+1 yılher şeyden uzaklaştırıyor mantıgın bittiği yerde aşk başlıyor insan kör oluyor çoğu şeyi görmezden geliyorsun bellirli bir süre sonra mantık devreye giriyor neden böyle böyle oldu diyerek kendi kendini yiyorsun düşünüyorsun düşünüyorsun beden artık kabul etmiyor ve bir anda bırakı veriyor ben hayatta tek bir insanı sevdim bir diğerine şans verdim ikinci tahmin ettiğim gibi oldu ondan üzgün değilim hatta hatalarıyla delillere ayrıldım sağlam bir şekilde planlamayla ilk günden yakın çevresini tanıdım gittiği cafeler mekanlar neredeyse bana uyuyordu ne yaparsa yapsın haber alabileceğim bir şekilde takip ettim tanıdıklar vasıtası ile kısacası sonucu hüsran olacaksa hazır olmam gerekiyordu ve tahmin ettiğim gibi oldu bazen yeni insanlar tanıyorsun tanışıyorsun sarmıyor mantıklı bir şekilde ayrılıyorsunuz ya da devam etmiyorsun ilki ise gerçek aşktı hiç bir şeyi düşünmüyordum bağımlı gibi noldu çoçukluk aşkın hayatını bilen birisi seni çoçukluk arkadaşın ile aldatıyor her şeyini biliyor neye nasıl tepki vereceğini nasıl gizliyeceğini taki mantık devreye girip düşünene kadar ondan sonra ipin ucunu yakalıyorsun o işte aşkın bittiği an oluyor ondan sonra ayıkıyorsun 10 yıllık bir süreçte 2 yıldır beraber olduklarını öğrendikten sonra ne yapacağımı ne tepki vereceğimi şaşırdım kendimi kapattım tüm arkadaşlarımı sildim çevremi temizledim bir anda yok olup lise döneminde kendimi aileme ifade edemeden farklı nedenlerden dolayı Ankara 'ya geldim ve yep yeni bir hayat kurdum şu an 2 arkadaşıma güvenirim hayatımda 3 üncü yoktur kısacası aşk kör eden bir duygular birikintisi seni zehirlerde iyleştirirde içine girince.
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBeni yemeden içmeden kesmişti. İçimde her hücreyi kaplayan bir boşluk oluşmuştu. Karamsar bir zihin başgöstermişti. Güneş solmuş, her yanı kara bulutlar kaplamış sanki...
00 Yorumla
+1 yılİnsanı aşk gibi basit sorunlar üzmez zararsızdır,
kişinin zekası aşırı düşükse kendini paralar durur, kendini öldüren bile var kaldırmıyor beyni herkesin.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
+1 yılSevdiğim.. Ve beni sevdiğini düşündüğüm kadın.. Tesadüf eseri öğrendim ki önüne gelen ile yatıp kalkan, hastalık taşıyan.. Benimlede sadece sohbetim güzel olduğu için birlikte olan biriymiş.. O günden sonra başımı ne alkolden ne sigaradan kaldırabildim, sabahın köründe kalkıp işe gideceğimi bildiğim halde aylardır sabahlara kadar oturup, 2 bilemedin 3 saatlik uyku ile işe gittim. Neden diye düşünmeden günümün geçtiği 1 dakika bile olmadı. Yemek yiyemiyorsun, arkadaşların ile olmaktan keyif alamıyorsun, uyuyamıyorsun.. Daha nicesi, aşk dediğimiz illet öyle bir b*k ki malesef insanı hayattan koparıp alıyor.. Ve acısı sen ne kadar istemesen de yüreğin de oturup kalıyor aylarca.. Belki yıllarca.. 🚬 🚬
036 Yorumla- +1 yıl
@Naz503 Ben yakalayana kadar herşeyini sır gibi sakladı.. Aşk adamı kör eder derler ya, birazdan ben kapattım işte gözlerimi. Dışarıdan bakınca dünya güzeli, dürüst namuslu, oturup kalkmasını bilen biriydi. İki yüzlünün tekiymis bilemedim hangi yüzüne tükürsem bilemedim işte..
- +1 yıl
@Naz503 Her tanıştığım insanı oturup araştırıyorum ki, keza olay şöyle gelişti. Ben eski instagram hesabının şifresini buldum bir şekilde, o bile bilmiyordu unutmuştu neyi var neyi yok. Oraya girip demleri okuyana kadardı işte her şey. Bunları konuşmaya başlayınca kendi söyledi zaten, en yakın arkadaşı bile bilmiyormuş bu olayları.
- +1 yıl
@Naz503 Duygusallık ile alakalı değil aslında, yavaş yavaş atlattım sayılır. Ama iz bırakıyor işte, boğa burcuyum bu arada duygusal yönümüz de vardır doğru.
- +1 yıl
@Naz503 Ben her şeyi yaktım zaten. şu an kul olmasını bekliyorum, belki Anka kuşu değilim yeniden doğamam, ama o külleri koyar bir kavanoza kendime yeni bir hayat çizerim.
- +1 yıl
@Naz503 Sevgi para etmiyormuş, gerisinin ne önemi var ki? 😊 8 ay..
- +1 yıl
@Naz503 En azından bana bir iyilik yaptı. 26 yaşımdan sonra bir daha kimseyi sevmemem gerektiği öğretti bana.
- +1 yıl
@Naz503 ilişki konusun da herşeyi doya doya tattım, ama bu yaşananlar galiba benim için son oldu. Sevdiğim ilk kadındı, umarım bir daha bu belaya bulaşmam 😒
- +1 yıl
@Naz503 Yok inkar etmiyorum zaten, sende sağol başını agirttim gecenin bu saatin de.
- +1 yıl
Konuşmalarınızdan bağımsız, biri benim özel hayatımı arkamdan iş çevirip didiklese yüzsüz yüzsüz normal bir şey gibi gelse bir de bunu dese aklıma geleni sayardım ben olsam... İtici bulurdum. Belki ayrılmak için bahane bile olmuştur dediği gibi biri olsun olmasın. İlişki insanı değilsiniz şüphenin olmakla kalmayıp şüpheye yer verildiği yerde o ilişki biter, hadi eyvallah...
- +1 yıl
@Naz503 görüş sahibinin sevgiliye değil arkadaşa ihtiyacı varmış belki hala da var. O ihtiyaçlarını karıştırmış. Sadece yalnız besbelli.
- +1 yıl
Şıpsevdi birine benziyor
- +1 yıl
@Naz503 bak birinin geçmişine kafayı takmak normal bir şey değil. O kişinin özel alanı bu. Anlatmak istediği kadar anlatır. Üstü kapalı konuşmalarından, kendilerinden tam olarak bahsetmemelerine rağmen bu kadar etkilenmesinden şıpsevdi olduğu sonucuna vardım. Belli ki çok yalnızdı. Hala yalnız. Hakkında bu kadar şey bilmek istediğine göre her şeyiyle ona odaklanan birini istiyor yani beklentisi gerçek dışı. Bu kişi çok yalnız.
- +1 yıl
@Kötükedişerafetin Birincisi yazdıklarımı okusaydın tamamen tesadüf eseri olduğunu dile getirmiştim, ikincisi bu yazdıklarımın bir kısmı benimle birlikteyken yaşandı. Son olarakta, 8 ay bir insana aşık olmam için yeterli bir süre.
- +1 yıl
@Naz503 merak edersin ama bilmek için o kişinin bizzat anlatması gerekli. Ona anlattırırsın ayrı gidip şifresini bulup kurcalayıp karşısına çıkmazsın hala bunu tartışıyoruz ay çok komik
- +1 yıl
tesadüf veya değil. Bulsan da dmleri bakmamalısın herkesin bir sınırı vardır. o sınırı sana açıp açmayacağı onun tercihi. İstediğin sadece onun hakkında bilgi edinmekse olay o kişiden çıkıyor artık. Tek kendini düşünüyor oluyorsun.
