Altın Portakal söyleşisinde "Siz laiksinizdir, sekülersinizdir, pozitif bilimcisinizdir, Kemalistsinizdir ne mutlu bana... Ama bir de karşı tarafta kocaman yüzde 51 oy var. Bugün Türkiye cahil bir ülkedir. Karşı tarafta yüzde 51 oy var, eğitim seviyesi ilkokul 5. Ben necip Türk milletinin kararlarından ödü patlayan bir sanatçıyım. O yüzden onlar seçebiliyorlar. Niye? Eğitim seviyesi ortalama beşinci sınıf. Daha liseden mezun bile olamadık. O yüzden önce eğitim eğitim eğitim..." demiş.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gündem konusunda 572 cevap paylaştı. vicdan merhamet empati olmadıkca safınızın neresi olduğunun hicmi hiç bi önemi yoktur her şey den önce insan olabilmek geçer ben Allahı severim peygamberi severim Atatürk'ü de severim ama bu beni asla şeriatçı Atatürkçü ya da dinci asla yapmaz
beni yaşadığım hayat ve yaptıklarım belirler ve ifade eder burada Akpınar abimize teessüf ediyorum sen karşındaki kitleye asla cahil diyemezsin eğer sen onlara cahil dersen onlar gittiği yoldan döncekleri varsa bile asla dönmezler sen insanları anlayacağı lisanı önce öğren bi hele? öyle sahnede iki rol kesmeyle sanatçı olunmaz sanatçı bu milleti mihenk taşıdır pusulasıdır rehberidir huc yakıştıramadım kendisine
Ben biz olmayı deneyelim diyorum dışarıdaki dünyada canım Türkiye mizi hiç mi hiç sevmeyen insanlar var bizi kaynar kazanlara atmak isteyen bi dünya var biz olmayı basaramazsak YOK oluruz o yüzden böyle söylemlere kapılıp ta birliğimizi bozmaya hiç gerek yok
Bizim ülkemiz dünyanın beşiği olan bi medeniyetin son temsilcisidir bizim gölgemizin olduğu yerden bile korkularından gecemezler
ben bu ülkenin en kara cahiline bile kurban olurum iyisiyle kötüsüyle hepimiz birbirimize sımsıkı kenetlenip bir olmalıyız
vakit birlik vaktidir 🇹🇷
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba.
Şunu söyleyeyim : İnsana insan olduğu için değer verilir eğitim statü farkı sadece bir hiç önemli olan insanın kendini insan gibi yetiştirmesi, bakın bu tür söylemler ile sadece ayrıştırıcı bir dil kullanmayıp insanları aşağılayarak ego tatmin edilir son derece yanlıştır bu her birimiz bir insanız aynı imkanlarla şartlarla dünyaya gelmiyoruz bunun farkındalığı ile hareket etmeli insan öyle de, davranmalı nihayetin de yarınların kime ne getireceğini bilmiyoruz insan kazanmak insana dokunmak en güzelidir.
Şairin dediği gibi : Bâki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş
Marifet bunu bırakmak, bırakabilmek sadece bu.
00 Yorumla
+1 yılBir nevi haklı cahil kesim çok var ama bu eğitim seviyesiyle ilgili değildir. Kültür seviyesi yüksek sorgulayan ne ilkokul mezunları gördüm.. Bizim sorunumuz tembellik, şükürcü yapı ve sorgulanamaz.
00 Yorumla
- Gündem konusunda 352 cevap paylaştı.
u +1 yılMetin Akpınar 'a katılıyorum. Ben de Türkiye' nin cahil bir ülke olduğunu düşünüyorum. Her açıdan bu böyle. Davranış şekli, tutarsız oluşu, kendine yetememe, at gözlükleriyle dünyaya bakıp yeni pencereler keşfedememe, önündekini görememe. Din vurgusu yapması sürekli. İnsanı insani açıdan değerlendirememe hep bir ön yargı geliştirme...
04 Yorumla- +1 yıl
2 kez Nobel’e aday gösterilen, 26 yaşında dünyanın en genç profesörü olan birçok ödülün sahibi Prof. Dr. Oktay Sinanoğlu
Çağdaşlık Moda’nın arka sokaklarında köpek gezdirmek değildir. kendi kültürüne yabancı ama arada halkçılık edebiyatı yapan tipler yetişmiştir. Türkiye’nin başına da bunlar bela edildi.” işte bu kesim sizsiniz, öyle rezil hâldesiniz ki
- +1 yıl
Asıl cahil olmak açık giymeyi özgürlük modern olmak zinayı normallestirmektir
- +1 yıl
Özgürlük modern olarak görmek
- +1 yıl
Beyin yoksunları olduğunuz ne kadar belli... Cümleyi anlama eğitimi vermeli böyle cahil bir kesime..
