Ciddi ilişkinize karışan olursa ne yaparsınız?

Ben 23 yaşındayım sevgilim 20 ciddi giden bir ilişkimiz var ailem dahil akrabalar ve annemin arkadaşları akışına bırak ciddi düşünme sonra üzülürsün karşına kimler çıkacak diyorlar ama öyle olmuyor ben kimseyi istemiyorum sevgilimle bir ömür beraber olmak istiyorum o benim ilk sevgilim ama ben onun değilim ama dediğim her şeyi yapıyor ayağına geliyor hesapları ödüyor ben bunu sevgilime söylesem kız üzülür kızlar cevap versin siz ne tepki gösterirdiniz birbirimize çok aşığız akışına bırakan insan sevmiyor olmuyor mu bana diyorlar ilk sevgilin diye kaptırdın hayır karakteri çok iyi böyle bir kız asla bulamam kaçırmak istemiyorum çok seviyorum annemin arkadaşları da ciddi düşünmemizden çok rahatsızmış her şeyi anneme yetiştiriyorlar Instagram da yakın arkadaşlar da ekliydiler hepsini çıkardım

Güncellemeler
1 yıl
Bana diyorlar daha çok erken ya ben mezun olup işe girip ayaklarımın üzerinde duruncaya kadar zaten 27 28 yaşına gelecem arkadaşım 22 yaşında evlendi diğeri ilişkisinin 3. yılında 24 yaşında evlenmiş olacak
Ciddi ilişkinize karışan olursa ne yaparsınız?