- +1 yıl
@Kötükedişerafetin Sende haklısın : )
- +1 yıl
ne konuda
- +1 yıl
@Naz503 evet olgunlaşmamış biri gibi davranıyor gene de ne dersem reddedecek gibi acı yuva yapmış komik gelmiyor artık daha fazla yorum yapmıcam
- +1 yıl
@Kötükedişerafetin Yalnız cevap vermedi halde konuşan sensin hâlâ : )
- +1 yıl
Alo burada Naz503 de var ona yazdım. Bb
- +1 yıl
@Kötükedişerafetin Benim paylaşımı rehin alma madem öyle
+1 yılSevgi garip bir şey ;
https://m.youtube.com/watch?v=jm0guRtN5vk
Güvercinin boynundaki o kırmızımtırak tüyler vardır ya, bir kere taktı mı güvercin o tasmayı boynuna başka birisini sevemezmiş, ama bazen fazla sevgiden güvercinler birbirlerini de öldürürlermiş, birbirlerinin gırtlağını deşerlermiş fazla sevgiden, o yüzden o kızıl tasmaya da güvercin gerdanlığı derlermiş.10 Yorumlaİnsan oğlunun atlatmica hiç birşey yoktur bir kaç hafta ya da bir kaç ay depresif takilirsin sonra alışırsın aşk acısı değildir insanı mahveden yaşanmışliklardir yani partnerine karşı alışkanlık olmuş olan şeyler uzer seni mesela mesaj atmak aramak aranmak ilgi beklemek vs vs uzar da gider bu liste başına geldiyse takma zaten unutulup gidicek bir zaman sonra
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevdıgım adamın benı 2 sene evlenecez dıye oyalayıp sonra benı aldatıp 2 ayda Nişanlandığını gördum hatta annesı durum atmıstı orda ailemle dısardaydım kımse görmeden yolda aglamıstım sonra arabada maskeyi gözlerimin altına cekip de çıtım çıkmadan yol boyu. Acı hıcbirsey yapmadı o gun söküp attım içimden onu daha da adını anmadım ama ne kattı dersen artık anne olmayı istemiyorum. Kimseye guvenmıyorum. Artık saf degılım uyanık birisiyim. Ve üzüntüden saçım beyazladı resmen. Ama degmez hayat devam ediyor 😊
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO insana ne kadar değer biçtiğine bağlı ben en dibe vurmuştum çünkü tüm hayatımı 1 kişinin üzerine kurdum uyurken rüyamda görmek için uyuyordum uyanınca onunla konuşmak için uyanıyordum onun için 15 kilo vermiştim o gittiğinde hayatım o kadar anlamsız geldi ki uyumak için bir sebep bulamadım uyanmak için bulamadım hayatımın anlamı kalmamıştı yıllarca bekledim benide çok sevenler oldu gözüm kimseyi görmedi kendimi yedim bitirdim sonunda unuttum
01 Yorumla- 1 yıl
İyileştiniz mi
- Aşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılGüçlendirir artık nasıl davranman gerektiğini anlarsın. Evet zor unutmak zordur ams zamanla iyileşir daha tecrübeli olursun
20 Yorumla
+1 yılBeni daha güçlü kıldı. Hayatımdan çıkan bütün erkeklere teşekkür ediyorum. En mükemmeline sahibim şu anda
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılElden ayaktan düşürür insan içine çıkamaz hale getirir konuşma yetisini bile kaybettirir
23 Yorumla- +1 yıl
Sen aşk acısı görmemişsin
+1 yılYakar kül eder ama, küllerinden doğduğunda daha güçlü oluyorsun emin ol 🥳
20 YorumlaYataklık etmişti birçok insani üzüntüden ruhu vücuttan ayrılan çokta oldu...
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılVardı ya bi çocuk
Facebookta canlı yayın açıp kendisni pombalı tüfek ile öldürmüştü.
En fazla intihar ettirir., katil eder.00 Yorumla aşk acısı nedir= aracın tabanı bir yerden çürümeye başlar çürük kısmı kesip yenilemezsen komple çürür taban ve kaldır at o aracı aşk acısı da öyle
00 Yorumla
+1 yılKişiden kişiye değişir, aşık olduğumuz kişiye oranla değişebilir.. ama yataklara düşürecek kadar bir etkisi olabilir, kanser olacak kadar..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. hatırlamak istemediğim için bu soruya cevap yazmayacaktım ama sırf böyle düşündüğümü bil istediğim için bu yorumu yazıyorum
00 Yorumlatam olarak bu hale puhahahahha
https://www.youtube.com/embed/knImeAiO1qc00 YorumlaHiçbir şey yapmaz..
Normal olarak bu duygunun ya acısını ya da heyecanını çekersin sonra önüne bakmaya devam00 YorumlaSizofren eder , kendi kendinize uydurdugunuz masallarla yasarsiniz, Şu an kimle ne yapiyor , buyuk ihtimal bununla vb. :) Zor durum
00 Yorumla
+1 yılİnsanın gururunu elinden alır, rüyalarına hükmeder, ağlatır... Daha ne yapsın :)
20 YorumlaAğlatır hüngür hüngür, acıtır. Bazen hiçbir şey yapamazsın.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılHiç aşık olmadım ama aşık olup da intihar edenler çok
Saçma aşklarla işim olmaz
Hele ki beni sevmeyen birine birtanecik kalbimi verememmm00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Aşk kavramını kafandan atmanı sadece mantık çalışır
10 Yorumla
+1 yılKilo verirsin ve çektiğin acı seni zamanla çok güçlü hissiz duygusuz biri yapar
10 Yorumla
+1 yılNe olursa olsun ucunda ölüm dahi olsa bir kere göriyim hissi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 857 cevap paylaştı.
