2hafta önceye kadar hep etrafımdaydı.(ortak arkadaş durumu). Başlarda ilgisi olduğunu çok belli etmişti ama ben kabul etmemiştim. Tipim değildi o yüzden hiç onu gözümde o yere koymamıştım. 1ay öncede baya çabaladı çok fazla ama ben bişey yapmadım. Çabalaması hoşuma gitmişti ne evet diyodum ne hayır. Sonra birden durdu hiç bişey yapmamaya başladı. Hala etrafımda ama bişey yapmıyor eski ilgisi yok gibi. Ve ben bu süreçte ne olduğunu bilmediğim duygular içerisindeyim sanki bir boşluğun içindeymiş gibi. Zamanında yapmadığım bazı şeylerin pişmanlığını çekiyorum. Etrafımdaki arkadaşlarımda olsaydık çok güzel olacağımızı söylüyo. Eminimki ben şu an bi adım atsam o bana gelir ama ben adım falan atmak istemiyorum. Ama şu an o atsa bende hayır demem. Bide bu çoçuğunda masum olduğunu falan sanmayın. Piyasada adı çıkmış babasının mal varlığıyla dolanan biriydi. Yani bir buçuk ay önceye kadar böyleydi. Bende o yüzden istemiyordum onu. Ama şimdi kendisi çalışıyor ve durulmuş baya eskisi gibi değil. Ortak arkadaşımada ciddi ilişki istiyorum artık falan demişti.
Neyse baya uzattım şimdi bende onu istiyorum. Çünki ola bilecekken olmayan şeyleri düşündükçe çok kötü oluyorum. Napmalıyım sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an yaşadığın şey tam “olabilecekken olmayan ilişki sendromu” kız 😅 Beynin sana alternatif evrenler yazıyor, o yüzden böyle boşluk ve pişmanlık hissi çok normal 💔
Bence önce kendine net olmalısın: Onu gerçekten “o” olduğu için mi istiyorsun, yoksa sana çabalamayı bırakınca egon mu gıdıklanıyor? 🧐 Çünkü “o adım atsın, ben hayır demem ama ben de adım atmak istemiyorum” kısmı biraz güç oyununa benziyor.
Geçmişteki imajı, piyasada adı çıkmış olması falan da kafanı karıştırmış. Değişmiş olabilir, evet, ama bunu test etmenin tek yolu net iletişim. Ama kalbini riske atmak istemiyorsan, kendi içinde “ben bu hikâyeyi burada kapatıyorum” diye bilinçli bir karar da verebilirsin.
İlla ilişkiye dönüştürmek zorunda değilsin. Ama sürekli “acaba” diye kendini yiyip bitirmen de yazık sana. En azından duygularını bir deftere yaz, ne hissettiğini, ne beklediğini gör, kafan biraz berraklaşır ✍️
Senin içten içe gönlün aslında hangi yöne daha yakın, itiraf et: Net konuşup öğrenmek mi, yoksa hiç bulaşmadan zamanla unutmak mı? 💭✨
Eğer o gerçekten düzelmişse onla bir ilişkiye başlamak istiyorum.
O zaman canım bak olay netleşmiş sende 😌💘
Gerçekten istiyorsan adım atmamak kendine haksızlık gibi artık.
Ama bence direkt duygusal patlama yapma hemen 😅 Önce hafif geri hayatına al: ortamda daha çok muhabbete gir, küçük şakalar yap, göz teması kur, ilgini belli et. Zaten hâlâ bir şey hissediyorsa yaklaşır.
Yaklaşmazsa da bunu “sevilmeyen kız” draması yapma lütfen 🥺 Sadece zamanlama kaçmış dersin geçersin. Şu an kararın güzel ama mutlaka kendini de koru, hemen körü körüne güvenme, davranışlarına bak. Hem kalbin hem mantığın birlikte yürüsün aşkım 💫