Hakan Sabancı ile ayrıldıktan sonra Aslışah Alkoçlar, "Ben çok güzel bir kızım, Hakan çok yakışıklı bir adam ve yaşlarımız henüz çok küçük. Biz Hakan’la baktık iş çok ciddiye, evlilik boyutuna gidiyor, konuşup ayrılma kararı aldık" demiş. :) Zaten baktınız iş evliliğe gidiyor en doğrusu ayrılmaktır, di mi ama? :)
İlişkiniz baktınız ciddiye gidiyor, ne yaparsınız? Her normal insan gibi ayrılır mısınız?
İş evliliğe gidiyor diye ayrılınır mı? Ama şöyle bişey var; iş ciddiye binince sorumluluklar başlar. Sorumluluktan kaçıyorlar, sonra birbirine karışmalar başlayacak sonra iş güç yüzünden karışmalar olacak, anlaşmazlıklar vs. Eğer hoşgörüyle karşılarsanız ne âlâ devam eder ilişki. Eğer göz yumamayıp özgürlüğünüze çok düşkünseniz, karışmalarını göze alamıyorsanız iş ciddiye bindiğinde ayrılırsınız. Ha şöyle bişey daha var; iş ciddiye bindiği zaman olayı ciddiye binmemiş gibi bakarız biz de o zaman" dersek sorun yok, yani her iki taraf da ciddi bakmak istemiyorsa ciddi değilmiş gibi devam etmek de olabilir.
Hatun neden bir kişiyle yetineyim güzel bir kızım verebileceğim bir cihan erkek varken demiş meali budur bunun. Toplumsal değerlerin ağzına sıctınız az da sıvayın ki daha da feyz alsın millet , çünkü biz laçka ilişkileri teşvik edici buluyoruz, örnek teşkil edenleri değil.
Bu durum hayata nasıl baktığınla alakalı bir durumdur. Genellikle avrupa ülkelerinde evlilik yaşı biraz yüksektir ve bu yüzden de ondan önceki duygusal ilişkileri genelde sadece ilişki temalı bir ilerleyişe sahiptir ama bizim ülkemizde 15 yaşındaki bireyler bile evlenmek için bir birleriyle çıkarlar ve sonu da genelde hüsran olur. Yani bir tarafıyla mantıklı bir durum olsa da bizim ülkemizin insanı için saçma kabul edilen durumlardan biri
Onlarda bu normal çünkü onlar zengin çünkü onlar istediğini yapar ama normal bir kız bunu dese kaşar olur o yüzden cahil milletin cahil davranışları yazık çok yazık Biz diyoruz ALLAH yüzümüzü kara çıkarmasın cidiye binsin evlenelim gurur duyalım gururumuz namusumuz olsun bunlar işine gelince mi küçük oluyorlar babalarını kandırın ancak zengin zibidiler namus yoksunlari
İnsanlar evlilikten neden bu kadar korkar ki.. Her insan sevdiği insanla yaşlanmak ister.. Bunlar laf olsun diye takılıyo karşıdan biri durumu ciddiye alıncada biz zaten birbirimize uygun değildik. Yaşımız küçüktü muhabbeti. Yaşın küçük ama sevgili yapmaya yaşın büyük. Herkes işine geldiği gibi davranıyo vallaaa...
Gayet mantıklı , Her iki tarafta belki daha evliliğe hazır değildir evlenip boşanacaklarına Öyle bitmesi onlar için daha iyi oldu belkide ancak oldukları bu bahaneyi bir çoğu insanı üzmüştür çünkü sevipte kavuşamayan bir sürü insan var onların ellerindeki bu fırsatı değerlendirmemesi bir çoğumuza ince bir ayıptır ancak dediğim gibi evlenmek istememelerinin sebebi gayet mantıklı
O zaman neden sevgili oluyor? Burada insanların takıldığı bu. Yaşları evlilik için küçükse zamanı gelince evlenirler. ya da hiç sevgili olmazlar. Bu çok saçma bir neden.
Herkesin kişisel görüşüdür, dalga geçmeden saygı duymak lazım. Belli ki ikisi de karakterlerini, hayat tarzlarını ölçmüş biçmiş, bu ciddiyetle ilerlerse evlilik sürecinde sorun çıkacağını öngörmüşler. Çok da dalga geçilecek bişey yok be.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben evlenmek istemeleriyle dalga geçmiyorum ama. İlişki çok iyi gidiyor diye ilişki mi bitirilir? Evlenmezsin olur biter.
Büyük ihtimal anlatmak istediğini anlatamadı :D Benim bu gerekçeden anladığım biz erken yaşta 30 yıllık evliler gibi ilişkiye devam etmeye başladık bu ikimizi de rahatsız etti.
S. lak mı bunlar ya. Baktık iş evliliğe gidiyor ayrıldık da nedir... resmen komedi. İyi açık konuşsunlar ve biz bir kaç günlük eğlencesine ilişki arayan insanlarız desinler. Sacma Saçma sapan kişilikler
Ben de bu zamana kadarki ilişkilerimde hep iş ciddiye binince kaçarak uzaklaştım. Çünkü evlilik gerçekten sorumluluk istiyor. Ve ben daha o sorumluluğu alabilecek yaşta ve durumda değildim. Olabilir yani, gayet normal bir durum.
olabilir evliliği henüz dusunmuyosa ayrılmak yerine flört evresini devam ettirselerdi daha mantıklı olabilirdi ama demek ki bir taraf evliliği istiyormuş diğer taraf istemiyormuş ve bitmiş gayet normal
Bence kiz evlenmek istedi erkek istemedi ayrıldılar :D genelde kızlar istiyor evliliği erkekler fazla istemiyor. Neyse öyle birsey yapamam ailemin de itibarı var sonucta herkese oyle yaparsan insanlarin bakis açısıda değisir.
İmkanı olan sevdiği gönlü bulunca evlenmeli bence. Yoksa o kafayla boş boş gezer. Ne evi olur ne barlı yuvası. Çok saçma ideoloji çok saçma. evlenceği zamanda başka birini buldum der ona uçar bu kafadaki bir insan.
Ben konuştuğum, hoşlandığım çocukla baktım iş sevgili olma yoluna gidiyor hemen bağları koparma-uzaklaşma yoluna gidiyorum. O kadar ciddiyetten kaçıyorum yani. Ya da belki doğru kişiler olmadıklarından.😊
Ahaha böylesini ilk defa duyuyorum :D İş evliliğe gidiyor demek ne demek ayrıca? Madem öyle ciddi, güzel, gelecek vaat eden bir ilişkin var ama yaşın küçük, ilişkini devam ettirir evlilik için uygun zamanı beklersin. Niye ayrılıyorsun bacım? :D
tabi canım baktım çok seviyoruz birbirimizi, çok da iyi anlaşıyoruz, aileler falan da anlaştı. ne yapıcam başka hemen ayrılırım. başka bişey düşünülebilir mi ki o durumda sizde allah aşkınıza
Güzel mi? Bu mu güzel? Töbe ya Rabbi. Ben öyle bir ahım şahım güzellik görmüyorum. Kaldı ki bunun gibi göz önünde olan insancıklar yüzünden toplum bozuluyor. Bana kalsa ülkeden atmalıyız böylelerini
Saçmalığın daniskası madem ciddi değilsiniz niye birbirinizi kandırıyorsunuz. Annesi babasıyla niye evlenmiş? Evlilik çok kötü bir durummuş gibi yansıtmaya çalışmak ne kadar doğru?
evlılk dışı ilişki (ZİNA ) okadar normal hal aldıkı ınsanlar neden evlensın eskıden cocuk ıcın evlenılıyordu şımdı sıperm bankaları cıktı yakında taşıyıcı anne olayı normalleşır tamam tam avrupalaştık işte
Bana gore bir iliskiye basliyosan zaten ciddi olmalisin, sonu evlilik olmali yani. Bunlarin yaptigi yolun yarisina geldikten sonra eve donmek gibi olmus, cok sacma.
niye sevgili oluyoruz ciddi biseyler yasiyacagimiz insanlari secmek icin degilmi zaten evlilige gidiyorsa ne mutlu ki bna beraber yaslanicam insani bulmusum
Aptallık dediğin budur işte. Derdin ne yatak arkadaşı mı? Cidden nasıl insanlarsınız merak etmiyor değilim hergün ekranlarda gördüğümüz insan kılıklı yaratıklar şu hale bak yazık.
Salak bu kız ya bununla hadi ciddiye gitti ayrıldın bundan sonrakilerde bakalım nereye gidecek onları da sen isteyeceksin onlar seni istemeyecek kır dizini ananın babanın parasını ye
beni unutmak icin onunla oldu unutamayica da ayrildi simdi de bni dusunmekten sacmaliyior agzindan deniz kaciracak sonra ifsa olacam anasini satim bu saatten sonra sabancılarla ugrasamam 😀😀
yiyeceğimizi yedik, göreceğimizi gördük diyor kısaca. Zikiştik bitti diyor açık açık. Böyle dangalakları paylaşarak daha da hit yapmak çok bu dangalaklardan daha dangalakça bişey.
Hem o boyuta getirenler de onlar baktik is evlilige gidiyor ayrilma karari aldik diyende onlar cok celiskili madem evkilik dusunmuyorsun o boyuta getkrmenin anlami yok
En İyi Cevaplar