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
63Cevap
- Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı.
u +1 yılMaalesef ülke olarak değil ama toplum olarak cahil kaldıkları kısımlar var
00 Yorumla Egoist söylemler, toplumu ayrıştımalar, senden olmayanı aşağılamalar 🤔Bence ilk kendi sözlerine bir baksın değerlendirsin Oktay sinanoğlu (dünyanın en genç profesör ünvanına sahip), Aziz Sancar (Nobel kimya ödüllü kazandı), vecihi hürkuş (kendi imkanlarıyla hurdalardan uçak yaptı), nuri demirağ (uçak fabrikası kurdu orta, lise ve yüksek öğretim havacılık okulu yaptırdı ve 300 adet uçak üretti ), bizim Türk mühendislerimiz 129 günde yerli devrim arabasında üretti. Bugün savunma sanayimizin %80 i yerli ve kendi mühendislerimiz tarafından üretilip geliştiriliyor.
11 Yorumla- Gündem konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılCahil değilde tembel bir ülkeyiz o tembelliktr rahatımıza düşkünlükten geliyor.
Örneğin bir tanıdığım var hasat yaptıracak ağaçtan meyve topluyor işçiler başlarında duran olmazsa hemen kendilerini salıyorlar. Dursa bile ağırdan alanlar var paraları da eksik değil piyasasına göre fazlada.
Aynı şekilde vardiyalı işte çalışanların bir çoğu da çavuş müdür artık sorumlu kimse ilgilenmezse hemen telefona sarılıp sohbet film izliyorlar.
Bunca insan cahil olmuyor rahatına düşkün oluyor.12 Yorumla- +1 yıl
Tembellikle alakalı değil o biraz milletin işi için neden yorulayım harıl harıl çalışayım ki keyfime bakarım diyorlar karaktersiz bir milletiz
- +1 yıl
Hakkını veren fazlasını bile veren yerler bile olmasına karşın böyle yapılması başka ne ile açıklanır ki
+1 yılCahil bilene bilmeyene denmez bilmediği halde bildiğini düşünen kimseye cahil denir (iletisimin rengi ) Hakk yalilani görüyor bu hayatına yansıyor ona göre oyunu kullanıyor ki iktidarı veriyor geçmişi bilmeyen rahip yonetimi iyi olarak düşünüyor bu cenahin derdi milleti çalıştırıp elinden aslan payını almak toplumun rehafi vs umurlsrinda değil encson Mehmet Ali diye bir veliimiz akp geçti ne kadar da yorum yapsak eksik bilgi ile yorum yaparız halk olarak o vekil merkezinde olayalrin tercihini o yönde yapmış topluma cahil doyeceginize aydın olarak probleminizi anlatmaya çalışsanız daha iyi olur
00 Yorumla
+1 yılKarşı tarafta yüzde 51 . bu cümleden anlamak gerekir ki sende diğer kesimin köpeğisin.. eski sanatçılarımıza o kadar saygımız var ama bazıları cidden haddini aşıyor.. tamam eğitim seviyeleri zayıf doğudur.. sırf adamın istediği parti iktidar değil diye kendi ülkesindeki millete cahil diyor.. olurda benim yanımda demiş olsa yaşına bakmadan tokadı indiririm.. İnsanı insan yapan şey edeptir.. maalesef insanlıktan nasibini almamış birisi...
30 Yorumla
+1 yılBunlar ülkeden silinse, eğitim seviyemiz uçacak da izin vermiyorlar ki..
Resmen beyin yerine küf var bunlarda..
Cahil dediği kesim sayesinde ülkenin refah seviyesini yaşadı bu zavallı.. Kendisinin ne hayrı olmuş ki bu memlekete de kendisini eğitimli addediyor bay Abuzer Kadayıf!
Neyse bu kadarı bile fazla bu adama..
