Ben seni sevdim...
sende beni sevdin ihtimal ki bu noktadayız..
Ancak ben mutlu değilim..
Beklediğim gibi olmadı...
Evet seviliyorum belki ama
Bir şeyler eksik..
Herkes sevmek ve sevilmek ister hayatı anlam kılan duygulardan bir tanesidir aslında sevmek ve sevince mutlu olmak isteriz. Bu duyguya sahip olmak mutlu olmak çok çabaladığımız doğrudur ve bir çoğumuz bu duyguya erişirken bir çoğumuzun hayal kırıklıkları ile dolu bir geçmişi var
Bazı şeyler değişmez kimimiz mutluluğa erişemeyiz ancak bazen hayatımızdaki insanı sevsek bile yeterince mutlu hissetmeyiz bir şeyler eksik gelir yani sevilmek ve sevmek yeterli sanırsın ama öyle değil içten içe bir eksik parça bir heyecan belki duyguların tamamen tatmin olmaması.
Bu eksiklik ortaya çıktığında bir çoğumuz sorgulamıştır kendini evet iyisin hayatında birisi var sana değer veriyor evet bunların hepsi evet ama eksik hissediyordum neden diye. yani o iyi birisi beni seviyor değer veriyor ama neden mutlu değilim..
Şimdi bir çok insan evet bu kişiye rahat batıyor seviliyor seviyorken heyecan arıyor filan diyebilirler bu şekilde düşünen bir çok arkadaşıma bende öyle demiştim zamanında ancak sevmenin doğasında mutlu olmak varsa ve mutlu değilsen
İlişkinin sana hayal ettiğin mutluluğu heyecanı veremiyorsa bunun için çabaladığın halde olmuyorsa hep eksik hissediyorsan ne yaparsın?
#DengesizBirAdam
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer