Aşk her insanı azda olsa değiştiriyor gibi.
Benim tüm kimyam değişiyor mesela

Hayatım boyunca gerçek anlamda hiç aşık olmadım hoşlandığım kişiler oldu hayatıma giren kadınlar oldu ama gördüğüm kadarıyla Aşk bambaşka bir duygu ve ben bu duyguyu daha önce hiç yaşamadığım için şu anda sana desem ki aşık olunca şöyle oluyorum böyle oluyorum yalan olur Zaten artık günümüzde aşk diye bir şey olduğunu da hiçbir şekilde inanmıyorum, Bu konuda da beni hiç kimseyi inandıramaz madem aşk diye bir şey varsa hadi varsayalım, o zaman neden insanlar sevdiği insana ne iş yapıyorsun ne kadar maaş alıyorsun evin Araban var mı diye soruyor ve bugün yapılan evliliklerin birçoğuna baktığınızda sadece mantık evliliği yapılıyor, insanlar gerçi geçtiği için anne babalara öldükten sonra yalnız kalmamak için, cinsel ihtiyaçlarını gidermek için ve kadınlarda sadece hayat garantisi olması açısından evlenmeyi tercih ediyor, işi gücü olmayan maddi gelir az olan insanlara bakın birçoğu bekar kalıyor neden çünkü hayat şartları ağırlaştı ekonomik şartlar ağırlaştı bugün eğer evlenmek istiyorsanız 200 bin lira değerinde parayı cepten çıkarmanız gerekiyor o da en azını söylüyorum size, aynı şekilde akşam eve gelirken yiyecek içecek almak zorundasınız çocuğunuz olduysa bez mama çeşitli ihtiyaçlarını almak zorundasınız böyle çocuk büyüdükten sonra okula gidecek okul ihtiyaçlarını almak zorundasınız, okul bittikten sonra arkadaşları eşi dostu olacak onları almak zorundasınız yani netice olarak aşk diye bir şey yok aslında sizin cebiniz ne kadar doluysa sizi seven kadın da size o kadar sevecektir. Tabii bir de buna fiziksel boyutu var mesela hiçbir kadın kolay kolay fiziksel engelli biriyle evlilik yapmak istemez Şimdi diyecekler ki ne alakası var kalbi sakat olmasın falan filan, bu cümleleri de bir geçin kendimden örnek vermek istiyorum ben bedensel engelliyim herhangi bir işte çalışmıyorum sadece bir firma üzerinden sigortam devam ediyor emekli olmak için 7 yıl kadar bir süre mi kaldı peki ben şu anda evlenmeye kalksam işim gücüm olmadığı için hangi kadın benimle evlenir? Ben size cevabını vereyim hiçbir kadın evlenmez. Hayatım boyunca aşık olmadım aşk diye bir şeye de inanmadım.
Aşık olunca çok anaç, koruyucu, sahiplenen, duygusal, ilgi arsızı bir insana dönüşüyorum. Kimi zaman bu durum partnerlerimi rahatsız edebiliyor. Maddi ve manevi çok fazla yanında olmak bunaltabiliyor galiba. Anaçlıktan kastım annesi gibi davranmak değil tabii ki. Sahiplenmek ve koruyucu tavır aslında. Bunu sadece aşık olduğum kişiye karşı değil tüm değer verdiğim insanlara karşı yapıyorum. Sevdiklerime herhangi bir şekilde zarar gelmesi düşüncesi beni kötü etkiliyor. :)
Tamamen aklım başımda oluyor diyene inanmam 😅 benim de biraz ayarlar kayıyor
😂😂normalde zeki bir hatunum ama tamamen aptallasıyorum gözüm ondan başkasını görmüyor falan
Asık olmamayı tercih ediyorum yeminle kendimi tanıyamıyorum aşık olunca 🤣😂
Cevap
8Cevap
Hiç olmadım, karşıt cins açısından sorulduysa soru. Diğer bazı aşkları zaten taşıyorum (Yaradan, vatan vb.).
Kontrolü kaybediyorum fenaa kaptırıyorum kendimi :D
Daha sinirli ve alingan oluyorum😂 adet olunca da oyle oluyorum. ddd
Bende zerre kadar değişiklik yaratmıyor. Çünkü tipsizim bana bakmaz nasılsa diyip vazgeçiyorum kimse o hoşlandığım kişiden.
Hatırlamıyorum duuu🙄😂
😂😂olucak bi gün insallab
Aminn inşalllahhh umudumuz o yönde💃💃😂😂
Kurt adama dönüşüyorum
Asık olmayın siz rica edicim 😀
Deme öyle :P
Korkutucu ama 😀
Yok yaa sadece dolunay çıkınca kurt adam oluyorum :P
Niye gizli kullanıcı tanıdık misin yoksam 😂
Hayır tanıdık değilim aptalca yorum yapacağım zaman gizli oluyorum kendimi böyle motive ediyorum bazen :P
😂😂 eğlenceli bir yorum aptalca değil
Sizi eğlendirebildiysem korkutmadan ne mutlu bana :P
😊
Daha şapşik, kıskanç, sakar, hassas oluyorum.
Şapşik biiri oluyorum :))
Uzun zaman oldu inan hatırlamıyorum
3 kelime ile sahiplenici koruyucu sinirli
Oldugu gibi aynı.
Aptal birine
anaç 😀
Saçma sapan birine
psikopat
benımde ya kımyam degısıyo * agzeul bısey :D
Aşkıma karşılık varsa benden mutlusu yok
Kiskanc olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?