, birgün elbet herkes gibi sende gideceksin dedim ben gitmem seni birakmicam dostun olurum kardeşin olurum arkadaşın olurum ama seni bırakmam dedi. O gün geldiğinde görücez dedim snei bırakmam diyip duruyor. Insan inanmak istiyor ama birgün elbet gidecek oluşunu bilmek can yakıyor
Yoo hayır ben sevdiğim insanlardan neden bıkmam neden bıkayım sıkılayım ki ama insanların çoğu böyle ne yazık ki🤷🏼♀️
İstisnalar var. Genelde öyle olabilir ama kocaman kocaman istisnalar var.
İki insan candan birbirine bağlı olduğu zaman ne olursa olsun araya soğukluk girmez
Basit insan kafası.
ne kadar çok muhabbet o kadar çok samimiyet o kadar çok birbirini tanıma anlama.
Ama günümüzde malesef kızlar gerçekten cahil.
Ya bence bu doğru çok sıkı fıkı dostum oldu ama yok yani gittiler
Gitmeyecek vardır elbet🙄
Valla şu an bana kankam diyen biri var. Geçenlerde laftan açıldı birgün sende gideceksin elbet herkes gibi dedim ben gitmem dedi. Gideceksin, o gün geldiğinde görücez dedim benim kesinlikle gitmem diyor... zamanında arkasına dönüp bakmadan çekip gideceğini bilenden böyle düşünüyor şu an..
Ya knka gitmem diyenler hep vın turizm yapıyorlar o yüzden kimseye öyle yüz verme tepene çıkarma... Ben kendimden örnek veriyim 2 kız hayatımı mahvetti taj yerimi sınıfımı değiştirdim daha çok yaşadım sonra insanlardan sogudum iyice
Çok doğru çok dinle anneni
Yani bilmiyorum bence değil be saçma bir düşünce
Doğru aynı şekilde aşk ilişkileride öyle
çokkk doğru
Yerınde ve zamanında konusmak en ıyısıdır
altına imzamı atarım, kaşe ve hatta mühür basarım.
Doğru. Kimse için sabahı sabah etmeyin
Çok doğru
Soylem sadece
Çok doğru