Aile & Toplum Kızlar bunlar size evlilik teklifi yapsa ne yapardiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor ikiside mukemmel , cene yapilari burunlari elmacik kemikleri , çizilmiş gibiler Kızlar bunlar size evlilik teklifi yapsa ne yapardiniz? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
chefmaster Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Tipe göre seçenler hep mezarda olanlar birazda Allah korkusu var mı ona baksın diyorum. 2 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı. Sırf yakışıklı diye kabul edecek değilim.İlgimi çekiyor mu, hoşuma kaçıyor mu, ruhuma dokunuyor mu bunlara bakarım. Baktım hoşuma gidiyor vınlarım. Sjsj 0 0 Yorumla
_gunes__00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Onların etmesine gerek yok. Ben, bunlara evlilik teklifi ederim. 😂😂 0 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. benim begendigim tipten degiller pek ama yakisiklilar tabi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Ahahha bizim tr kezbani kizlarimiza bakacak zaten bunlarda 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Bana bakarlae Cevap sahibi 1 yıl Sana onlar bakiyorsa banada rus guzeller bakar 😍
Kullanıcı12re Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Ben daha yakışlıyım 0 18 Yorumla Soran 1 yıl Sen yakisikli degilsin Yorumla Kullanıcı12re 1 yıl Öyleyim Yorumla Soran 1 yıl Sen yakisikli degilsin kim inandirdi seni Yorumla Kullanıcı12re 1 yıl Aynada baktım yakışıklı duruyom illa bende mi sakal bırakayım Yorumla Soran 1 yıl Sakalla olmuyor o işler cene yapilari burunlari hatlari inanilmaz sen bunlarla kendini bir tutma Yorumla Kullanıcı12re 1 yıl Ya bırak ne var bunların çenesinde 30 yaşındalar o yüzden bende o yaşta öyle olurum kemikleri kalın Yorumla Soran 1 yıl 30 mu bunlar adamlar burada 23, yaslarindalar Yorumla Kullanıcı12re 1 yıl Neyse bende bi 3 sene sonra geçerim bunları banane kardeşim ben yakışıklıyım Yorumla Soran 1 yıl Bunlari sen gecemezsin bunlar dediklerin olağanüstü Yorumla Kullanıcı12re 1 yıl Tokalarım bunları görürsün ne astar kalır ne surat Yorumla Soran 1 yıl Sen güzel değilsin Yorumla Kullanıcı12re 1 yıl Aynen yakışıklıyım 😎 Yorumla Soran 1 yıl Degilsin cocuk Yorumla Kullanıcı12re 1 yıl Olacam yaşım 20 daha 5sene sonra brad pritt geçerim Yorumla Soran 1 yıl Sen o kadar olmazsin olsanda Yorumla Kullanıcı12re 1 yıl Git bak bu adamların eski hallerine benim gibiler Yorumla Soran 1 yıl Bu adamlarin eski halleride ayni yakisikli Yorumla Kullanıcı12re 1 yıl www.instagram.com/.../?igsh=MWk5Y21hbXFpazY1cA==Bu adam gibi mi ona benziyo mimikler Yorumla
Rose83 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. 2. si baya onure. ederdi yani 😬☺️ 0 0 Yorumla
pattadanak Takip Et Master Yaş: 37 , eic 69% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Way arkadaş l@vuklar şekil 0 0 Yorumla
u Luccᴀ Takip Et Master Yaş: 33 , eic 94% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tipi çok iyi oha, hemen evlenelim 0 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,2b cevap paylaştı. Benim profilde soyah beyaz nolmus yani 😁 0 0 Yorumla
kalpexoldu Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Hayır derdim 0 1 Yorumla Soran 1 yıl He he he Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ne kadar çirkinler 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Yav hehe Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tarzını skim Yorumla Soran 1 yıl Erkek oldugun bariz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Erkek olsam erkek hesabı açarım. Varoşsun ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Tipe göre seçenler hep mezarda olanlar birazda Allah korkusu var mı ona baksın diyorum.
Sırf yakışıklı diye kabul edecek değilim.
İlgimi çekiyor mu, hoşuma kaçıyor mu, ruhuma dokunuyor mu bunlara bakarım. Baktım hoşuma gidiyor vınlarım. Sjsj
Onların etmesine gerek yok. Ben, bunlara evlilik teklifi ederim. 😂😂
benim begendigim tipten degiller pek ama yakisiklilar tabi
Ahahha bizim tr kezbani kizlarimiza bakacak zaten bunlarda
Bana bakarlae
Sana onlar bakiyorsa banada rus guzeller bakar 😍
Ben daha yakışlıyım
Sen yakisikli degilsin
Öyleyim
Sen yakisikli degilsin kim inandirdi seni
Aynada baktım yakışıklı duruyom illa bende mi sakal bırakayım
Sakalla olmuyor o işler cene yapilari burunlari hatlari inanilmaz sen bunlarla kendini bir tutma
Ya bırak ne var bunların çenesinde 30 yaşındalar o yüzden bende o yaşta öyle olurum kemikleri kalın
30 mu bunlar adamlar burada 23, yaslarindalar
Neyse bende bi 3 sene sonra geçerim bunları banane kardeşim ben yakışıklıyım
Bunlari sen gecemezsin bunlar dediklerin olağanüstü
Tokalarım bunları görürsün ne astar kalır ne surat
Sen güzel değilsin
Aynen yakışıklıyım 😎
Degilsin cocuk
Olacam yaşım 20 daha 5sene sonra brad pritt geçerim
Sen o kadar olmazsin olsanda
Git bak bu adamların eski hallerine benim gibiler
Bu adamlarin eski halleride ayni yakisikli
www.instagram.com/.../?igsh=MWk5Y21hbXFpazY1cA==