1 AYLIK EVLİYİM AMA MUTSUZUM NE YAPABİLİRİM?

Merhaba,1 ay önce evlendim hemde uzun bir ilişkim olan adamla. 6.5 senelik bir geçmişimiz varve hep evlenmek bize çok zor imkansız gibi gelirdi hep hayallekurardık. Özellikle bana çok zor imkansız gelirdi çünkü ailem vermekistemedi ırkayrımı yaptıama sonunda evlendik. Evlendiğimiz gece evimize geldiktensonra bende aşırı boşluk hissi vardı bir daha hiçbir şey eskisi gibi olmayacak gibi hissettim, aile evi bekarlık hayatı vs. Eşim de aynı şekilde eve kendiniçok yabancı hissettiğini söyledi hattaikimizin degözleri doldu benağladım berbat birandı hiç hayalimdeki gibideğildi. 2günsonra balayına gittik. Balayı hayal ettiğim gibi geçmediEşim biraz sinirli biri aniden parlayabiliyor ve küfürü var sonradan hemen pişman oluyor küçüklüğünden gelen ailevi birsey böyle bir ortamda büyümüşbuna alışmıştı. Bana etmezdi ettirmezdim bekarken. Birşeye sinirlenirse bilealttan almazdimhemen tepki gösterirdim. Ama evlendikten sonra banada yapmaya başladıbunları tepki gösteriyorum yine anlıyorsusuyor amasonra yine aynısini yapıyor. Neyse balayına antalyayagittik. Eşim 10 dk benle ilgilenseyarım saat telefonla ilgileniyor oyunvideosu izliyorveya maç yorumu izliyordu tepkigösterdiğimde bırakıyor geliyor ilgileniyor sonra kaldığı yerdendevam bir konu açıp sohbet ediyim yok beraber vakit geçirecek aktivite bulmak yok ben konuşursam konuaçarsam konuşuyor bensusarsam susup telefonlailgileniyor. Banakalsa yapacak hiçbir şey yoksa bile birbirimizi izleyelimyine ama birbirimizle ilgilenelim. Ona kalsa otelde odadayatar yemek saati yemek yer geri dönüp yatardı. Bende orada başladı mutsuzluksürekli söylemekten yoruluyorumhislerimi anlatmaktanrahatsız olduğumu söylemektenistiyorumki hayallerimizde ki gibi olsun daha 1aylık evliyiz amaben kaç kez ayrılıkdüşündüm bilmiyorumeşim özür diliyoryapmayacam bir daha düzelecemdiyor ama birkaçsaat sonra aynı huzursuzhissediyorum kendimi hevessiz sanki 5b10 yıllık evli gibitakılmaya başladık eşimleheyecan yokherşey çokrutin sıkıcı. Ben bundan çok rahatsızoluyorum. İstiyorum ki ben demedenaktiviteler bulsun eşimiçinden gelsinistiyorum ya o berabervakit geçirme bir şeyler yapmaisteği heyecanı ondagörmek istiyorum nedenhepbende bu var onda yok nedenhepben birşeyleri dile getiriyorum. Bunları söyleyince veya trip atınca geliyorgönlümü almaya çalışıyor ben yatakları bile ayırmaya çalıştım gittim başka yerde yattim zorla kaldırıyor yanına götüruyor ama hemen sarılıp uyuyor ben uyuyamıyorum kalkıyorum evdedolaşıyorum ağlıyorum o uyuyorama ve sürekli bu kısırdöngüden sıkıldım artık psikolojim bozuldu evlendiğimdenberi gitmeyi düşünüyorum bitirmeyi sonra onu sevdiğimaklima geliyor yapabilirmisin onsuz daha mi mutlu olursun diyorum kendime yok olamam belki ama bu şekilde hissetmek sürekli beni çok yoruyor Daha 1 aylık evliyken bu şekilde ise seneler sonrasını düşünüyorum ve diyorum ki nasıl olacak korkuyorum bana önerileriniz var mı ne yapmam gerekiyor nasıl davranmam veya yanlış yaptığım bi yer?

Güncellemeler
1 yıl
Unuttum yazmayı ayrıca cinsellik olarakta ondan çok benim isteğim var gibi veya o istediginde asla geri çekilmiyorum karşılk veriyorum kaçmıyorum yani
1 AYLIK EVLİYİM AMA MUTSUZUM NE YAPABİLİRİM?