Herkese merhaba arkadaşlar başımızdan bir olay geçti fikirlerinizi soruyorum? 4 yıllık bir ilişkimiz vardı. Yaklaşık olarak nişanlılığımızın 2. senesine gelmek üzereydik. Karşılıklı olarak sevgiden yana bir şüphemiz hiç olmadı. En ufak tartışmalarımızda bile nişanlım sürekli bitsine getiriyor olayı ve çoğu zaman telefondan engelleme bile yapıyor bütün sosyal medya hesapları dahil. Aradan 1-2 gün geçiyor tekrar barışıyoruz bu süreçte ben her yerden ulaşmaya çalışıyorum tabi yeri geliyor evlerine kadar gidiyorum. Bu artık iyice alışkanlık haline geldi en ufak anlaşmazlıkta tartışmada olayı bitsine getirip engelliyor soğukluk koyuyor küsüyor. Çok sefer anlattım böyle yapılmaz biz nişanlıyız kaç senedir beraber diye anlatıyorum konuşuyoruz ediyoruz tamam yapmıycam diyor ilk seferde yine aynı noktaya geliyoruz. Bende de biraz sinir huyu var bazen sesim yükselebiliyor kızabiliyorum ama bu noktada benimde hatalarım var ancak ben küsüp tavır falan yapmıyorum 10-15 dk sonra benim sinirim geçer gider anlık oluyor sadece ben öyle yapınca hemen küsüp ağlıyor. Defalarca kez bunları konuştuk tamam düzelticez diyoruz iyiyken de aşırı çok iyiyiz fakat son zamanlarda 2 gün iyiyiz 2 gün küs gibi olmaya başladık. Neyse sonra artık düğün alışverişleri başladı. Her şeyi onun istediği gibi yapmaya çalıştım hemen hemen herşeyi kendisi seçti zaten. Mesala ben dedim ki kiralık evde duracağız ikimize yetecek bir yer bakabilir dedim yeni gelin evi olsun sıfır olsun dedi tamam öyle olsun dedim 2+1 olsun bize yeter dedim geniş olsun 3+1 ev olsun dedi onada tamam dedim. 45 gün aralıksız ev baktım hiç abartmıyorum gittim 15.000 tl ye sıfır 3+1 daire tuttum. Onu tutarken bile odaları biraz küçük mü kullanışlı mı diye tereddütleri vardı sonra beğendim dedi tuttuk. Beyaz eşyaları kendisi seçti ben hepsine güzel dedim zaten mobilyalar yine aynı şekilde onlarda dahi alındıktan sonra şunu değiştirsekmiydi acabalar falan oldu hep bende alındıya kendin seçtin artık diye bir şekilde anlaştık onlarda. Gelinlik seçtik kapora verdim üzerinden 1 ay geçti ağladı falan ben beğenmedim onu dedi gittim 3 katı fazla para verdim bi daha gelinlik aldık. Altınlarda 10 ay öncesinden seçildi alındı. Benim yüzük atmam bu son yaşanan altın konusunda oldu. Alınanların üzerine 2 metre altın zincir alınmıştı bunu değiştirsek olur mu dedi bende dedim ki 10 ay önce alındı bitti gerek yok artık düğünden sonra değiştirceksek ikimiz değiştiririz dedim. Annemde abime ne yaptıysa aynı şekilde banada yapmaya çalışıyor bende destek olmaya çalışıyorum babam vefat ettiği için. Bu 2 metre altın zinciri başka bir modelle değiştirmek istedi düğünümüze son 1 ay kaldı her şeyimiz alındı ev hazır eşyalar hazır sadece gün sayıyoruz. Ben şimdi değiştirme işine girme düğün bitsin kendimiz bilelim sonra olay yengene göre oluyor her şey gelmeye başladı öyle bir şey yok 10 ay önce alındı bitti zaten dedim.
