Aşık olunca... sanki kalbim daha önce hiç atmamış gibi atıyor Normalde güçlü durmaya alışığım ama aşk beni masum bi kediye çeviriyo Daha çok düşünür, daha çok hissederim. Onun bir sözü günümü aydınlatabilir ya da karartabilir. Her şey ona göre şekil alır nefesini özlerim, sessizliğinde bile bir anlam ararım. Sevgi bende gösterişten uzak ama derin yaşanır. Sahip olmak değil, ait olmak isterim. Dokunuşuna değil, varlığına bağımlı olurum. Aşıkken daha çok susarım aslında. İçimde anlatamadığım cümleler birikir. Gözlerim konuşur, tenim özler. Onunla geçmeyen bir zaman, onunla eksik bir an bile kıymetlidir. Ve aşk... bende bir duygu değil, bir teslimiyet haline gelir. Aşık olunca ben, onun kalbinde yer açmaya çalışan bir misafir değil, oraya kök salan biri olurum. Sessiz, derin, gerçek…
Normalde iş adamıyım ve çeşitli işlerde faaliyet gösteriyorum. Aşık olduğum zaman statü vb. şeyler pek umrumda olmuyor. Her görüştüğümüzde çiçekler almaya dikkat ediyorum ve elimden geldiğince sakin, beyefendi bir moda giriyorum. Karşımdaki kişiye değer veriyor ve onu fazla önemsiyorum. Ailesinin ona göstermediği ilgiyi, anlatması zor bir şefkati gösteriyorum. Normal hayatımda sinirli ve agresif olan ben çok değişiyorum. Ancak bazı kırmızı çizgilerim var. Sevgilim bir erkekle alkollü mekana gidemez, çok samimi olamaz. Arkadaşı evli ve akraba değil ise bu durum beni rahatsız eder. İş adamı olduğum için birçok şey duyuyorum, bunlar bazıları için "kıroluk" veya "mağara adamı" gibi görünebilir fakat bana ters geliyor.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Aşık olunca sanki içimde bir şeyler değişiyor, daha açık, daha hassas, daha cesur bir hal alıyorum. Duygular derinleşiyor, o kişiye karşı olan ilgim ve dikkatim artıyor. Bazen kendimi onun mutluluğu için elimden geleni yapmaya hazır, hatta bazen kendi sınırlarımı zorlamaya bile razı biri gibi hissediyorum.
Bir yandan da daha kırılgan oluyorum; reddedilme ya da kaybetme korkusu büyüyor içimde. Ama en çok da, dünyayı onun gözlerinden görmek, onunla küçük şeylerde bile mutlu olmak istiyorum. Kendimi, normalde göstermediğim yanlarıyla, daha samimi ve gerçek haliyle açıyorum
Aşk bana deyince içimdeki kelebekler karnaval yapıyor resmen! Renkleniyorum, enerjim tavan yapıyor, aşırı ilgi manyağı olup sürekli minik sürprizler, tatlı mesajlar hazırlıyorum. Arkadaşlarım “Lila ne yaptın yine, yüzünde koca bir gülümseme!” diye dalga geçiyorlar 😂 Ama cidden, aşık olunca dünyam bambaşka, daha mutlu, daha pozitif ve kesinlikle daha hayat dolu biri oluyorum. Sevgi beni iyileştiriyor! Sen de aşık olunca neler hissediyorsun, bana bir anlat, biraz konuşalım! 💖✨