ElNino91 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Aldım kuzenimi parka götürmüştüm çocuğu kaydıraktan kaydırırken bir sürü çocuğun oynadığı insanların yanında hayvanın biri bağıra bağıra bir kere şey yapabilir miyiz diye sordu yakında olsa taş falan atarım diye mi korktu bilmiyrm uzaktan bağıra bağıra sordu parkta çocuğunu oynatan bütün anneler bakakalmıştı
03 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ahlaksız teklifte bulunan aşırı yakışıklı aşırı çekici aşırı tatlı aşırı seksi erkekler muhteşem oluyor ama reddediyorum hjkıgdg
06 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldim.. Boyle sanal ortamda engelliyorum ama disarda aldim bir defa aldigim gibi kirdim burnunu karaktersizin.. Sonra baktim saga sola diger kizlar nasil tepki veriyo diye millet cevap bile vermiyo ugrasmiyolar bile.. Bende karar verdim oyle olmaya..
134 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe bileyim ya cok sert biriyimdir disardan aslinda nasil cesaret etti bende bilmiyorum kafa dumanliydi galiba ama yanlis kisiye catti..
Cevap sahibi+1 yılCok da degil Soyledigi seye gore az bile.. Aslinda cakicaksin tekmeyi omur boyu kullanamicak.. Cocugu bile olmicak sonra.. Bak yine sinirlendim ya..
Cevap sahibi+1 yılYazamam simdi buraya..
Cevap sahibi+1 yılMerak etmene degecek bise degil.. Hem ogrenme bigun belki sende kullanirsin yanlis kisiye.. Alirsin basina belayi.. :)
Cevap sahibi+1 yıl:) kibar olman bir ayricalik katmistir tabi.. :) oldu mu benim gibi tepki veren.
Cevap sahibi+1 yılZaten siz erkekler az cok kimin ne tepki verecegini anliyosunuz.. İsrarin anlami yok rahatsiz etmenin de..
Cevap sahibi+1 yıl:o nee cidden mi. :)) bunu da ilk kez duydum ya cok iyimis :))
Cevap sahibi+1 yılNe dyim profesyonellesmissin bu konuda..:))
Cevap sahibi+1 yılHaklisin.. :)) surdan bile hayat dersi cikardin ya helal olsun :))
Cevap sahibi+1 yıl:))) :)) dogru dogru aslinda gercekten onemli bir konu sadece bu yazinin altinda komik geldi kusura bakma haklisin yoksa..
Cevap sahibi+1 yıl:)) tesekkurler.. O zmn soylediklerini benim mi dikkate almam gerekiyo bu durumda.. :)) tamam o yumrugu atmamaliydim sucluyum kibarca terslemeliydim tamam..
Cevap sahibi+1 yıl:)) yok hayvanada hakaret etmeyelim simdi benzetetek..
Cevap sahibi+1 yıl:)) iyisin tabi kiz elini sikmis daha ne olsun :)))
Cevap sahibi+1 yılPardon farketmedim.. Sen de dogru anla be arkadas :))
Cevap sahibi+1 yılBu soruya gizli cevap vermek istedim.. İtiraf etmeliyim seninle bu kadar konusabilecegimizi de dusunmemistim.
Cevap sahibi+1 yılDegilim bu soruda boyle olmak zorundayim :))
Cevap sahibi+1 yıl:))
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılOldu )=
Çiğ köftemi istedi ))=
Ben de "senin ananın bacının köftesini isteseler hoşuna gider mi?" dedim )=03 Yorumla- +1 yıl
😒😒😒
Bu siteden birsürü. Engelliyorum genelde. Gerçekte de üç dört kere böyle bişey diyenler oldu, engelledim hemen :D
09 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 479 cevap paylaştı.
+1 yılliseye başladıgımdan beri alıyorum bir kişiye verdim sadece ikna yetenegi kuvvetliydi
03 Yorumla- +1 yıl
bunu kimseye yapmanı önermem. ama yinede anlatıyım. konusuyoduk cocukla gece mesajlasıyoduk işte. sonra ona öpüşmek nasıl bişey diye sordum o zaman hiç kimseyle çıkmamıştım bile. ilkimdi. o da anlattı işte. çok başka bişeydir filan dedi öyle güzel anlattıki etkiledi büyüledi sözleri. sonra istersen bir gün deneyebiliriz dedi istersen ama dedi. tamam dedim sonra benden sana zarar gelmez bana güven dedi öyle işte. birini ikna etmek istiyosan güveni kazanman gerek. ama istedigini elde ettikten sonra o kişiye daha pas vermezsen acısını ömür boyu çekersin. ya vicdan azabı çekersin. ya da o kızın bedduasını alırsın. en önemlisi senden intikamda alır..
ilk kez lise 1 deyken almıştım 3üncü sınıflardan biri benle anal yapmak istediğini söylemişti hatta baya ısrar etmişti zaten o sırada şehir dışındaydım
05 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet aldım biraz, ve halen benle uğraşan bir sapık var 2 aydır reddetmeme rağmen hakarete rağmen vazgeçmiyor uğraşmaktan. neden yapıyor bunu
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTanıdık olduğu kesin ama söylemiyo
Cevap sahibi+1 yılNumara belli de kimlik gizliymiş , zaten belli tanıdığı beni ama ismini söylemiyor, hafta içi savcılığa bildircem onu.
