+1 yılSaçma saçma gereksiz romantizm yapıp başımı belaya solmasın yeter. Boğaz köprüsünde trafiği durdurup asyayı avrupaya bağlayan yerde evlenme teklif eden adam vardı. Hepsini Cümbür Cemaat toplayıp karakola yollamışlardı :)
Samimi olsun, spontane olsun risksiz olsun.
Benimki sokak ortasında yürürken olmuştu :)
-Yaa biz evlensek mi acaba, evet yaa bence biz evlenelim artık. hukukcubirisi evlensene benle
-Yaa deli misin nereye evleniyoruz (kahkaha)
yoldan bir teyzeyi çevirdi kadının kulağına bir şeyler söyledi sonra teyze yanındakine bir şeyler söyledi... Bir anda çevremde bir 60+ teyze grubu "X, Y yi seviyor" diye bağırmaya başladı :)
-Evlenecek misin benimle?
-Yok artık... Evlenmeyeceğim! Okulum var nereye evleniyorum daha!
teyzeler hep bir ağızdan "evet, evet, evet" psikolojik baskısı yapmaya başladı :) Kabul etmedim! Bir daha evlenme teklif etmeyeceğini iddia ediyor kendisi :) Komikti yani hoşuma gitmişti..02 Yorumla- +1 yıl
El alışkanlığı :)
Daha kısa cevaplar vermek gerekiyordu burada galiba.
En İyi Cevaplar
Hic beklemedigim bir anda hazirliksizken yapmasini isterim tabii. En cok bu beni mutlu eder. Tabi, dogal biriyim. Gosteris ve abarti bana gore degil. Duygularda da en sade ve o anki hislerle ortaya cikani isterdim. Bana evlenme teklifi yapacak kadar cesur birisi cikarsa tabii :))
11 Yorumla- +1 yıl
@mesmerize hanım :)
+1 yılkizlar kocayi bulduktan sonra teklife takmazlar sadece hemcinslerine hava atabilecekleri, ballandira ballandira anlatacaklari bir teklif isterler.
184 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
benim istediğim gibi değil, beni şaşırtacak bir şey olmalı. benim istediğim ve beklediğim şekilde olsa sürpriz olmaz. isterse soğuk bakışlarla benimle evlenir misin desin; birbirimizi seviyorsak ve buna hazırsak bu bile hoş, mutluluk verici değil mi gerçekten :) çok şey istemek bazen mutsuzluk verir hem de durduk yere.
00 Yorumla
+1 yılMumlardan yapilmis bir yol klasik muzik esliginde yuruyorum, yuruyorum balonlar mumlar kokular var ettafta sadece mum usiklari yetiyor once dans ediyoruz romantik bir aksam yemegi ozenle hazirlanmis hafif şık sonra yemek bitiyor dans ediyoruz ve diz cokup ceketinin cebinden yuzuk cikariyor buna hayir diyemem sanirim
00 YorumlaBenimkiyle evdeydik bir iki laf söyledi ben biraz alınganım bozuldum her zamanki gibi sözlerine konuşmadım bir süre müzik açtı ( Özcan deniz- hayat arkadaşım) yanıma geldi elinde yüzükle "hayatıma anlam kattın hayatımdan hiç çıkma benimle evlenir misin" dedi ☺️ Çok mükemmeldi o kadar seviyorum ki mutluluktan uçtum resmen:)) yer mekan hiç önemli diil aşık olduğun insandan bu teklifi almak dünyanın en harika şeyi 👏
10 YorumlaÖncelikle soru biraz saçma olmus :)
Sonuç olarak önemli olan sevdigin kişiden evlenme teklifini almak. Sevmediğim adam bana dünyanin en gösterişli en pahali evlenme teklifini etse dahi.. sevdiğim adamin en sıradan evlenme teklifini kabul ederim :)00 Yorumlabenim hayalinde hayalin ötesi bir evlenme teklifi olur kimsenin yapacağını sanmam ilk istedim derbi maçında olalım büyük bir maç orda hani spiker konuşur ya işte o benimle evlenmek isteyen orda konuşup bana evlenme teklifi etsin buda olmadıysa balonla havada olalım insanlar benimle evlenirmisin yazsın hiç olmadı herkesin ortasında benmle evlen desin :)
00 YorumlaDeğişik ve güzel bşe olsun ve bütünnnn arkadaşlarım sevgilileriyle vs olsun ve hiç ama hiç ummadığım anda mesela samimi kız arkdsmla gezmeye cıksam o da deseki suraya gidelim falan ve orda onlarca arkdsım beni beklio olsa harika olurrrrrrrrr