+1 yılOnu yaşadım … öldüm tekrar dirildim gibi hissettim kendimi
00 Yorumla Değişkenlik gösterir kimisi intihar eder kimisi yıllarca ceker kimisi hastaysa tedaviyi reddeder
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyni beni anlattın şimdi ki halim o kadar acı çektim ki bi bakıyorum hislerim acım kayboluyor bi bakıyorum canım acıyor ne yapacağımı şaşırdım ya öleceğim sanki
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÖyle evet
Cevap sahibi+1 yılİyice dengesizlestim ya
Cevap sahibi+1 yılBöyle birisi değildm
Cevap sahibi+1 yılYine kisitladi beni ya instagramdan Galiba
Cevap sahibi+1 yılKafayı yiyecgm🤣😂
Aşk İlişkileri konusunda 723 cevap paylaştı. acı olarak mı görüyorsun bunu acı kavramına bile yakışmıyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılBirşey olmaz ilk 3 ay zorlanır üzülürsün sonra zamanla geçer
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Depresyona sokar, yemeden içmeden kesilebilir ya da tersi. Sosyalliktrn uzaklaşır. Yalnızlaşır. Hiç hoş şeyler değildir.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılRuhunu öldürür. Ruh öldüğünde beden de çürümeye başlar.
10 Yorumla
+1 yılTedavı gorursun eb fazla ölneden en fazla ölü gıbı yasarsın
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAğlarsın ağlarsın sonra da hiçbir şey olmamış gibi gülersin
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim bu sözlerin iyi hissettirdi☺
Valla akıllı olan insan vicdanen rahatsa hiçbir şey olmaz kendini derde sokmak istersen dertli olursun mutlu etmek istersrn mutlu olursun
00 YorumlaAşk acısı mı kızlar yüzünden öyle bir acı artık yok
02 Yorumla
+1 yılAşk acısı bok gibidir benden uzak dursun başkalarıyla o zevkini alsın bende onun ardından üzüleyim öyle mi?
00 Yorumla
+1 yılAşk acısından sonra daha iyi hale geldim. Acıya bağımlı filan olmazsanız hayatınızı yakmazsanız faydayla ayrılırsınız o duygulardan.
00 Yorumla
+1 yılNefrete dönüştürüyor
Sevdiğinden de onu sevene karşı da nefret soluyorsun10 Yorumla
+1 yılHa varsın ha yoksun o başka ellerde sen içine kapanık ölmek istemekle
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı. Kendine zarar vermeye kadar gidebilir
20 YorumlaGollem (smeagol) gibi biseye donusturuyo
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 546 cevap paylaştı. İntihara kadar sürükler
10 Yorumlafeci bi hale getirebilir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hahaha piskolojini bozar piskolojiniiiiii
10 YorumlaÇok hale getirebilir. Umarım hiç getirmez
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 786 cevap paylaştı.
+1 yılSonunda Tüm insanlara ve hayata küsebilirsin.
10 Yorumla
+1 yılKilo verdirir çökertir timarhanelik edebilir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılMutsuz olur aglar surekli aşk acısı cektiginde
00 Yorumla intihara kadar yolu var
01 Yorumla- +1 yıl
Sacmalamma
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. En fazla kafayı yedirtir insana.
00 YorumlaHayattan soğutur. O kadar deyim...
00 Yorumla
+1 yılHiçbir şey olmuyor ya korkma
00 YorumlaAşkın şiddetine göre değişir ⚡⚡⚡
00 Yorumla
+1 yılAcı çekmemek icin olü olmak istersin
00 Yorumla
+1 yılMahvediyor öyle böyle değil
00 Yorumlaİnsan mutsuz olur. Keyifsiz ve istemsiz olur.
00 Yorumla
+1 yılHissiz yapar insanı en kötüsü Budur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılİntihara sürekler ki. Sürüklediği var
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılaşk acısı çeknmi varmış
00 Yorumla
+1 yılSüründürür
20 Yorumla
+1 yılDelirirsin
20 Yorumla- Devamını Gör (36)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem