3.5 YILLIK İLİŞKİMDEN 2 HAFTA ÖNCE AYRILDIM GERİ DÖNMESİ İÇİN NE YAPABİLİRİM?

2018'in Şubat ayında tanıştık. Günlerce o koruda oturup içtiğimiz günler, paylaştığımız anılar, fotoğraflar hepsi biranda bu dört duvarın arasına gömdü bıraktı beni tıpkı bir öncekinde olduğu gibi. Birbirimize olan düşkünlüğümüzü çevremiz, ailelerimiz kısacası herkes biliyordu. Bir çok şeyi ilk defa birlikte yaşadık. Gece dışarıda sabahlama beraber kalma ailelerimizin tanışması ufak ince düşünceler, her gece telefonda beraber uyumamız yani bir ilişkide yaşanabilecek herşeyi birbirimize yaşattık. Geçen sene 6 aylık bir ayrılık sürecimiz oldu ama aradaki iletişimimizi hiç kesmedik daha sonrasında konuşup tekrardan denemeye başladık. Ayrılık sebeplerimizin genellikle benim başımın altından çıktığını söyleyebilirim. Baskıcı, bunaltıcı, yalan söyleme, kıskançlık, her olayda bir paranoyaklık ve bazen bir oyun aleti yüzünden ilgisiz bırakmam gibi bir takım şeyler oldu. 2020 Ekim'de başlayan ilişkimizi 2021 Ocak ayında tekrardan sonlandırdık. Sürekli mesaj atıp aramam yanına gitmem onu biraz daha bunalttı sanırım. Mart ayında yıldönümümüzde gece bana uzun bir mesaj attı ve bende hazırladığım metni ona gönderdim. Biz tekrardan bir araya geldik herşey okadar güzel ve okadar muazzamdıki 3 buçuk aya yakın sürdü ona yine güveniyordum.1 buçuk ay önce başıma bir olay geldi adam yaralama suçundan 3 ay ev hapis cezasına çarptırıldım. Nezarethanede kaldığım gece baya korkup sinirlenmişti. 2 hafta önce ablasına kalmaya gittiğinde yanıma çok sık gelemediği için mırın kırın etmeye başladım yani o süslü cümleler vs hiç kullanmadım. Birgün akşam var vakti birşeyler konuşmak istediğini söyledi. İlişkimizi gözden geçirmem gerekiyor artık yanında eskisi kadar mutlu değilim seni sevemiyorum ve heyecanım kalmadı kendimmiş gibi değilim gibi cümlelerle ilişkiyi noktaladı. Son bir buluşma için sözleştik o güne kadar birbirimize yazmadan gerçekten doğru kararlar mı alıyoruz diyede söz verdik. Son bir buluşma için bize geldi , kahvaltı ettik ve konuşmaya başladık. Zaten gelmeden önceki gece kafasında bitirdiğini hatta bunu mesaj yolu ile halledebiliceğimizide söyledi ama ben son kez onunla karşılıklı oturmak istedim. Haftalardır yazıp arayıp yanına gidiyorum. Ama o her gittiğim de yeter artık rahatsız edilmek istemiyorum uzak dur benden gibi cümleler kullanıyor arama hayatında artık yokum gibi dün gece 1 1 buçuk saate yakın telefonda görüntülü şekilde konuştuk sözleriyle bana hissettirdiği hisler aynı değil. şu an hergün arkadaşlarıyla beraber eğleniyor tadını çıkartıyor. Ama instagramda hala ortak hesabımız duruyor beraber fotoğraflar atıp gülüp eğlendimiz o hesabı kapatmadı. Dün gecede fotoğraflarımızı silmediğini hepsinin durduğunu kıyafetlerimizin hatta yüzlerce fotoğrafçıdan çıkarttırılmış fotoğrafların durduğunu bile söyledi. Kafamı toplayamıyorum hatta hiç iyi değilim ben onu farklı seviyorum geri dönmesini aklıma gelebilecek herşeyden çok istiyorum bana bu konuda yardım edebilir misiniz ne yapmam gerektiği konusunda
3.5 YILLIK İLİŞKİMDEN 2 HAFTA ÖNCE AYRILDIM GERİ DÖNMESİ İÇİN NE YAPABİLİRİM?