Kusura bakmayın acemilik başa bela 🙈🙈🙈
'Sıla' ve 'Adanalı' dizileriyle adından söz ettiren, Mehmet Akif Alakurt'tan Türk kadınlarına hakaret! Sizce Türk kadını nedir?
Kusura bakmayın acemilik başa bela 🙈🙈🙈
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Savunması bile iğrenç adamın. Silâhla araba kursunlayacak kadar türk kadını? Turk kadınları maganda mi? Bununla ovunulur mu? Hadi böyle bir cahillik etti adam da bunu savunan turk kadınlarına ne demeli? Iste kendini ezikleyeni el üstünde tutan, hor görülmeye alışmış ve belliki bundan zevk alan güçsüz türk kadınları...
Senin dinin kadınları el üstünde tutan bir din iken
Senin atan dünyada kadınlara hak taninmazken sana hak tanıyan bir atâ iken
Nedir bu kendini ezikleme çabası? Allah ıslah etsin. Bunlara inat kadının erkeklerin kölesi olmadığını, sadece cüzdan meraklısı olmadığını, kendi ayakları üstünde durabildiğini elbet birgün kanıtlayacağız.
Genelleme yaparak konuşmuş ne acısı varsa şahsiyetsizin artık
Ozaman silahla araba kurşunlayan türk kadını tanımıda bana dağdan inip askerimize insanımıza silah sıkıp kalleşçe dövüşen şerefsizler geliyor onun anneside böylemiymiş dicem ama sonuçta bir anne demeye dilim varmıyor oğlunun ayıbı yüzünden
Herkes bir değildir biz nelerle mücadele edip ayakta kalmaya çalışıyoruz şimdi benim bir erkekten canım yandı diye tüm Türk erkeklerini karalamam ne kadar doğru kaldıki bizim erkeklerimiz çoğu ülkelerden farklı olarak daha vicdanlı merhametli
Türk kadını anadoludur dogudur guney doğudur batıdır egedir türk kadını herkestir türk demek türkiye cumhuriyeti kadını demek mezhep dil ırk olmadan herkes bu vatanda turkiye cumhuriyeti vatandaşı dir. Türk kadını annedir mühendis mimar doktor öğretmen prof ascı temizlikci herseydir bizi bizi yapan.
1 kişi kötü diye kimse genelleme yapilmamamli ve kötü gösterilmemeli. O yüzden kınıyorum #illaki yazdigi şekilde kadın var ama türk diye herkesi zan altına almak saçmalık adam değilsin#
II. Nihat Doğan vakası
Kışkırtıcı bir paylaşım olmuş. Kadınlar başımızın tacıdır. Sevmesini bilmeyen ganzolar, abazalar her yeri sararsa olacağı bu.
Cevap
28Cevap
Türk kadını çıkarcı paragöz değildir o kişiye özgüdür. İnsanlik veya kötülük kişidedir sahip olduğu ırkta değil. Türk kadını kendinden çok karşısındakini düşünür, merhametlidir. Eşlerin en güzeli annelerin en güzelidir. Birileriyle bir şeyler yaşamış olmasi bizleri kötü yapmaz. Ama maalesef şaşırmamak gerekiyor bu devirde kimse kadının gücünü değerini bilmiyor. Yorumlara baktım da m. ali kurt adamdır falan yazılmış. Sizler ne ailenize ne ırkınıza hiçbir şeyinize sahip çıkamayacak kadar adam değilsiniz. Ayrıca gidin türk kadını harici bütün kadınlarla birlikte olun ne türk kadınından geldiğiniz ve türk olduğunuz gerçeği değişir ne de türk kadınının yerini tutar.
agzı yanmış bır adam bellıkı.. soylemlerınde hakaret yok buyuk bır trajedı var.. tıpkı sabahtan aksama kadar bu sıtede erkekler neden boyle dıye baslayan sorulara eksı vermıssenız erkeklere nıye boyle yapıyorlar demıssenız haklısınız ! aksı haldesızde sadece kadın sovenızmı pesınde kosan bır femınıstsiniz.. dedıklerımı yapmıssanız sımdıden ozur dılerım bır ornegını gormek kaydıyla!
Aslında haklı Maraz Ali, Türk kadını dediğin çekecek taramalı silahını, geleni geçeni tarayacak, asıl Türk kadını dediğin budur, diğerleri ne öyle?
Alakurt Bey, gündeme gelmek için söylediğin şeylere dikkat etmelisin, bu şekilde olmaz...
Burcu Esmersoy'a da sırf karşı çıkmış olmak ve Maraz Ali'yi savunmuş görünmek için kadına çamur atmaya çabalayan onlarca takipçi.
Öyle herifin böyle takipçisi işte.
Ya türk kadını olmak silahla araba kurşunlamak değildir
Türk kadınının asil duruşu da tartışmaya açık değildir
Nazım Hikmetin Bizim Kadınlarımız şiiri yeteri kadar türk kadınını ifade etmektedir bu adamın laflarını instagramdan okuyacağınıza ela gözlü pars celileyi, halide edibi, şerife bacıyı, kuvayi milliye komutanı kara fatmayı okumak türk kadınının bize ne olduğunu gösternektedir
Burcu Esmersoy'a ne oluyorsa sanki çok aşırı düzgünlermiş gibi birde direkt savunmaya geçiyor. Adamın vardır bir problemi söylemiştir..
Yoksa akşama kadar çoğu özellikle ünlü bayan patır patır saydırıyor erkeklere..
Avam, cahil ve kro insanları başımıza taç yapmak gibi nadide huylarımız vardır; bir zamanlar ünlü diye ölüyorlardı bu müsvette için...
Türk kadını çıkarcı bir pislik olsa bile öyle değil oradaki adamın deyimiyle böyle söylüyorum olsa bile her şeyden önce bizde insanız öyleysek git muhatap olma ötede dur
Bir bayan olarak mehmet ali alakurt u destekliyorum en azindan dusuncelerini ictenlikle paylasiyor ve ciddiye alinabilecek biri bu arada bayan degil kadin
bak ben aynen böyle birini tanıyorum. Beğendiği erkeğe kendisini kabul ettirmek için önce suyuna gitti evlendikten sonra da adama dişini geçirmek için çabaladı durdu bu uğurda her türlü müdaleyi verdi kavga gürültü evlerinden eksik olmadı. Sonra bir gün ne yaptığını gördüm biliyor musunuz? yaşça kendisinden küöük bir genö kıza aynen kendisi gibi yapmasını; evlenmeden önce daha yumuşak başlı olmsını evlendikten sonra nasılsa sözünü geçirebileceğini salık veriyordu
Bir. lafa bakalım laf mi
Bir söyleye Ne bakalım adam mi
Ona göre cevap verelim
Laf yapmış kertenkele. Silahla araba kurşunlayan da Türk kadını değil dağ sıçanı olur.
En başta bir bireydir/ insandır.
Şimdi burda kadın olduğum için kendimizi övüp durmuycam ama saygıyı her insan gibi hakedendir..
Ya gerçekten şu Mehmet Akifi hala savunan kadınlar varya embesillikte üstünüze yok.
ben seviyorum valla tanışmakta istiyorum onunla
@hande198577 git tanış baska kıtada yüzüne bakarsa konuşursun
Genelleme yapmış. Doğru olmamış. Beş parmağın beşi de aynı değildir...
Burcu esmersoy keske beynin olsaydi da fikrin olmasaydi
Her ikisinin yaptigi yorumlar kaba ve hiç hoş değil.
Isıtıp ısıtıp yeniden sunulan yemek gibi bu haber, doyduk ve onay vermedik.
Türk kadınları esmer tutkunu olursa daha çok tötü kalkar bunların nesi yakışıklı bu adamın.
Türk kadını deyince silahla araba kurşunlamak gelir :d
Türk kadını oynadığı dizinin izleyicilerine küfretmeyecek kadar asil kendisine edilen hakareti edenin adam olmadığını söyleyebilecek kadar mert ve onurunu sapa sağlam ayakta tutmayı bilen ülkenin temel direğidir
Demek ki çok üzmüş bazıları adamı haklı da bir yönden ne diyeyim sevmeyebilir
m. a. alakurt haklı. çıkarcı pislik bir ruha sahipsiniz.
Beğenmiyorsan kapı orada.
Müslüman kafası işte, orta doğu kültürü ile büyüdüğü belli
Müslüman kafası diye konuşamazsınız bu sizin şekilci kategorizatörün daniskası olduğunuzu gösterir, ortadoğu ya da islamı kötüleyerek hiçbiryere gelemezsiniz , bu ataerkil zihniyetten kaynaklı bir sorunsal ve haddinizi bilin, islam kadını erkekten aşağı tutmaz üstünlüğü takvada vurgular, yani islama laf etmeden önce haddini biliceksin
@uykucuefran bütün dinler, peygamber zannettikleri iz kişiler tarafından yazılmıştır, İslam ülkelerinde niye hayat bunalım, kadınların çoğu mutsuz, baskı altında
Kendi uydurduğun hayal dünyanda komiksin
Kendi yalabına kendini inandır
İslam ülkelerini savunmuyorum islamı savunuyorum,
Ben islamı yaşayan ülke var demiyorum
Gerçek islam yaşansa böyle olmaz
Haddini bil saygısızsın,
Bir insan kendi kendine yazdığı dinde neden kendini tanrı olarak ifade etmiyorda hepside Allah tan bahsediyor bunu bir düşün
Çelişiyorsun acizsin
@uykucuefran en büyük yalan dindir, inanma hiçbirine hayatını yaşa dilediğince, ömür su gibi geçiyor.
Mahşer günü yüce Allahın huzurunda bu su gibi harcadığın ömrün de hesabı sorulacak, vallahide Allah bir, muhammed onun kulu ve elçisidir, buna severek inanıyorum
@uykucuefran özel olarak konuşalım bunları
Benim senin gibi biriyle özel konuşacağım hiçbir nokta olamaz
@uykucuefran görsen aşık olursun, kötü niyetli biri değilim, doğrularım, sana yanlış geliyor.
Yanlışları doğru sanıyorsun
Sana asla aşık olmam ben
Allahı sevmeyen beni hoç sevemez
@uykucuefran büyük konuşma, ben inanmasam da türbanlyla bile evlenirim, ayrım yapmak saçmalık
Türbanlı senle evlenmez ama bilgin olsun
@uykucuefran evlenmek isteyen türbanlı var, biliyor herşeyimi
Umrumda değilsin
Senin iğrenç hayatında aptal inançlarında senin olsun
Uzak dur
@uykucuefran aşık olursun
Ya yürü git babam yaşında adamsın
Sana asla aşık olmam ben ruh hastasımısın uzak dur
@uykucuefran o yaş yalan 26 yım
Benim için bir hayvandan daha aşağısın
Katiyen söz konusu olamazsın benle, güneş dürülür kıyamet kopar, yinede Allaha düşman birini istemem, Allahın düşmanı şayet ki benim düşmanım, dost bile olmam senle
Adamın dedikleri özelliklerde bayan sayısı azımsanmayacak kadar çok o tanıma uymayan bayanlar da var ama adamın haklılık payı var Burcunun ne dediği umrumda değil
Annedir estir turk kadini
ben bu tür insanların gerçek olmadığını ve ciddiye alınmaması gerektiğini düşünenlerdenim.
Allah uçak kazası vermesin bu adama
Türk kadını savaşçıdır 💪
adamın hiçmi haklı yanı yok?
Yoktan var edendir...
Bazıları ne oldunu bilememiş anlaşilan
Mehmet Akif Alakurt adamdır o kadaaar
Şu adamı tanımayanlar boş boş konuşmasın.
Türk kadını=Kahraman
Örn:Nine hatun
Annedir..
Anne kadar kutsaldır, hepsi..
Kadin anne ve anne adayıdir kadın herşeydir.
Gereksiz adamlar iste biraz para gorunce
Pire için yorgan yakmış Mehmet Bey
Annedir..
Birbirinden boş beleş tipler.
Adam ibretlik bir tespit yapmışs. Haklı.
erkeleri atm olarak goren burcudan manidar yorum
Herkes için geçerli değil tabiki ama adamın haklı
Gülünç duruma düşürmüş kendini
Vay vay vay pis
Çoğu böyle doğru tarif etmiş
Kadın kadındır.
Maraz Ali adamdır
Ayıp etmiş
Ciddiye almıyorum :D
Çok ilgimi çekmedi
çok güzel söylemiş
sen kimsin burcu esmersoy