00 Yorumla
+1 yılHic evlenme teklifi almadim ama almak istesem veya erkek olsam immm bole deniz kenari bir çardagi kpatip yollara mumlar guller sererek ve cardagin her tarafina eski renga renk gaz lamlari yerleştirip olece sevdigim kiza teklif edrrdim
00 Yorumla
+1 yılYa farkedermi gercekden anlasacak birini buldukdan sonra bence karakterimide biliyodur seviyosa tutar elimden goturur oturtur nikah amsasina al sana en guzel teklif :D Cevabida orda alir zaten iki kere adrenaline ne hacet garibim)
00 Yorumla
+1 yılBirbirimizi seviyorsak önümüzde de bir engel yoksa neyin önemi var ki! Yüzükmüş yemekmiş bunlar önemli değil bence. Önemli olan kalbini bana vermesi (seviyorsam) Ayrıca bunun hayalini niye biz kuruyoruz ki teklif edecekler karşı taraf:D
00 YorumlaFarklı bir evlenme teklifi almak isterdim. Herkes kadar sıradan olsun istemezdim. Ama tabi ki teklif sevdiğim adamdan gelsin isterdim. Sevmediğim biriyse dünyanın en güzel teklifini sunsa da evet demem.
00 Yorumlabence bir yere gotursun mesela qlisveris merkezi veya bulvar gibi bir yere susletirirsin kalp seklinde balonlar felan yere coksun yuzugu cikartsin benimle evlenirmisin desin :) hayalim bu biri boyle yaparsa bana direk evet derim tabi cok sevmem de sart :):):)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKiz teklifi kabul edicekse her turlu teklifte eder ama kabul etmycekse ne yaparsan yap kabul etmez. Kiza evet dediren teklif degil erkege karsi hissettikleridir :)
40 Yorumla
+1 yılBana göre öyle ahım şahım üstüne inanılmaz para harcanmış ve etrafta tonla videosu var olan klişelere gerek yok. Evlenmek ve bunun ilk adımı olan teklif kısmı her iki insan için de çok özel olmalı. Bunun özelliğini ve hassasiyetini kıza hissettirmek yeterli diye düşünüyorum kendi adıma. Tabii ufak tefek süprizler de olmazsa olmaz :)
00 Yorumla
+1 yılBenimle üzüntülü bir şekilde konusup son kez buluşalım falan desin buluşalım.
Ayrılıktan bahsetsin ben şok a girerim sonra ağlarim belki.
Tam üzülür ken evlenme teklifi etsin yüzükle o an O'na bir tane yapistirayim.
Ve mutlu sooon ♥♥♥♥♥02 Yorumla- +1 yıl
Bu sahneyi bir diziden hatırlıyorum 😄😄
- +1 yıl
Ben bilmiyorum attım kafadan ama muhtemelen bir yerden duymusumdur @Dişiaslan34
O kadar şık biseye gerek yok tabii olsa güzel olur ama fazla hayal gücü yapmayalım alsın yüzüğü eşim ömür boyu mutlulugum olur musun vs cümleler kursun yeterli yani evlenme teklifi olsunda :D
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeye hayır diyecek dişi varlık dünyada var mı bilemiyorum ; yeter ki teklif olsun! Fikri bile yeter bir süre. :)
*sevdiği adamın teklifi için geçerli tabii.00 YorumlaBenim oyle buyuk beklentilerim hayallerim yok o konuda. Sevdigim kisiden gelsin, benimle gercekten ömrünü gecirmek istedigini hissedeyim. Bir yüzük birde benimle evlenirmisin yeter
00 Yorumla
+1 yılbana desin seni seviyorum benimle evlen bnmsin desin hareketeleriylede sahiplensin bunu göstersin.. değil tamam demek onun için ölürüm. bir ömür onunla olmaya söz veririm
00 Yorumla
+1 yılBence evlenme teklifi ederken yüzükle teklif etmek çok saçma. Bana göre en iyi evlenme teklifi ikimiz birlikte müzik dinlerken şarkının arasına kaydedilmiş bir "Benimle evlenir misin?" mesajı olabilir. Sonra da bütün geceyi konuşarak geçiririz. Yüzükleri de evlenmeden önce takarız.