20 YorumlaEvet cahil bir ülkeyiz ama bunun sağı solu dincisi seküleri değil komple cahiliz... cahil bilmeyen manasına gelir... cahilden yana benim bir korkum yok benim de cahil olduğum konular var... esas tehlikeli olan cahil olduğundan bihaber olan insandır... ne yazık ki böyle bir çoğunluk var ülkede
10 YorumlaGündem konusunda 465 cevap paylaştı. En basitinden;
Gündüz kuşağında Tv kanallarında verilen programlardan ve bizlerin bu programları bayıla bayıla zevkle izlememizden dolayı bu programların reyting sıralamasın da ilk başı çekmesinden toplum olarak cahil demeyelim de bilinçsiz bir toplum olmaya başladığımız doğrudur.10 Yorumla- Gündem konusunda 772 cevap paylaştı.
+1 yılBende bunu anlamıyorum işte , madem o taraf kötü siz süpersiniz, var mı içinizden çıkmış dünya çapında bir mucit bir bilim adamı bir sanayici. Bir tane vatanı için bu taşın elinin altına koyan var mı?
İnsanların sayesinde zengin olup ömür biterken onlari aşağılamanin alemi yok.
11 Yorumla
+1 yılKonuyu bizler açar konuşursak tartışılır. Fakat soruya yanıtım farklı. Henüz eğitimin bile ne demek olduğunu bilmeden, ezbere, gündeme oturma çabaları normalleştirilmeye çalışılıyor. İnsanlar bunun bilincinde. Fakat sayın Abuzer Kadayıf, insanların bunun bilincinde olduğunun bilincinde değil. Trajikomik olmuş.
Not: maalesef cehaletin de ileri seviyeye taşındığı bir ülkeyiz.
Umarım anlatabildim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO cahil dediği Anadolu insanı sayesinde böyle naralar atabildiğini unutmuş metin efendi ve onun gibi olanlar...
Cehalet asıl işte budur insanları seçimleri yüzünden yargılamak ötekileştirmektir içinde binlerce ünv. mezunu olan PKK yanlısına ağzını açamaz gelir imkansızlıktan okuyamamış analara laf eder yazık bu ve bunun gibiler sanatçı olacak millete ışık mı saçacak böyle sanatın da sanatçının da...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBütün seçimleri kaybeden bir adama oy verenler alim, diğerine verenler cahil oluyor nasıl oluyorsa. Siyasete cahillik ve alimlik sökmez. kimin ağzı laf yapıyorsa kim daha iyi yalan söylüyorsa, kim samanın altından su değilde ırmak akıtabiliyorsa o kazanır. Ha ne zaman düzeliriz derseniz , çekirdek aile terbiyesi ile başlarsa bu iş o zaman düzelir.
00 Yorumla- Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılNeye göre kime göre cahillik var orasına bakmak lazım doğru düzgün ondan sonra onu söylersin kendi açısından diyorsa kendisi başta geliyor zaten cahillikte o yüzden bunun boş konuşmasına bakılacak değil
10 Yorumla
+1 yılHem cahil hem de bundan zerre rahatsızlık duymayan insanlarla dolu bir ülkeyiz. Cahilliklerini saygısızlıkla taçlandırıyorlar. Ve bunun içşn okumuş olmak da gerekmiyor
20 Yorumla
+1 yılMetin Akpınar kim lan
Ülkenin cahil olduğunu illa televizyona çıkan bir ünlünün söylemesi mi lazım, Türk insanının ne kadar cahil olduğunu sokapa çıkınca anlayamıyor musunuz?
20 YorumlaGündem konusunda 313 cevap paylaştı. Bu kardeşim önce kendine baksın. Laik olmakla kemalist olmakla ilerici olunmuyor. Bu ülkeye ne faydan olmuş bugüne kadar. İlericilik namına ne yapmışsın. Uzay bilimi ile mi uğraşıyorsun makina mı icat etmişsin ne yapmışsın kavvat.
00 YorumlaBu görüşe sahip olan kim varsa bu ülkeye ait değildir, bu görüşü savunanlara tek tek bakalım tamamı dini açıdan yani İslam'a olan nefreti nedeniyle böyle konuşuyor, mesela o cahil dedikleri kesimde metin akpınar gibilere terörist vatan hain ya da kâfir diyor,
00 Yorumla"Tahsil, Zeka seviyesi arttıkça AKP ye verilen oylar düşüyor "demişti bir bakan yıllar önce.. Yani kendileri bunu itiraf etmişti zaten.. Tartışmaya kapalı bir konu. Kesinlikle haklı
10 YorumlaGündem konusunda 370 cevap paylaştı. Laikliği nereleriyle anlıyor bunlar ya😂 Aziz Nesin aptl lafının altını mantıkla dolduruyordu ama bu bunaklar konuşmasın ya.