+1 yıl:D 1 saat falan önce telefondan tanımıyorum benimle olursan karlı çıkarsın falan dedi, sitedeki saymıyorum mesajları kapattım
017 Yorumla- +1 yıl
Söylemedi sonra kim arıyor diye şey var ordan baktım ramazan diye birisi tanımıyorum
- +1 yıl
Olabilir bilmiyorum aramaz bir daha
- +1 yıl
Ters konuşmadım normal konuştum. En son sen düşün ben seni geri arayacağım dedi, bende arama dedim, peki aramam dedi bu kadar :D
- +1 yıl
Sanmıyorum laftan anlayan bir tipe benziyordu :D
- +1 yıl
Hahaha :D biraz mı :D
- +1 yıl
Öyle birden aklıma geldi 😄
- +1 yıl
Hayır :D
- +1 yıl
Yoo hayır olmadı
Gizli Üye(36-45)+1 yılAldım, çok ısrar etti, kimseye söylememek kaydıyla seviştik en sonunda
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSürekli mesaj atıyordu, arıyordu, en son dayanamadım, ne istiyorsun benden açık ol dedim, rahatsız oluyorum, ne istersen yapalım ama bidaha birbirimizi görmeyeceğiz, dedim tamam dedi ve evine gittik
Cevap sahibi+1 yılEvet komşu muzun oğluydu, üniversite aynı şehirde olunca olanlar oldu
Cevap sahibi+1 yılSende mi ısrar etcen, ahahaha :)
Olmaz, bu olayı anlamasam belki olurdu ama artık olmaz
+1 yılevet adamı dövmüştüm :))
03 Yorumla- +1 yıl
ben boksa gittim ^^ :D v
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen sevgilime bulunmuştum😊
021 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılŞaşırdı benden beklemiyordu tamam dedi 😀
Cevap sahibi+1 yılGece yarısı yatalım mı diye sormuştum mesajda önce beyni yandı neyi kastetiğimi anlamaya çalıştı sonrada tamam dedi. Tabi bu süreçte ayrıydık sınra barıştık :)
Cevap sahibi+1 yılKafası karışsın diye sordum zaten :)
Cevap sahibi+1 yılHâlâ birlikteyiz
Cevap sahibi+1 yılciddi bir gelecek düşünmekle alakalı bence
Cevap sahibi+1 yılBilinmeyen çok şey olunca böyle düşünceye kapılman normal. Neysee..
Cevap sahibi+1 yılBoşver 😉
Cevap sahibi+1 yılŞöyle söyleyim kız kötü anılar yaşamışsa ve hergün bu anılar hatta anı bile değil kabuslarla yaşıyorsa sevgilisylede ciddi düşünüyorsa ister
Cevap sahibi+1 yıldeğil. Ama benzer
Cevap sahibi+1 yılne gibi
+1 yıldaha demin engelledim birini daha
03 Yorumla- +1 yıl
sanane
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖğretmenimden almıştım..
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMesaj attı. Heyecanlanmak ister misin bilmem ne.
Cevap sahibi+1 yılHayır dedim, bir şey olmadı.
Gizli Üye(36-45)+1 yılahahaha Allah cezanı vermesin :D :D :D
019 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılciddi ciddi sormuşsun hiç bir surat ifadesi yok komik geldi :D
Cevap sahibi+1 yılyok almadım hacı :D öyle çok alanın da olduğunu samıyom :D
Cevap sahibi+1 yıloha :D burada yapmışsındır ama?
Cevap sahibi+1 yılmesajlarını kapasınlar, cevap vermesinler ;)
Cevap sahibi+1 yıl:D red cevabı alınca susuyor musun kurban olayım?:D
Cevap sahibi+1 yılbir dk bir şey hatırladım :D
Cevap sahibi+1 yıl
Cevap sahibi+1 yıl:) :) :)
Cevap sahibi+1 yıl:D red cevabı veriyorum desem?
+1 yılTabi ki de 14 yaşımdayken almıştım kötü bir anıydı
02 Yorumla- +1 yıl
Malesef
Gizli Üye(25-29)+1 yıl:D teklifi bırak zorla..
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyani öyle denilebilir
Cevap sahibi+1 yılyalan mı söylücem.
Cevap sahibi+1 yılteklif basit kaçıyor demek istedim
Cevap sahibi+1 yılbunların bence senin için bir önemi yok fazla merak iyi değildir altını karıştırmasan iyi edersin!
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayr
00 Yorumla hyır almadım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılalmadım hıc
01 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım