• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Aşk acısı bir insanı en fazla ne hale getirir?

Onlygirl_
Onlygirl_ Takip Et
Master Yaş: 27
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
22
Yapay Zekaya Sor
Aşk acısı bir insanı ne hale getirir?
Aşk acısı bir insanı en fazla ne hale getirir?
Aşk Soruları Getir Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
4 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • sozlukpiyeri
    sozlukpiyeri Takip Et
    Xper 2 Yaş: 26
    +1 yıl

her şeyden uzaklaştırıyor mantıgın bittiği yerde aşk başlıyor insan kör oluyor çoğu şeyi görmezden geliyorsun bellirli bir süre sonra mantık devreye giriyor neden böyle böyle oldu diyerek kendi kendini yiyorsun düşünüyorsun düşünüyorsun beden artık kabul etmiyor ve bir anda bırakı veriyor ben hayatta tek bir insanı sevdim bir diğerine şans verdim ikinci tahmin ettiğim gibi oldu ondan üzgün değilim hatta hatalarıyla delillere ayrıldım sağlam bir şekilde planlamayla ilk günden yakın çevresini tanıdım gittiği cafeler mekanlar neredeyse bana uyuyordu ne yaparsa yapsın haber alabileceğim bir şekilde takip ettim tanıdıklar vasıtası ile kısacası sonucu hüsran olacaksa hazır olmam gerekiyordu ve tahmin ettiğim gibi oldu bazen yeni insanlar tanıyorsun tanışıyorsun sarmıyor mantıklı bir şekilde ayrılıyorsunuz ya da devam etmiyorsun ilki ise gerçek aşktı hiç bir şeyi düşünmüyordum bağımlı gibi noldu çoçukluk aşkın hayatını bilen birisi seni çoçukluk arkadaşın ile aldatıyor her şeyini biliyor neye nasıl tepki vereceğini nasıl gizliyeceğini taki mantık devreye girip düşünene kadar ondan sonra ipin ucunu yakalıyorsun o işte aşkın bittiği an oluyor ondan sonra ayıkıyorsun 10 yıllık bir süreçte 2 yıldır beraber olduklarını öğrendikten sonra ne yapacağımı ne tepki vereceğimi şaşırdım kendimi kapattım tüm arkadaşlarımı sildim çevremi temizledim bir anda yok olup lise döneminde kendimi aileme ifade edemeden farklı nedenlerden dolayı Ankara 'ya geldim ve yep yeni bir hayat kurdum şu an 2 arkadaşıma güvenirim hayatımda 3 üncü yoktur kısacası aşk kör eden bir duygular birikintisi seni zehirlerde iyleştirirde içine girince.

0
    1 Yorumla
    • Naz503
      Naz503
      +1 yıl

Vay be nasil sevmissin. nasil bir kizdi?

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Retroskop1
    Retroskop1 Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Beni yemeden içmeden kesmişti. İçimde her hücreyi kaplayan bir boşluk oluşmuştu. Karamsar bir zihin başgöstermişti. Güneş solmuş, her yanı kara bulutlar kaplamış sanki...

0
    0 Yorumla
  • GoldenFireball
    GoldenFireball Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl

İnsanı aşk gibi basit sorunlar üzmez zararsızdır,
    kişinin zekası aşırı düşükse kendini paralar durur, kendini öldüren bile var kaldırmıyor beyni herkesin.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

50

Cevap

46

Cevap

• Imfsociety
    Imfsociety Takip Et
    Xper 3 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Sevdiğim.. Ve beni sevdiğini düşündüğüm kadın.. Tesadüf eseri öğrendim ki önüne gelen ile yatıp kalkan, hastalık taşıyan.. Benimlede sadece sohbetim güzel olduğu için birlikte olan biriymiş.. O günden sonra başımı ne alkolden ne sigaradan kaldırabildim, sabahın köründe kalkıp işe gideceğimi bildiğim halde aylardır sabahlara kadar oturup, 2 bilemedin 3 saatlik uyku ile işe gittim. Neden diye düşünmeden günümün geçtiği 1 dakika bile olmadı. Yemek yiyemiyorsun, arkadaşların ile olmaktan keyif alamıyorsun, uyuyamıyorsun.. Daha nicesi, aşk dediğimiz illet öyle bir b*k ki malesef insanı hayattan koparıp alıyor.. Ve acısı sen ne kadar istemesen de yüreğin de oturup kalıyor aylarca.. Belki yıllarca.. 🚬 🚬

0
    36 Yorumla
    • Naz503
      Naz503
      +1 yıl

Nasil bir kizdi bu kadar aşık oldun?

Yorumla
    • Imfsociety
      Imfsociety
      +1 yıl

@Naz503 Ben yakalayana kadar herşeyini sır gibi sakladı.. Aşk adamı kör eder derler ya, birazdan ben kapattım işte gözlerimi. Dışarıdan bakınca dünya güzeli, dürüst namuslu, oturup kalkmasını bilen biriydi. İki yüzlünün tekiymis bilemedim hangi yüzüne tükürsem bilemedim işte..

Yorumla
    • Naz503
      Naz503
      +1 yıl

Bu kizin gecmisini hic arastirmadin mi sev olurken? ortak arkadas falan

Yorumla
    • Imfsociety
      Imfsociety
      +1 yıl

@Naz503 Her tanıştığım insanı oturup araştırıyorum ki, keza olay şöyle gelişti. Ben eski instagram hesabının şifresini buldum bir şekilde, o bile bilmiyordu unutmuştu neyi var neyi yok. Oraya girip demleri okuyana kadardı işte her şey. Bunları konuşmaya başlayınca kendi söyledi zaten, en yakın arkadaşı bile bilmiyormuş bu olayları.

Yorumla
    • Naz503
      Naz503
      +1 yıl

Allah yardimcin olsun merak ettim burcun ve yukselenenin ne cunku cok duygusalsin.

Yorumla
    • Imfsociety
      Imfsociety
      +1 yıl

@Naz503 Duygusallık ile alakalı değil aslında, yavaş yavaş atlattım sayılır. Ama iz bırakıyor işte, boğa burcuyum bu arada duygusal yönümüz de vardır doğru.

Yorumla
    • Naz503
      Naz503
      +1 yıl

Kizlar aci birkac gune gecer ama erkeklerde surec gectikce ozlem arttikca aci artar herseyin ilaci zamandir anilarinizi unutmaya caliş

Yorumla
    • Imfsociety
      Imfsociety
      +1 yıl

@Naz503 Ben her şeyi yaktım zaten. şu an kul olmasını bekliyorum, belki Anka kuşu değilim yeniden doğamam, ama o külleri koyar bir kavanoza kendime yeni bir hayat çizerim.

Yorumla
    • Naz503
      Naz503
      +1 yıl

Sen nasil uzulmussun kac aylik iliskiydi?

Yorumla
    • Imfsociety
      Imfsociety
      +1 yıl

@Naz503 Sevgi para etmiyormuş, gerisinin ne önemi var ki? 😊 8 ay..

Yorumla
    • Naz503
      Naz503
      +1 yıl

Uzunmus ondan biraktigi hasar cok olur. Sevgiyi verecegin kisiyi iyi arastir ondan sonra ver.

Yorumla
    • Imfsociety
      Imfsociety
      +1 yıl

@Naz503 En azından bana bir iyilik yaptı. 26 yaşımdan sonra bir daha kimseyi sevmemem gerektiği öğretti bana.

Yorumla
    • Naz503
      Naz503
      +1 yıl

Ya oyle dusunme yasin genc herkes bir degil ya sen sanirim zor asik oluyorsun hayatinda tek bu kizlar mi sev oldun

Yorumla
    • Imfsociety
      Imfsociety
      +1 yıl

@Naz503 ilişki konusun da herşeyi doya doya tattım, ama bu yaşananlar galiba benim için son oldu. Sevdiğim ilk kadındı, umarım bir daha bu belaya bulaşmam 😒

Yorumla
    • Naz503
      Naz503
      +1 yıl

Sen hic inkar etme duygusallik akiyor duygusal insanler zor asik olur sevdi mi tam sever. Ne yapicaksin zaman herseyin ilacidir

Yorumla
    • Imfsociety
      Imfsociety
      +1 yıl

@Naz503 Yok inkar etmiyorum zaten, sende sağol başını agirttim gecenin bu saatin de.

Yorumla
    • Naz503
      Naz503
      +1 yıl

Yok ya ben dertlesmek severim kafan cok takilirsa yazabilirsin

Yorumla
    • Kötükedişerafetin
      Kötükedişerafetin
      +1 yıl

Konuşmalarınızdan bağımsız, biri benim özel hayatımı arkamdan iş çevirip didiklese yüzsüz yüzsüz normal bir şey gibi gelse bir de bunu dese aklıma geleni sayardım ben olsam... İtici bulurdum. Belki ayrılmak için bahane bile olmuştur dediği gibi biri olsun olmasın. İlişki insanı değilsiniz şüphenin olmakla kalmayıp şüpheye yer verildiği yerde o ilişki biter, hadi eyvallah...

Yorumla
    • Naz503
      Naz503
      +1 yıl

@Kötükedişerafetin tamam da ayrintiya gerek yok ofnegin ortak arkadasa sorarsin cevresine sorarsin nasil biri ogrenirsin bence de ajanlik yaomaya gerek yok ama herhalde bu arkdas birseyden suohe etmis ki aratirmis ayrintili

Yorumla
    • Kötükedişerafetin
      Kötükedişerafetin
      +1 yıl

@Naz503 görüş sahibinin sevgiliye değil arkadaşa ihtiyacı varmış belki hala da var. O ihtiyaçlarını karıştırmış. Sadece yalnız besbelli.

Yorumla
    • Kötükedişerafetin
      Kötükedişerafetin
      +1 yıl

Şıpsevdi birine benziyor

Yorumla
    • Naz503
      Naz503
      +1 yıl

@Kötükedişerafetin arkadasa ihtiyaci olsa niye arastirsin birakir ne hali varsa gorsun der

Yorumla
    • Naz503
      Naz503
      +1 yıl

@Kötükedişerafetin sipsevdi oldugunu nereden anladin

Yorumla
    • Naz503
      Naz503
      +1 yıl

Adam diyor ki ilk asik oldugum kadindi ve 26 yasinda yani gercekten sevmjs

Yorumla
    • Kötükedişerafetin
      Kötükedişerafetin
      +1 yıl

@Naz503 bak birinin geçmişine kafayı takmak normal bir şey değil. O kişinin özel alanı bu. Anlatmak istediği kadar anlatır. Üstü kapalı konuşmalarından, kendilerinden tam olarak bahsetmemelerine rağmen bu kadar etkilenmesinden şıpsevdi olduğu sonucuna vardım. Belli ki çok yalnızdı. Hala yalnız. Hakkında bu kadar şey bilmek istediğine göre her şeyiyle ona odaklanan birini istiyor yani beklentisi gerçek dışı. Bu kişi çok yalnız.

Yorumla
    • Naz503
      Naz503
      +1 yıl

@Kötükedişerafetin ne alaka herkes sev gecmisini merak eder. Demek ki takintili birisi sifreyi bulacak kadar.

Yorumla
    • Imfsociety
      Imfsociety
      +1 yıl

@Kötükedişerafetin Birincisi yazdıklarımı okusaydın tamamen tesadüf eseri olduğunu dile getirmiştim, ikincisi bu yazdıklarımın bir kısmı benimle birlikteyken yaşandı. Son olarakta, 8 ay bir insana aşık olmam için yeterli bir süre.

Yorumla
    • Kötükedişerafetin
      Kötükedişerafetin
      +1 yıl

@Naz503 merak edersin ama bilmek için o kişinin bizzat anlatması gerekli. Ona anlattırırsın ayrı gidip şifresini bulup kurcalayıp karşısına çıkmazsın hala bunu tartışıyoruz ay çok komik

Yorumla
    • Kötükedişerafetin
      Kötükedişerafetin
      +1 yıl

tesadüf veya değil. Bulsan da dmleri bakmamalısın herkesin bir sınırı vardır. o sınırı sana açıp açmayacağı onun tercihi. İstediğin sadece onun hakkında bilgi edinmekse olay o kişiden çıkıyor artık. Tek kendini düşünüyor oluyorsun.

