AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Fenerbahçe maçında lay lay lay lay derken pat diye :d
romantik bir teklif başbaşa bir yemek olabilir mesela. ya da daha değişik ve özel birşey
Ben evliliğe aşırı sevmedikçe karşıyım aşırı sevincede önremsiz. Evlilik düğün evlenme teklifi falan hiç düşünmedim aşıı sevdiğim ve beni aşırı seven birini bulursam ben de edebilirim
Son nefesimi senin kollarında vermek istiyorum. Benimle evlenir misin desin. Öyle süse püse sürprize gerek yok.
Sadece ikimizin olduyu bir ortamda etmesini tercih ederim ve abartiyada hic gerek yok.
Şahsen ben öyle klasik bişey istemem. Özel bişey olsun, çok büyük bişey olmasına gerek yok
Ben sevgisinden verdigim degerden eminsem gosterise gerek yok icinden nasil geliyosa ben her turlu mutlu olurum :)
Hayır dememin sebebi evlenme teklifinde değil kişidendir , isterse kuşlara yazdırsın evlen benimle diye benim "kriterime" uymuyorsa olmaz
Nerede olacağından çok, nasıl bi' anda edeceği önemli.. Beklemediğim bi' ana denk gelirse zaten o şaşkınlıkla kesin salaklık yapıp kabul ederim.
bu işler bir anda olunca güzel degil mi :) ben değil evlenme teklif edecek olan düşünmeli :)))
gözlerime baksın ellerimi tutup gözlerini gözlerimden ayırmayarak içinden gelenleri sölemesi yeterli :)
Eger seviyorsan. Soyle olsun boyle olsun demezsin. Kuru bir teklifte insni dunyalar kadar mutlu edebilir diye dusunuyorum.
Beyle.
Mesela denizdeyken bir deniz kabuğunun içine, istiridye tarzında demek istediğim, aaa bak ne buldum içinde bişey var mıdır ki diyip bana versin ve içinden yüzük çıksın :D
Ben normal bisey yapcam Abim sahima ne gerek var seviyorsa kabul eder stn nasil yaptigi onemlimi? Ne yani kotu yapsa sevdiğin ksiyle evlenmicekmisin? Saçma. d
Fenerbahçeye alt yapı kuralımmı desin kabul etmezsem insan değilim :D
ben kabul etsem ne olur annem babam kabul etmedıkten sonra :D
Midye kabugu içinde bir yüzük, yanında da yarım kokorec.
Tamam demek icin teklifin nasil yapildigi degil kimden geldigi Onemli :D
Diz felan çökmesin birden kolumdan tutup evlen benimle desin ve yüzüğü taksın :)))
su sıralar denız cok romantik geliyorç kafayı taktım kaptanın tekıne ondan sanırım :)))
Kavga edelim bir anda yuzuğu çıkarsın karım ol desin 😃
Ne çok abartili nede çok abartisiz bisey isterdim ama ne bilmiyorum :d teklifi yapma sekline gore cevabim degismez seviyorsam her türlü evet derim..
İnanilmaz guzel bir organizasyonla gelip benimle evlenirmisin degilde evlen benimle kadin ! Derse bi' dusunebilirim. :/ ajsjajjd
Çok şık bir akşam yemeği onda takım bende hece elbisesi rımantik oratam falan nikah memuru gelse orda kıyarım nikahı o kadar yani :)
Duman konserinde elleri ellerime calarken ellerime ellerime gözzleri gözlerime sacları saclarıma karışan bir sen olaan dese kesin kabul ederim
Bizim kezoların yorumlara baktımda bu basit soruda bile saçmalamışlar hiç bişeyi haketmiyosunuz siz evde kalın cüruyun :DD
Fark etmez, öyle süslü romantik şeylere gerek yok sevmem pek cıvık cıvık romantiği. Sadece içinden geldiği gibi söylesin yeter
Counter Strike Global Office ya da Call Of Duty ile ilgili bir evlenme teklifine hayır demem :D
Evlilik teklifi falan istemiyorm Bence kendinizi kandirmayi birakin
sevdiğin adam teklif ediyosa bunu nasıl veya ne koşulda olduğu asla önemli olmamalı
Mum isiginda arkada fotograflarimiz slayt bir sekilde :) Yeter fazlasina gerek yok
tamam diycekse ben evlenmem o kızla evet demesi lazım tamam nedir ya zorla yaptırıyomuşum gibi
:))))
Benim zevkimi niteliklerimi göz önüne alarak yapilan bir teklife
evlen l*n benimle karım ol dese (ben biraz sert severim) direk nikah dairesine :)
Hiç düşünmedim ama beklenmedik bir anda olsun beni şaşırtsın :)
Sadece sevgisini ve beni gercekten istedigini gozlerinden anliyim o kafi;)
Aynen.. Erkekler adına teşekkür ederim.
