Gitmek isteyen insanların sadece bahaneleri olur ve bunun için ekstra çaba göstermemen gerekir. Hem kendine saygın olsun hem de özgüvenin. Bir de yaşın epey genç anladığım kadarıyla bu konular içinde epey erken. En güzel her şeyi kabullenmek ve kendin için daha fazla yaşamak. Bırak kalbin biraz nadasta kalsın.
Birak peşini ayrıl Unut herşeyi kendi hayatına bak yoluna devam et Olmuyor sana zorlama ayrıl kurtar kendini Üzme tatlı canını kıymetini bil unut gitsinZor durum herşeyin çözümü vardır Üzme tatlı canını sen dünyalar güzeli güzel kızsın en yolunda dosdoğru yürü de Peşinden gelmeyenler utansın, Değişme hiç kimse için, Seni olduğun gibi sevmeyenler utansın. Elinden gelenin en iyisini yap Yüreğinden kavra bütün sevdiklerini, Sonrasını hiç düşünme arkadaş, Bırak kıymetini bilmeyenler utansın dünyalar güzeli güzel hanım efendi kızsın
Erkek arkadaşınız evlenmekten korkup uzaklaşmış anladığım kadarıyla. Buna sizin veya başka bir kadının yapabileceği bir şey olamaz. Çünkü evlilik bambaşka bir yaşam stili. Bunu kabul etmek istemeyen, aynı evin içinde bir bütün olmayı istemeyen birçok insan var erkek arkadaşınız gibi. Ona bir süre izin verin ve düşünmesine olanak sağlayın bence. Sizi gerçekten seviyorsa orta bir yol bulmak için iletişime geçebilir fakat gerçekten bu durum onu çok korkutuyorsa siz de evlenmek istiyorsanız çatışmanız çok normal olacaktır.
Umursamayacaksın. Böyle bir saçmalık görmedim. Onun derdi evlenmemek değil, başka bir şey var bunun altında. 3 yıllık ilişki ona yetmiş. Bu adamla evlenme sen zaten, belki bi şekilde evlenirsiniz de, senin önüne hep “ben evlenmek istememiştim” sözüyle çıkar. Kafanı çok taşlara vurursun. Umursama ya yol ver. Erkekler ayrıldıktan hemen sonra değil de, biraz zaman sonra ne kaybettiğini anlar ve döner. Seviyorsa zaten döner
Kalsa ne olacak ki sanki? Şu duruma ne kadar dayanabileceksin? İstemiyorum diyen birini ne kadar zorlarsan zorla hiçbir şey yaptıramazsın. Suçlayıcı tavrı var, orta yolu bulmayı bilen biri değil. İlişkinin ilerisi belli yani. Bırak gitsin.
Bossun keşke yazismani çocuk görse şahsen ben iyiki red ettim diye sevinirim Özel yazışmanin çocuğun düşüncesini neden buraya atiyon o onun özeli çok cesaretli biriysen özelden soylemeseydin soruyu o zaman başkasının özel konuşmasını ondan izinsiz paylaşamazsin
çok üstelemişsin ve bazı zamanlar bazı olayları altan alman gerekir durmadan sorun çıkarman onu soğutmuş, çabasını görmemişsin bir şey defalarca söylenmez şunu bi öğrenin artık bu kadar ısrar insanı en sevdiği şeyden bile soğutur
EvlenmeZse evlenmesin, sen ona kalmadın zaten. Git başkasıyla evlen, sosyal medyada fotoğraflar at çatlasın, bu adamın da bir daha yüzüne bile bakma. Ergen ergen konuşmuş, yok evlenmiycem kimseyle bilmemne, ben 12 yaşındayken kuruyordum bu cümleleri, bu ergenle evlenme sakın
İçindekileri söylemek için bir fırsat kolluyormuş o fırsatı vermişsin iyiki de vermişsin bu şekilde konuştuktan sonra istediği kadar teklifle gelsin bence artık kendini geri çekmen ve yol verip kendi yoluna bakman gerekiyor. Çünkü o bahaneleriyle birlikte yolunu yeniden şekillendirmiş gitmiş bile o yüzden ölenle ölünmez gidenin de ardından bakılmaz.
Adam zaten 3 yildir sadece seni mikmek derdindeymiş evlenecek adam sana neden off yeter desin amac evlenecek birini bulana kadar seni elden kaybetmemek
Maddiyat bence sorun. Bu cocugu kesin istiyosan git guzelce anlayisli sekildd konus. Maddi bi sey beklemedigini falan anlat. Olmazsa da zorlama 💆♀️
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
bak simdi instada iliski kocu var bir tane. o sey dedi. Her anlamda hazir olmayabilir özellikle maddiyat anlaminda. bu seni sevmedigi ya da istemedigi anlamanina gelmez sadece hazir degildir. Sence seni seviyormu sen bunu bi de bana
bazı erkekler böyle, sorumluluk almak istemiyorlar, yetiştirilmekten kaynaklı olabilir. evlenme zqten bununla, bu ne işe gider, ne çocuğun sorumluluğunu alır, ne evin, ne de sana bakar. bırak yaşasın sonsuza kadar kendi çöplüğünde.
Elini taşın altına sokmayan adam denmez bosver o alisharikalar Dünyasında yaşamaya devam etsin evlensen onunla ne olacaktı zorluklar la karşılaşınca bırakıp gidicekti bosver