Yorumla
    • Imfsociety
      Imfsociety
      +1 yıl

@Kötükedişerafetin Sende haklısın : )

Yorumla
    • Kötükedişerafetin
      Kötükedişerafetin
      +1 yıl

ne konuda

Yorumla
    • Naz503
      Naz503
      +1 yıl

@Kötükedişerafetin ben de diyorum zaten takintili biri bu kadari normal degil ama herkes merak eder diyorum yani ustunkoru ogfenmeye calisir sifre bulmak abarti ama

Yorumla
    • Kötükedişerafetin
      Kötükedişerafetin
      +1 yıl

@Naz503 evet olgunlaşmamış biri gibi davranıyor gene de ne dersem reddedecek gibi acı yuva yapmış komik gelmiyor artık daha fazla yorum yapmıcam

Yorumla
    • Imfsociety
      Imfsociety
      +1 yıl

@Kötükedişerafetin Yalnız cevap vermedi halde konuşan sensin hâlâ : )

Yorumla
    • Kötükedişerafetin
      Kötükedişerafetin
      +1 yıl

Alo burada Naz503 de var ona yazdım. Bb

Yorumla
    • Imfsociety
      Imfsociety
      +1 yıl

@Kötükedişerafetin Benim paylaşımı rehin alma madem öyle

Yorumla
  • ᴡiɴᴄʜᴇssᴛᴇʀ
    ᴡiɴᴄʜᴇssᴛᴇʀ Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 96%
    +1 yıl

Sevgi garip bir şey ;

https://m.youtube.com/watch?v=jm0guRtN5vk

Güvercinin boynundaki o kırmızımtırak tüyler vardır ya, bir kere taktı mı güvercin o tasmayı boynuna başka birisini sevemezmiş, ama bazen fazla sevgiden güvercinler birbirlerini de öldürürlermiş, birbirlerinin gırtlağını deşerlermiş fazla sevgiden, o yüzden o kızıl tasmaya da güvercin gerdanlığı derlermiş.

1
    0 Yorumla
  • Cokfena34
    Cokfena34 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 41 , eic 87%
    +1 yıl

İnsan oğlunun atlatmica hiç birşey yoktur bir kaç hafta ya da bir kaç ay depresif takilirsin sonra alışırsın aşk acısı değildir insanı mahveden yaşanmışliklardir yani partnerine karşı alışkanlık olmuş olan şeyler uzer seni mesela mesaj atmak aramak aranmak ilgi beklemek vs vs uzar da gider bu liste başına geldiyse takma zaten unutulup gidicek bir zaman sonra

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Sevdıgım adamın benı 2 sene evlenecez dıye oyalayıp sonra benı aldatıp 2 ayda Nişanlandığını gördum hatta annesı durum atmıstı orda ailemle dısardaydım kımse görmeden yolda aglamıstım sonra arabada maskeyi gözlerimin altına cekip de çıtım çıkmadan yol boyu. Acı hıcbirsey yapmadı o gun söküp attım içimden onu daha da adını anmadım ama ne kattı dersen artık anne olmayı istemiyorum. Kimseye guvenmıyorum. Artık saf degılım uyanık birisiyim. Ve üzüntüden saçım beyazladı resmen. Ama degmez hayat devam ediyor 😊

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

O insana ne kadar değer biçtiğine bağlı ben en dibe vurmuştum çünkü tüm hayatımı 1 kişinin üzerine kurdum uyurken rüyamda görmek için uyuyordum uyanınca onunla konuşmak için uyanıyordum onun için 15 kilo vermiştim o gittiğinde hayatım o kadar anlamsız geldi ki uyumak için bir sebep bulamadım uyanmak için bulamadım hayatımın anlamı kalmamıştı yıllarca bekledim benide çok sevenler oldu gözüm kimseyi görmedi kendimi yedim bitirdim sonunda unuttum

0
    1 Yorumla
    • Hayalgunduz
      Hayalgunduz
      1 yıl

İyileştiniz mi

Yorumla
  • black01_01
    black01_01 Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 76%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı.

Güçlendirir artık nasıl davranman gerektiğini anlarsın. Evet zor unutmak zordur ams zamanla iyileşir daha tecrübeli olursun

2
    0 Yorumla
  • marjinalgirl2367
    marjinalgirl2367 Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 97%
    +1 yıl

Beni daha güçlü kıldı. Hayatımdan çıkan bütün erkeklere teşekkür ediyorum. En mükemmeline sahibim şu anda

1
    0 Yorumla
  • Geceyi_SevenKız
    Geceyi_SevenKız Takip Et
    Bilge Yaş: 125 , eic 80%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı.

Elden ayaktan düşürür insan içine çıkamaz hale getirir konuşma yetisini bile kaybettirir

2
    3 Yorumla
    • 72yusuf
      72yusuf
      +1 yıl

Abartıyosun bence.

