1 AY KALA NİŞANI ATTIM?

Herkese merhaba arkadaşlar başımızdan bir olay geçti fikirlerinizi soruyorum? 4 yıllık bir ilişkimiz vardı. Yaklaşık olarak nişanlılığımızın 2. senesine gelmek üzereydik. Karşılıklı olarak sevgiden yana bir şüphemiz hiç olmadı. En ufak tartışmalarımızda bile nişanlım sürekli bitsine getiriyor olayı ve çoğu zaman telefondan engelleme bile yapıyor bütün sosyal medya hesapları dahil. Aradan 1-2 gün geçiyor tekrar barışıyoruz bu süreçte ben her yerden ulaşmaya çalışıyorum tabi yeri geliyor evlerine kadar gidiyorum. Bu artık iyice alışkanlık haline geldi en ufak anlaşmazlıkta tartışmada olayı bitsine getirip engelliyor soğukluk koyuyor küsüyor. Çok sefer anlattım böyle yapılmaz biz nişanlıyız kaç senedir beraber diye anlatıyorum konuşuyoruz ediyoruz tamam yapmıycam diyor ilk seferde yine aynı noktaya geliyoruz. Bende de biraz sinir huyu var bazen sesim yükselebiliyor kızabiliyorum ama bu noktada benimde hatalarım var ancak ben küsüp tavır falan yapmıyorum 10-15 dk sonra benim sinirim geçer gider anlık oluyor sadece ben öyle yapınca hemen küsüp ağlıyor. Defalarca kez bunları konuştuk tamam düzelticez diyoruz iyiyken de aşırı çok iyiyiz fakat son zamanlarda 2 gün iyiyiz 2 gün küs gibi olmaya başladık. Neyse sonra artık düğün alışverişleri başladı. Her şeyi onun istediği gibi yapmaya çalıştım hemen hemen herşeyi kendisi seçti zaten. Mesala ben dedim ki kiralık evde duracağız ikimize yetecek bir yer bakabilir dedim yeni gelin evi olsun sıfır olsun dedi tamam öyle olsun dedim 2+1 olsun bize yeter dedim geniş olsun 3+1 ev olsun dedi onada tamam dedim. 45 gün aralıksız ev baktım hiç abartmıyorum gittim 15.000 tl ye sıfır 3+1 daire tuttum. Onu tutarken bile odaları biraz küçük mü kullanışlı mı diye tereddütleri vardı sonra beğendim dedi tuttuk. Beyaz eşyaları kendisi seçti ben hepsine güzel dedim zaten mobilyalar yine aynı şekilde onlarda dahi alındıktan sonra şunu değiştirsekmiydi acabalar falan oldu hep bende alındıya kendin seçtin artık diye bir şekilde anlaştık onlarda. Gelinlik seçtik kapora verdim üzerinden 1 ay geçti ağladı falan ben beğenmedim onu dedi gittim 3 katı fazla para verdim bi daha gelinlik aldık. Altınlarda 10 ay öncesinden seçildi alındı. Benim yüzük atmam bu son yaşanan altın konusunda oldu. Alınanların üzerine 2 metre altın zincir alınmıştı bunu değiştirsek olur mu dedi bende dedim ki 10 ay önce alındı bitti gerek yok artık düğünden sonra değiştirceksek ikimiz değiştiririz dedim. Annemde abime ne yaptıysa aynı şekilde banada yapmaya çalışıyor bende destek olmaya çalışıyorum babam vefat ettiği için. Bu 2 metre altın zinciri başka bir modelle değiştirmek istedi düğünümüze son 1 ay kaldı her şeyimiz alındı ev hazır eşyalar hazır sadece gün sayıyoruz. Ben şimdi değiştirme işine girme düğün bitsin kendimiz bilelim sonra olay yengene göre oluyor her şey gelmeye başladı öyle bir şey yok 10 ay önce alındı bitti zaten dedim.

Güncellemeler
1 yıl
Yüzüğü atmakta hatam var mı?
Güncellemeler
1 yıl
Devamını diğer cevapların altında bahsettim okuyarak düşüncelerinizi paylaşır mısınız
1 AY KALA NİŞANI ATTIM?