Rica ederim:D
O kisiyi sevmem yeterli. Seviyorsam harika bir evlilik teklifine gerek yok :)
Kendini yüksek biyerden atsa ve son nefesinde teklif etse sonrada ölse hangi kız hayır diyebilirki^^
Cok ozel bir animizda yda dusup ugrastigi bir suprzlee :)
Ellerinde çiçekler ve balonlar önümde diz çökecek Seni Seviyorum Benimle Evlenir Misin diyecek Tabi tek taş yüzüğümüzde olmalı
Oha demeliyim :D
Eşim 35 dk süren bir evlilik teklifi yapmıştı
Nasill
çok merak ettim anlatırmısın :)
Sabahın 6sında aradı aksam çok şık giyin güzel bir yere yemege gidecegiz dedi. ben oha bu saate nedne arıyorsun dedim Ona göre hazırlan dedi.
Tabi ben anladım teklif edecek heycandan 17:00 da hazırlandım bu öküz 18:30 külüstür bir araba ile geldi şok oldum. Birşey demedim. Araba ile giderken torpidoda bez ver versene camlar buhar gözükmüyor dedi açtım tek gül vardı. Yemek yiyecegmiz mekana geldik güneşlikte ruhsat var alsana dedi güneşligi bir indirdim gül düştü kuçagıma. Yemeklerimizi yemege başladık günlük konusuyoruz ben uyuz oldum biraz Benim öküzüm Wc gitti sanırım son hazırlıkları kontrol ediyor dedim. Geldi oturdu yemegi yedik hesabı istedi hesap cok şık bir kutuda geldi aha dedim yüzük içinde. Adam kutuyu açtı baktım içinde hasap garsonu çağırdı bu ne biz ne yedik falan yaptı hesabı sinirli bir şekilde ödedi çıktık dışarı ben sakinleştirmeye çalışıyorum bunu tabi. Arabanın oraya geldik bizim arabanın yanında lüks bir araba vardı oraya beni bir şekilde oraya çekti.
Biz tam arabanın arkasında iken bagaj bir acıldı balonlar uçmaya başladı. Bagaj full gül ortasında bir demet Ben kilitlendim. O sırada kemanlar geldi. Arkdaşları geldi Hep birlikte Benimle evlenirmisin şarkısını söylüyorlardı. Demeti aldı "senin kadar güzel degil ama kabul et" dedi. Demetin ortasında bir zarf zarfın içinde birde bu arabanın torpitonusna bak yazıyordu girdimarabnın içine açtım oradada bir zarf şiir en altında arka koltuga bak yazıyor arka koltukta kocaman bir ayı elinde gül gülde süper bir yüzük.
Çok beğendim bir tek taş var bununla beraber karanlık mumlarla aydınlatılmış bir ortam müzik ve papatya gül karışımları :)
Valla ilk sevdiğini sölersen adamda çantada keklik gibi davranış gösterir
surpriz yaparak, beklenmeyen anda teklif etmesi.. uzun bir hayalim var :D
içinden geldiği an söylemesini isterdim ben hazırlıksız
güldürürken evet diyemeyeceğim kadar güldürdüğünde :)) ertesi gün ciddi bir şekilde evet derim ;)))
Seviyorsam her türlü evet derim... nasil oldugunun bir önemi yok.
Benımle evlenır mısın? dese
Fazla bıseyde gozum yok
Bir yaz akşamı kumsalda arkadaşlarla şişe çevirmece oynarken bana evlenme teklifi etmesi çok hoşuma gider... Tabi bu bir hayal
Benim evlenme teklifim hazır da gelin adayi yok :)))
Bence kız seviyorsa her türlü kabul eder. Sevmiyor sa ağzıyla kuş tutmadan evlenmez
Aşıksam nasıl teklif ettiği önemli değil kabul ederim
sevdigimden gelse nasil bir teklif olmasi umurumda bile olmaz xD
Ya boyle kavga edelim sonra bu kavganin arasinda bana karım ol desin bunu istiyooom :)
bir kac cumle guzel soz soylesin yeter ya siradan bir yerde bir etse olur.
valla ben direk'günlük'bir kafede direk yüzügü çıkarsın abartıya güle falan gerek yok
Abi al sana romantik ewlenme teklifi
Anana sor bakim
Damat lazımmıymış:-) :-) :-)
bana arabada yüzüğü çıkardı evlenirmisin dedi öküz o kadarından anlıyo işte :D
Onu bulamayan da var.
ben mutlu oldum işin sakasındayım arada onada dıyorum :D herkesin allah gönlüne göre versin
Farketmez böyle seyleri önemsemiyorum o isteği gözlerinde görsem yeter
Aynen.. Süpersin.