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen
+1 yılDoğru söylemiş. Kendimizi geliştirmiyoruz. Bakış açımız dar ve tuhaf geleneklere, tabulara sıkışmış kalmış durumda
10 YorumlaGündem konusunda 3,8b cevap paylaştı. Günümüzde okumak cehaleti bile almakta yetersiz kalırken, baki kalan abtallik sorununu nasıl çözeriz ondan haber verin Metin bey.
00 Yorumla
+1 yılbu dinazorun dediklerine bakmayın siz. asıl milletin cahil olduğu zamanlarda malı götürdü bunlar
00 Yorumla
+1 yılEtrafta cahiller war bide şu tiktokır tipliler artmış kitap okuyan yok kişisel gelişim felsefiyi araştıran yok
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBi çık sokağa sor birine ingilizce biliyo musun diye, biliyom ama konuşamıyom cevabını verenlerle dolu ülke (kendimi de dahil edeyim, gücenmenin alemi yok) baya cahiliz, ne dilimizi konuşübiliyoz ne de dil öğrenebiliyoz
00 Yorumla
+1 yılşu an sorudaki yorumlar da sayın üstadın sözlerini ispatlıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoğru söylüyor. Yarısı cahil ötesi bu ülkenin sorgulamadan uzak dök samanı önüne yesin. Ülke ne hale gelmiş hala uyuyan m*allar var çok şey söylenirde yazmaya yazık.
00 YorumlaGündem konusunda 479 cevap paylaştı. Adam sonuna kadar haklı. Cahil çoğunlukta olmasa akape nasıl kazanacak bunca yıl?
00 Yorumla
+1 yılCahil olan kendisi ve onun gibilerdir, olaydı mezun liseden.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet ulkenin buyuk bir kismi cahil ama bu adami da tanimam herhangi bir entellektuel katkisi bilimsel katkisi olmusmu hayir sacma sapan dizilerde sanat adi altinda oyunlar sergilemişler
00 Yorumla
+1 yılhem cahil, hem tembel, hemde bunları kabul etmeyecek kadar ukala.
00 Yorumla- Gündem konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBazı konularda cahiliz fakat genel bir şey söylenemez.
00 Yorumla
+1 yılYani, aziz nesinden bu yana bir şey değişmemiş, 😅😅
00 YorumlaAdam haklı 23 sendir ülkeyi soyuyorlar hala çıkar telefonunu diyenler var
00 Yorumla
+1 yılCahiliz aga cahiliz. Hala lozanın gizli maddeleri olduguna inananlar var
00 YorumlaCahil biraz iyimser kalıyor. Ben Aziz Nesin’e daha fazla katılıyorum.
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle doğru söylemiş. Biz cahil bir millet olmasaydık bugün bu hallerde olmazdık
10 YorumlaGündem konusunda 2b cevap paylaştı. Son 20 yılda muazzam bir cehalet seviyesine ulaştık.
00 Yorumla
+1 yılAncak küçük olanlar küçümseyebilir.
Büyük olan küçümsemez.03 Yorumla- +1 yıl
Altında bilgi olan bir eleştiriye karşı tarafı etkilemiyorsa ya altında yatan bilgi yeterli değildir ya da karşı taraf anlayacak zeka düzeyine sahip değildir. Küçümsenen herhangi biri veya birilerini göremiyorum. Sosyal kaygı ve Özgüven eksikliği olan birileri olayı kişisel algılamış olabilir mi acaba?
- +1 yıl
Belki anneni belki babanı belki de bir yakınını
Hic değilse bir komşunu küçümsüyor bu ifadelerle
Çok külturlüyüz ya insanları eğitim seviyeleri üzerinden topa tutabiliyoruz.
Benim sosyal kaygım ve özgüven eksikliğim yok. Hatta öylesine yok ki eleştirildiğim bile oluyor bu konuda.
Bal gibi de küçümsüyor göremiyor musun?
- +1 yıl
Eğer dediğin gibiyse bu yasal olarak bir suç. Çoğunluğun da bu adamın tam tersi siyasi görüşe sahip olduğunu düşünürsek, mutlaka birileri bu adama dava açacak ve belki adliyeye kendisini savunması için bile davet edilmeden dava sonuçlanacak. Öyleyse adam suçunun karşılığını alacak. Ancak hergün gördüğüm, trafikteki kural tanımamazlık, bireysel bazdaki empati yoksunluğu, kişiselleştirilmiş ve yaratıcılığa yönelik iş imkanlarının kısıtlılığı, yasal dolandırıcılık örnekleri, yeteri kadar geliştirilememiş ve çağa ayak uydurmamanız için yeterli seviyeye ulaşamamış eğitim sistemimiz. Alım gücünün dünya standartlarının altında olması, kişi başına düşen milli gelirdeki oecd eşitsizliğindeki yüksek bir konumda olan ülkemiz. Dünya adalet endeksinde birçok ülkenin gerisinde kalmış olmamız, yolsuzlukta tepe noktalarından biri seçilmiş olmak ve adam kayırma işlerinin neredeyse yasal hale gelmiş olması. Üzgünüm , eleştiren birileri var ise bence haklılar.
Cahil ve aptallarla dolu bir ülkeyiz..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla gercekten anasi babasi cahil olan kisiler kendilerini gelistirsinler ya yoksa bu devran boyle devam edecek.
10 Yorumla
+1 yılMetin emmi kendine baksın ilk önce daha laikliğin ne olduğunu bilmezler söz de ileri görüşlüdürler ama Avrupalılardan beterdirler boş yapmasın işine baksın kültürlü biri olsa cumhurbaşkanına küfür etmezdi
10 YorumlaGündem konusunda 744 cevap paylaştı. Doğru söylemiş adam koyunu uçuruma doğru sürüklersen birisi atlasın ardından hepsi atlar :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTamamen diyemeyiz. Çünkü illaki bilgili olanı var. Fakat durumu Aziz Nesin gibi düşünmek lazım. Olasılık olarak.
00 Yorumla
+1 yılÇıkıp demokrasiden insan haklarından konuşur bu fosiller. Ee hani nerde demokrasiniz, insan haklarınız, başkaları olunca olamaz, ama kendileri olunca her şey mübah.. Hadi ordan.. Fosil kafalar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSokak röportajlarındaki dayıları teyzeleri dinliyorum bugünlere nasıl geldik anlaşılıyor
10 Yorumla- Gündem konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru demiş her geçen gün kötüye gidiyor ülke.
00 Yorumla Bazı kesim cahil elbette yavaş yavaş bu konuda iyileşiyor bence kızları okutmayıp kadın doktor isteyen babalar dışı bi’ de özgürlük adı altında cahillik yapmasalar güzel olacak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet doğru eğitim seviyemiz ortada yakan mi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıldoğru demiş ama kendi de celal şengör değil yani ilberde diyor böyle şeyler ama onlar prof…
04 Yorumla- +1 yıl
celal şengör dediğin hani şu kendi dışkımın tadına baktım diyen mahluk mu?
- +1 yıl
Refleksi cahilliğin yorumundan belli
- +1 yıl
@TekTabancaGenc yalanmı yazdığım googleden bak inanmıyorsun. kendi dışkımın tadına baktım. acıydı dedi.
Cevap sahibi+1 yılBu arada metin akpınarda İstanbul hukuk mezunuymuş boş biri değilmiş
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet öyleyiz daha fazla okumamı araştırmamız gerekiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam dogru soylemis isinize bakin cahil ordusu bu ulke.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılben hiçbir ünlüyü tanımıyorum (Türk) ben cahil miyim acaba bu adamı ilk defa gördüm :D
00 Yorumlaİnsanların dinini uygulamasını istemiyorsa çıksın çatır çatır söylesin, ne demek seküler?
Kendisi dinsizliği mi doğru buluyor? Yahu açık konuşalım, yeter!
00 YorumlaAslınca cahil olan kendisi. Kemalistler, sekilerler, asistleri toplumun en sığ ce cahil kesimidir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGeri kalan %49 laik, seküler ve pozitif bilimciler bir ülkeyi yeterince kalkındırabilir. Yoksa o yüzde 49 da mı cahil?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcahil değiliz kafası başka şeylere çalışan süper zeka bir ülkeyiz.
ama kafaa hinliğe çalışıyor yani yanlışa sorun da burada
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesinlikle katılıyorum maalesef cahillik hat safhada.
00 Yorumla
+1 yılKendide içinde o zaman...
10 Yorumla
+1 yılDiktirsin gitsin. K. duğumn sala'ğı
00 Yorumla- Gündem konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılCahil cahil konusmus iste.
00 Yorumla - Devamını Gör (33)
Devamını Gör(78)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği