‘Ayrılığın İlk Günü’ kitabında, çok âşık bir kadının sevgilisinden ayrıldığı ilk günü saat saat anlatıyor Aslı Perker. Yazar, Türk kadınının aşk sınavıyla ilgili şöyle diyor: “Çok adaletsiz bir denklem var. Türk kadını Türk erkeğine çok fazla. Güzel, becerikli, akıllı... Türk erkekleri yakışıklılıklarıyla ünlü değil malum.Becerikli oldukları da söylenemez. Sonra da kalkmış kadınlara ‘Medeni olalım, polyamory, yani çok aşklılık yaşayalım’ vs. diyorlar. Pardon? Siz bu kadar güzel kadınla çok aşklılık yaşarsınız. Biz bu kadar çirkin arasında ne yapalım? Yani tamamen yokluktan yaşıyoruz biz bu durumu. Türk kadını tamamen yokluktan âşık oluyor. Karşına doğru düzgün bir adam çıkma ihtimali yüzde değil, binde 1 maalesef Haber linki:
"Türk kadını Türk erkeğine çok fazla, Türk kadını yokluktan aşık oluyor!" diyen yazar Aslı Perker'e hak veriyor musunuz?
Hak veriyorum. Elimde imkan olsa İtalya veya İspanya'ya gider oradan bir adamla aşk yaşarım. En azından daha medeni, kadına değer veren, et parçası gibi yaklaşmayan adamlar.
Sh*w tv de gördüm saçmalığın daniskası hadi feministler çıksın tepki göstersin nerede o hümanistler? bu kadın jennifer lopez mi yoksa miley cyrus mı? resmen cinsiyetçilik kokan bir paylaşım olmuş, akıllı, becerikli, güzel kadın derken... ben bu ülkede sadece aklı düğün organizasyonuna ve damat yolmaya çalışan akıllı becerikli kadın tanıyorum. tekrar söylüyorum, tarifsiz bir gerizekalılık. düz mesnetsiz egonun açılımı olan fevkalade bir beyinsizlik. pek çok hemcinsinize ait bir özellik. türk erkeği medeniyetsiz, ök*z, pis ve m*lsa bile bu g*rizekalılıkla birliktelik kurduğu için plaketi hakediyor.
Türk kadını ve Türk erkeği birbirleri için yaratılmış iki ayrılmaz takım oyuncusudur. İsteyen kendini başka ırklara adayabilir. Sıkıntı yok abi😂😂😂
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hayır. Türk kadını ortalama altında bir güzellikte olmasına rağmen, salak Türk erkeklerinin herkese yavşamasından dolayı bi yerler kalkmıştır ve çok egolulardır. Emin olun Türk erkeği yurt dışında çok rahat kız tavlayabilirken Türk kızlarının yüzüne bakılmıyor. (2 yıl boyunca yurt dışında yaşadım) Kimse kusura bakmasın ama acı gerçekler bunlar.
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > "Türk kadını Türk erkeğine çok fazla, Türk kadını yokluktan aşık oluyor!" diyen yazar Aslı Perker'e hak veriyor musunuz?