Bihter Yöreoğlu tutkusu, Eyşan Tezcan kurnazlığı ve Derin Güçlü enayiliği. Aşık olunca hepsini bir bedende topluyorum. Aşık olunca nasıl birine dönüşüyorsunuz?
Derinden bir farkım olmuyor ilk başlarda sevince enayi gibiyim evet, ama sevgim bitince sinirli bir kedi, ya da boğa gibi diyelim, acıma duygum yok olup gidiyor, sanırsın ki o seven enayi gitmiş yerini bir cadı almış, çok acımasız oluyorum bazen ama hak edince mecbur o hale dönüşüyorum.
Aşık olduktan sonra mantığımla hareket etmeyi bir nebzede olsa bırakıyorum ve kalbimin sesini dinliyorum. Bu gerçekten kötü birşey çünkü karşımdaki insanı kendim gibi sana biliyorum..
Mutsuz olan kendim bambaşka birisine bürünüyor ve mutlu oluyor. Bir kere geldi başıma bu aşık olma mevzusu ama o da fos çıktı o bakımdan bayadır dönüşüm gözlemleyemedim kendimde.
Duygusal onun her dediğini kafaya takan bağımlı ağlak hep onu düşünen ayrilinca ölecegini zanneden onsuz yapamayan biri oluyorum iyi bi sey degil aşık olmak akliniz varsa engellemeye calisin karsidaji daha cok sevsin deger versin siz daha cok sevince uzulen yorulan ve terk edilen oluyorsunuz.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
O hariç herkese körüm. Herkes hatalı, kusurlu O doğru ve mükemmel
Açıkçası gereksiz ama kontrol edilemeyen bir heyecan hissediyorum dünya üzerinde iki kişi kalıyor o ve ben diğerleri önemsizleşiyor ve ağır saçmalıyorum benim kombinim bu. Dışardan nasıl onu bilene sormak lazım
Hmm romantik, duygusal... Eee ilgili, biri oluyorum. Ee tabi karşılık bulduysa da mutlu oluyorum içinde farklı hisler oluşuyor güna farklı başlıyor ve enerjik oluyorsun.