00 YorumlaSeviyorsam her şekilde evet derim sevmiyorsam hiçbir şekilde evet demem ya öyle çok ütopik olmasına gerek yok, seviyorsam zaten o soruyu duyduğum an her türlü sevinçten deliririm
00 Yorumla
+1 yılnasıl teklif ettiğinin çok bir önemi yok aslında. Ben zaten yay burcuyum yani romantik falan değilim hatta odunum bile diyebilirim. O yüzden evlenelim mi demesi bile gayet yeterli
00 Yorumlatesadüf ummadigim anda ismimi söyleyip gözlerimin icine bakip gülümseyerek "benimle evlenirmisin" ya da "benim karim olurmusun" derse hmm derim sonra tabikine evet derim...
00 Yorumla
+1 yılÜstüne benzin döküp kendini ateşe versin. Yanıyorum aşkımdan evlen benimle diye bağırsın. Su döker söndürürüm ölmezse evleniriz.
10 YorumlaOyle acayip bir organizasyon hazirlamasin mumkunse spontane gelissin yani. Ve diz falan da cokmesin siir okumasin birden bire durup dururken evlen benimle desin 🙊
20 Yorumla
+1 yılKordon'da güneş batarken dizlerinin üzerine çöküp "Bir ömür hatunum olur musun" derse uçarım herhalde :) Tabi önce onu diyecek adam lazım o da gelmez bana zaten 😂😂
00 YorumlaBen ani olsun isterdim boyle beklemedigim mesela bir acik hava konserinde olabilir hem sarki falan da olur arkada boyle aksam yemeginde falan istemezdim birdddden olucak boyle ama ayni zamanda yeri de olucak
00 Yorumla
+1 yılDiz falan cokmesin romantik bir sey yapmasin mumkunse yuzuk falan da istemiyorum valla koca buliym ben bile teklif ederim
11 Yorumla- +1 yıl
:)))
+1 yılArlı bir havada beni parka çagirsin koltuga oturmus bir sekilde yuzunu bana dondererek evlenme teklifi ardindan havai fisek yeter
00 YorumlaEğer seviyorsam gerçekten abartıya hiç gerek yok bana huzur verirse gazoz kapağı bile taksa parmağma evet derim yani
00 Yorumlaaslında evet dıyeceksek teklıfın pek onemı yok. ama ılerde cocuklarımıza anlatabılecegm bırsey olması suprız olması en guzelı
00 Yorumla
+1 yılGecenin bir yarısı arayıp uykumun arasında teklif etse ne güzel olurdu. Rüyamı gerçek mi bilemezdim :)
02 Yorumla- +1 yıl
Ne kadaaar romantik işteee :D
+1 yılaşık olduğu kişi evlenme teklifi ederse kabul eder saten çünkü aşık bir neden arayip kabul etmeyenler gerçekten aşık değildir
00 YorumlaEvlenme teklifinin çok da bir onemi yok sadece kumsalda falan olsun isterdim sade olabilir aşırı bir beklentim yok. Sadecee benim de sevdgim biri olmasi onrmli
00 YorumlaKız kulesinde ya da galata kulesinde çok çok çokkkk isterim aslında genelde herkes bu tür yerlerde ister ama çok güzel yaaa <3 :D
00 Yorumla
+1 yılBayankurukafa diyorki : ben aska inanmam ama beni istedikten snra annnemlerle anlascak nikah salonunda gun alip bir anda gorunce tutsun kolumdan bassin nikahi :-)
00 YorumlaSevdiğim adam samimi bir şekilde benimle yaşlanır mısın ya da evlenir misin dese kafi :) çok bişey istemiyorum içten olsun candan olsun canımı yesin :)
00 Yorumlaadama değil de teklife bakıoz bu mudur yaa ne kdar gösterş meraklısı oldunuz bacım seviyosa yürür gidersiniz !
ne saçmalıktırr00 Yorumla
+1 yılBöyle beni arasın cama çık bir desin. cama çıktığımda kıpkırmızı bir mercedes a180 görüyim. sevgilimin elindede benimle evlenir misin yazılı bir pankart olsun. direkt atlarım valla kucağına :D
12 Yorumla- +1 yıl
Mercedes almazsa
- +1 yıl
Mercedesi yolla bekliyorum ben burada derim :D
Bana evlenme teklifi ederse kabul etmicem ancak bir şekilde evlenirim ben ona evlenme teklifi edecek seviyeye gelirsem yani evlenmicem
00 YorumlaSana bir kere söylüycem iyi anla. 6 ay sonra düğünümüz var. Git gelinlik bak
31 YorumlaBeni sevdiğini, bir ömür benimle birlikte yaşadığını söylesin sonra da evlenme teklifi etsin bu yeter bana. Cok fazla abartmaya gerk yok bence
00 Yorumlaben öyle boğazda yemek yok gül yaprakları falan istemem çok sıradan cevabım net hayır olur hele bir kim kardishan yüzüğü alsındaa
00 Yorumlagozlerime bakarak soylemesi yeterli. Ozel olan soyleyis tarzi hali tavirlari kendine olan guveni.
10 Yorumla
+1 yılgerçekten sevdiğim kişiyse yaptığıherşey romantik ve güzel gelir sadece evlen benimle demesi bile güzel
10 Yorumla
+1 yılDoğal olsun. o dusunde yapsin birinin soyledigi biseyi yapmasin. yani kendi fikri olduktan sonra nasil oldugu pekde onemli degil. yapmacik olursa hayir cevabini alir
00 YorumlaEvlilik teklifine tamam demem evlilik teklifinin nasil olduguna degil kimin ettigine bagli. Ayrica oyle ozellikle cok romantik bisey istemem, cok duygusal biri olmadigim icin olabilir.
00 Yorumla
+1 yılOyle surpriz olcak mesela bir odaya gircem mumlar guller baya bir ugrasmis olsn evlencgm adam diz cokmus degisik bir evlenme teklifi etse guzel olur :d
00 YorumlaGerçekten seviyorsam onu önelo değil teklif herşekilde evet derim zaten ve beğenirim 😇
10 YorumlaEn güzeli çiçeğini çikolatanı alıp babasından isteyeceksin. Artisliğe gerek yok.
14 Yorumla- +1 yıl
Onu zaten yapcaksin evlenme teklifini diyo kiz
- +1 yıl
fazla:(
+1 yılSevgilim in bana evlenme teklif etmesini bekliyorum.
34 Yorumla- +1 yıl
AA ne tesadüf
Bizde - +1 yıl
@devletadamı babası vermiyo kızı
- +1 yıl
süper mantık
- +1 yıl
teşekkür ederim @fırtınalım
+1 yılbenim sevgilim aramızda söz taktığımızda yüzüğü uzatıp al tak demişti romantik bişeyler beklemem tabiki :D
00 YorumlaSamimi bir teklif olsun abartıya çokta gerek yok bence samimi içten sade olması yeterli en başta da sevdiğin kişi olması tabi
00 Yorumlaİstanbul'da taksim de herkesin içinde evlenme teklifi etsin isterdim ama Antalya'dayım onu napıcaz bilmiyorum :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmidpointte yemek yerken bişeyler söyledi. anladığım tek şey evlilik hakkında olduguydu. devam et anlamında evet dedım. bırden pasta masta geldı cıcekler geldı bıseyler oldu falan. güme gittik :D
00 YorumlaSevdiğim adam evlenelim dese kafi. Teferruata ne gerek var.
00 YorumlaAklımdan geçen milyon tane teklif türünden birini değil hiç aklıma gelmeyecek bir evlenme teklifi. Öyle yaratıcı bişey olsun yani
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevdiğim adam gelsin annene sor damat lazım mıymış desin belki yanında pasta da iyi gidebilir:) mümkünse yanımızda en az 500 metre yakında kimse olmasın
00 YorumlaBana sevdigim cocuk gelsin benimle evleneceksin kadin desin zaten o anda heyecandan ya ölürüm ya da felc kalirim.
00 YorumlaBir bahar ikindini, güneş batmaya yakın sahilde masada yemek yerken romantik sözlerle edilen teklif gayet hesaplı ve dokunaklı bence...
00 Yorumla
+1 yılKavga ederken birden tutup beni dudaklarima yapissa ve kulagima sessizce 'evlen benimle' dese.. Teklif gibi teklif !! :D
10 Yorumla- Devamını Gör (156)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne