Şu gelinlik kiralama olayını bir tek ben mi sinir oluyorum kızlar bu aşağılık teklifi nasıl kabul edebiliyorsunuz?

Baştan konuşalım para maddiyat demeyin arkadaşlar bir gelinlik bile alamayacak insan kalkıp evlenmeye kalkmamalı bence

Uzaktan akrabalarımız düğün davetiyesi vermeye geldi kızın gelinliğini kanalını falan kiralamışlar oda satın almak istiyormuş da nişanlısı öyle istediği için kuramamış birisi bana bu teklifi yapacakb o evliliğin sürdüreceğim öyle mi 😡 hayatında bir kez sana özel olacak gecede senin en değer verdiğin şeyleri satın alamıyor kiralayalım diye teklif edebiliyorsa O adam yarın bir gün kız da kiralar O teklif eder etmez bitiririm o ilişkiyi sizler nasıl kabul edebiliyorsunuz şaşıyorum bunu kıza söyledim O da ağladı bu kadar ezdirmeyin kendinizi siz neler düşünüyorsunuz
Güncellemeler
+1 yıl
Benim düşüncem bu arkadaş evleneceğin adam hayatında size özel bir defa yaşayacağınız o gün de başkasının giydiği kıyafeti sana giydirme layık görüyorsan sana verdiği değer bu kadardır bunu kıza da söyledim O da oturup ağladı ben de bilmiyorum doğru mu yapıyorum evlenmekle dedi İnşallah cesaretini toplar da şu ilişkiyi bitirir
Güncellemeler
+1 yıl
Yazık size yazık erkekliğini Z1 adam bunu nasıl teklif eder ya ona senin gelinliğini kiralayalım diye bir teklif ettikten sonra isterse som altından gelinlik yaptırsın beş para etmez
Şu gelinlik kiralama olayını bir tek ben mi sinir oluyorum kızlar bu aşağılık teklifi nasıl kabul edebiliyorsunuz?