Yorumla
    • Geceyi_SevenKız
      Geceyi_SevenKız
      +1 yıl

Sen aşk acısı görmemişsin

Yorumla
    • 72yusuf
      72yusuf
      +1 yıl

Sen gördün mü

Yorumla
  • İkinciHenry
    İkinciHenry Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40 , eic 91%
    +1 yıl

Yakar kül eder ama, küllerinden doğduğunda daha güçlü oluyorsun emin ol 🥳

2
    0 Yorumla
  • Vasilisia
    Vasilisia Takip Et
    Xper 4 Yaş: 109 , eic 100%
    +1 yıl

Yataklık etmişti birçok insani üzüntüden ruhu vücuttan ayrılan çokta oldu...

2
    0 Yorumla
  • Banlandırıldık
    Banlandırıldık Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Vardı ya bi çocuk
    Facebookta canlı yayın açıp kendisni pombalı tüfek ile öldürmüştü.
    En fazla intihar ettirir., katil eder.

0
    0 Yorumla
  • aheste_06
    aheste_06 Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 60%
    +1 yıl

aşk acısı nedir= aracın tabanı bir yerden çürümeye başlar çürük kısmı kesip yenilemezsen komple çürür taban ve kaldır at o aracı aşk acısı da öyle

0
    0 Yorumla
  • badgirlll010101
    badgirlll010101 Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Kişiden kişiye değişir, aşık olduğumuz kişiye oranla değişebilir.. ama yataklara düşürecek kadar bir etkisi olabilir, kanser olacak kadar..

0
    0 Yorumla
  • Mehmet314
    Mehmet314 Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 51%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

hatırlamak istemediğim için bu soruya cevap yazmayacaktım ama sırf böyle düşündüğümü bil istediğim için bu yorumu yazıyorum

0
    0 Yorumla
  • Dangark
    Dangark Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39 , eic 68%
    +1 yıl

tam olarak bu hale puhahahahha

https://www.youtube.com/embed/knImeAiO1qc
    0
    0 Yorumla
  • _ViViR-
    _ViViR- Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 49%
    +1 yıl

Hiçbir şey yapmaz..
    Normal olarak bu duygunun ya acısını ya da heyecanını çekersin sonra önüne bakmaya devam

0
    0 Yorumla
  • simge_94
    simge_94 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 50%
    +1 yıl

Sizofren eder , kendi kendinize uydurdugunuz masallarla yasarsiniz, Şu an kimle ne yapiyor , buyuk ihtimal bununla vb. :) Zor durum

0
    0 Yorumla
  • Tözel-Harekatçı
    Tözel-Harekatçı Takip Et
    Yoda Yaş: 30
    +1 yıl

İnsanın gururunu elinden alır, rüyalarına hükmeder, ağlatır... Daha ne yapsın :)

2
    0 Yorumla
  • Mmedelui
    Mmedelui Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 69%
    +1 yıl

Ağlatır hüngür hüngür, acıtır. Bazen hiçbir şey yapamazsın.

1
    0 Yorumla
  • DELİKANLIPRENSSSS
    DELİKANLIPRENSSSS Takip Et
    Master Yaş: 27
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.

Hiç aşık olmadım ama aşık olup da intihar edenler çok
    Saçma aşklarla işim olmaz
    Hele ki beni sevmeyen birine birtanecik kalbimi verememmm

0
    0 Yorumla
  • 58cesur24
    58cesur24 Takip Et
    Bilge Yaş: 33 , eic 65%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

Aşk kavramını kafandan atmanı sadece mantık çalışır

1
    0 Yorumla
  • yassminellaa
    yassminellaa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 84%
    +1 yıl

Kilo verirsin ve çektiğin acı seni zamanla çok güçlü hissiz duygusuz biri yapar

1
    0 Yorumla
  • benvisnelimufffin
    benvisnelimufffin Takip Et
    Bilge Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Ne olursa olsun ucunda ölüm dahi olsa bir kere göriyim hissi

1
    0 Yorumla
  • HAYATveİNSAN
    HAYATveİNSAN Takip Et
    Yoda Yaş: 43 , eic 91%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 857 cevap paylaştı.

Onu yaşadım … öldüm tekrar dirildim gibi hissettim kendimi

0
    0 Yorumla
  • dganhan
    dganhan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 93%
    +1 yıl

Değişkenlik gösterir kimisi intihar eder kimisi yıllarca ceker kimisi hastaysa tedaviyi reddeder

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Ayni beni anlattın şimdi ki halim o kadar acı çektim ki bi bakıyorum hislerim acım kayboluyor bi bakıyorum canım acıyor ne yapacağımı şaşırdım ya öleceğim sanki

0
    7 Yorumla
    • Muzurix34
      Muzurix34
      +1 yıl

Yaşananlara ve bağlanma derinliğine göre değişir acı boyu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Öyle evet

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

İyice dengesizlestim ya

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Böyle birisi değildm

Yorumla
    • Muzurix34
      Muzurix34
      +1 yıl

Toparaman lazım hayat uzun renkler çok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yine kisitladi beni ya instagramdan Galiba

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kafayı yiyecgm🤣😂

Yorumla
  • sezzy
    sezzy Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 83%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 723 cevap paylaştı.

acı olarak mı görüyorsun bunu acı kavramına bile yakışmıyor

0
    0 Yorumla
  • JackRocker
    JackRocker Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.

Birşey olmaz ilk 3 ay zorlanır üzülürsün sonra zamanla geçer

0
    0 Yorumla
  • doanylmz
    doanylmz Takip Et
    Guru Yaş: 37
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.

Depresyona sokar, yemeden içmeden kesilebilir ya da tersi. Sosyalliktrn uzaklaşır. Yalnızlaşır. Hiç hoş şeyler değildir.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Ruhunu öldürür. Ruh öldüğünde beden de çürümeye başlar.

1
    0 Yorumla
  • muhendisbey53
    muhendisbey53 Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl

Tedavı gorursun eb fazla ölneden en fazla ölü gıbı yasarsın

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Ağlarsın ağlarsın sonra da hiçbir şey olmamış gibi gülersin

0
    4 Yorumla
    • Muzurix34
      Muzurix34
      +1 yıl

İyiymiş senin ki. Kısacası delirtir yani😅

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Evet

Yorumla
    • Muzurix34
      Muzurix34
      +1 yıl

Sen yinede uyma onlara, delirme bence güzelsin çookk olur sevgin sevgilin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Teşekkür ederim bu sözlerin iyi hissettirdi☺

Yorumla
  • Meyeşil
    Meyeşil Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

Valla akıllı olan insan vicdanen rahatsa hiçbir şey olmaz kendini derde sokmak istersen dertli olursun mutlu etmek istersrn mutlu olursun

0
    0 Yorumla
  • Klişe1
    Klişe1 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 24
    +1 yıl

Aşk acısı mı kızlar yüzünden öyle bir acı artık yok

0
    2 Yorumla
    • Onlygirl_
      Onlygirl_
      +1 yıl

Neden? Ne alaka?

Yorumla
    • Klişe1
      Klişe1
      +1 yıl

Değer vereni istemiyorlar çoğu

Yorumla
  • bdbbfnfnfbfbfnnfnf
    bdbbfnfnfbfbfnnfnf Takip Et
    Xper 1 Yaş: 28
    +1 yıl

Aşk acısı bok gibidir benden uzak dursun başkalarıyla o zevkini alsın bende onun ardından üzüleyim öyle mi?

0
    0 Yorumla
  • Kötükedişerafetin
    Kötükedişerafetin Takip Et
    Xper 1 Yaş: 27
    +1 yıl

Aşk acısından sonra daha iyi hale geldim. Acıya bağımlı filan olmazsanız hayatınızı yakmazsanız faydayla ayrılırsınız o duygulardan.

0
    0 Yorumla
  • Fşskdğwmdpek
    Fşskdğwmdpek Takip Et
    Xper 3 Yaş: 24
    +1 yıl

Nefrete dönüştürüyor
    Sevdiğinden de onu sevene karşı da nefret soluyorsun

1
    0 Yorumla
  • Mustafakemal07
    Mustafakemal07 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26
    +1 yıl

Ha varsın ha yoksun o başka ellerde sen içine kapanık ölmek istemekle

0
    0 Yorumla
  • ElifDuyar
    ElifDuyar Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 95%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı.

Kendine zarar vermeye kadar gidebilir

2
    0 Yorumla
  • yaneyyaa
    yaneyyaa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Gollem (smeagol) gibi biseye donusturuyo

1
    0 Yorumla
  • lunaamia
    lunaamia Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 546 cevap paylaştı.

İntihara kadar sürükler

1
    0 Yorumla
  • lbimavi
    lbimavi Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

feci bi hale getirebilir

1
    0 Yorumla
  • cookie1
    cookie1 Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Hahaha piskolojini bozar piskolojiniiiiii

1
    0 Yorumla
  • Daphnne
    Daphnne Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 99%
    +1 yıl

Çok hale getirebilir. Umarım hiç getirmez

1
    0 Yorumla
  • liber_tango
    liber_tango Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 38%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 786 cevap paylaştı.

Sonunda Tüm insanlara ve hayata küsebilirsin.

1
    0 Yorumla
  • -PerhapsLove-
    -PerhapsLove- Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

Kilo verdirir çökertir timarhanelik edebilir

1
    0 Yorumla
  • Fatmanurarı
    Fatmanurarı Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 93%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Mutsuz olur aglar surekli aşk acısı cektiginde

0
    0 Yorumla
  • Soo-jin
    Soo-jin Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 99%
    +1 yıl

intihara kadar yolu var

0
    1 Yorumla
    • espiyelim28
      espiyelim28
      +1 yıl

Sacmalamma

Yorumla
  • serimiyy
    serimiyy Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.

En fazla kafayı yedirtir insana.

0
    0 Yorumla
  • lilyyy_
    lilyyy_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 71%
    +1 yıl

Hayattan soğutur. O kadar deyim...

0
    0 Yorumla
  • Hacııı_AGA
    Hacııı_AGA Takip Et
    Xper 6 Yaş: 47 , eic 74%
    +1 yıl

Hiçbir şey olmuyor ya korkma

0
    0 Yorumla
  • pandapoku
    pandapoku Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Aşkın şiddetine göre değişir ⚡⚡⚡

0
    0 Yorumla
  • yakisiklicocuk91
    yakisiklicocuk91 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl

Acı çekmemek icin olü olmak istersin

0
    0 Yorumla
  • Devilofdark1785
    Devilofdark1785 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Mahvediyor öyle böyle değil

0
    0 Yorumla
  • Yazey47
    Yazey47 Takip Et
    Yoda Yaş: 50 , eic 71%
    +1 yıl

İnsan mutsuz olur. Keyifsiz ve istemsiz olur.

0
    0 Yorumla
  • Mikailbeyyyy
    Mikailbeyyyy Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

Hissiz yapar insanı en kötüsü Budur

0
    0 Yorumla
  • Nükleerteori
    Nükleerteori Takip Et
    Mentor Yaş: 32
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.

İntihara sürekler ki. Sürüklediği var

1
    0 Yorumla
  • GezegenAdam
    GezegenAdam Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.

aşk acısı çeknmi varmış

0
    0 Yorumla
  • persordinary
    persordinary Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 99%
    +1 yıl

Süründürür

2
    0 Yorumla
  • KuşKonmQŹHayrįye
    KuşKonmQŹHayrįye Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42 , eic 85%
    +1 yıl

Delirirsin

2
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (36)
Devamını Gör(81)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Aşk acısı bir insanı en fazla ne hale getirir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Aşk acısı insana ne yapar? 8 cevap verildi
En büyük aşk acısı nedir ve nasıl atlatılır? 18 cevap verildi
Aşk acısı nedir, insanda nasıl bir etki bırakır? 8 cevap verildi
Aşk acısı nedir çekenler tarif edebilir mi? 5 cevap verildi
Aşk acısı nasıl toplanır? 7 cevap verildi
Aşk acısı nedir ve nasıl geçer? 26 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Kadınların emekle yaptığı tabloları sever misiniz?
  • Dış görünüş mü? zekâ mı?
  • Size hangi meyve ya da içecek söylerdim diyim mi?
  • Ruh eşiniz nerede sizce, yarım kalmışlık hissediyor musunuz yahu var mı böyle tamamlanma olayı falan🤷‍♀️?
  • Kırıldığınız hâlde güçlü görünmek sizi de yoruyor mu?
  • Siteden tanıştığın kişi ile evlenir misin?
  • Senden zor ayrılan bir sevgilin oldu mu?
  • Çaresizlik içinde karşıdan bir hamle beklediniz mi?
  • O kişi şimdi sana "barışalım" dese cevabın ne olurdu?
  • Sorunlarından kaçıyor musun?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