- Aile & Toplum konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yıl4 yıllık bir ilişki dile kolay o kadar zaman ve emek harcamssn bitirmek o kadar basit degl elbette ama tüm bu olanlar bir işaret
Bazen hayat olmuyorsa zorlama der
Bak kadn dayanışması yapaym kadını destekleyeym dedm inan hiç içimden gelmedi
Okurken sinir bastı böyle bir aşk düşman başına aşkınız batsn yemnle ben burada böyle destan yazar gibi bir erkek açıklama yazıyorsa bu erkek çok sevmiş demektr ne kadar fedakârlk yaptığını hissedebiliyorum başka erkek olsa bunun kahrını mı cekicem ben derdi kimsenin arkadaşını toplama yaptıkları bır degl iki degl gerçekten seven biri ergen tavırlarla durmadan engeli basmaz bu kadının ruh olgunluğu nedir yaşı kactr bilmiyorm ama siz erkekler dışı prenses içi canavar olan kadnlarn peşinden gitmeyi seviyorsnz11 Yorumla- 1 yıl
Bende öyle düşündüm bi işaret oldu sanki son olay artık ve fazlasıyla yorulduğumu hissettim. Bu kararı vermek hiç kolay olmadı benim için giden 4 yıl oldu yazık oldu. Her şeyde vardır bir hayır diyorum. Düşüncelerin için teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılEvlilik bu değil bence. Evlenirken eşler anlaşarak herşeyi yapmalı. Elbette bir kez evleniyosun istedigin şey olsun istersin ama abartmış bence. Bende evlendim ama inan istediğim koltuk takımını değil başka model uygununu aldım. Düğünüme bir hafta vardı halim yoktu düğünden sonra aldım. Perdeler borçla yapıldı bunlar elbette olur ama evlendikten sonra o kızda bu borca ortak seni zorlayacak şeyler yapmamalı bence. Ve en önemlisi ise ben evime televizyon 7. Ayimda aldım ve kendim çalışarak taksitle.. şu an hicbirsekilde kimseye laf demem asla çok şükür mutluyum çünkü eşime yük olmak istemedim herşeyi yavaşça yaptık birlikte ve yapıyoruz. İyi dayanmissin sen gerçekten şimdi kafana takılan bir şey varsa baştan sonlandirmak en iyisi bnce.
21 Yorumla- 1 yıl
En ufak şeylerde tavır yapmayı alışkanlık haline getirdi bu da beni iyice yormaya başladı sanırım. Düzeltmek istesek düzelirdik ilk gün yapacağı şeyi 10 gün sonra yaptı aileler çok olaya dahil oldu. Hayırlısı böyleymiş diyeceğiz galiba
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılAbicim böyle bir kadınlar bu kadar uğraşılır mı? Maddiyat hırsı gözünü bürümüş görgüsüz bir kadın belli ki. Böyle insanları nasıl seviyorsunuz anlayamıyorum gerçekten. Kullanılıyorsunuz
216 Yorumla- 1 yıl
Hüç bir şey yapmasaydım almayabilirdim de yani o zaman ne olacaktı dedim. O zaman hiç bir sorun yoktu diye cevap veriyor bana. Ee o zaman alınmışken niye böyle yaptın diyorum alabildiniz bende istediğim olsun diye düşündüm sadece ben senden hiç bir maddi bir beklentim olmadı ki diyor
- 1 yıl
Yalan söylediğini anlaman için daha ne olması gerekiyor tam olarak
- 1 yıl
Hadi maddiyatı da bir kenara bırakalım. Daha şimdiden sürekli ayrılmakla tehdit eden biri evlendikten sonra fazlasını yapar eksiğini yapmaz. Yakmayın kendinizi
- 1 yıl
Bi zincirin lafını yapıp istediği olmayınca kendini başkalarıyla kıyaslayan biri. Böyle birinden tam olarak beklentin nedir?
- 1 yıl
Hadi ben hiç yorum yapmiyim sen mantık çerçevesinde bi düşün. Şu yazdıklarını tekrar bi kendin mantıklı düşünerek okursan sonuca varırsın zaten
- 1 yıl
Zaten ben yüzüğü attım artık düğünü iptal ettim 1 ay kala. Sen yanlış yapmışsın diyende çıkmadı bu duruma. Aşağıda yorumlarda da devamını yazmaya çalıştım. Sadece arada bir vicdan dürtüyor yaşanmışlıklardan dolayı ama hayırlısıda böyleymiş diyorum artık ilerisini düşünerek. Düşüncelerin için teşekkür ederim kardeşim
- 1 yıl
Rica ederim abi. İşte vicdanın dürtmesin. Sen gerçekten doğru olanı yapmışsın. Kız bu tavrını sonuna kadar hak etmiş. Hatta Allah seni öyle birinden korumuş. Allah'a şükretmelisin.
- 1 yıl
Tüm bu yaşananlardan sonra gerçekten ben çok sabretmişim diyorum çokça yorulmuşum onu farkettim. Bunu kendiside söyledi zaten seni yordum galiba dedi olaydan sonra çok arayıp özür diledi ama dediğin gibi bi işaret oldu sanki bu olayın yaşanması
- 1 yıl
Kendini acındırabilir. Pişman gibi yapabilir. Yeme. Bazı kadınlar böyledir. Elindekini kaybedince tekrar kazanmak için vicdan yaptırmaya çalışır. Siz erkekler de bu tuzaklara çok kolay düşebiliyorsunuz. Yeme bunları. Huylu huyundan vazgeçmez. O niyetini baştan belli etmiş zaten. Bi cacık olmaz öyle birinden
- 1 yıl
Gerçekten bende öyle düşündüm insan değişmez belki kendisini biraz düzeltmeye çalışır ama dediğin gibi huylu huyundan vazgeçmez. Benim hatam yok mu ha yerine göre bende de sinir huyu var bazen sinirlenip yükselebiliyorum ama işte bi yerde patlıyorum artık ha benim sinirim 10 dk sonra geçer küslük dargınlık koymam asla araya.
- 1 yıl
İkimizin özelinde yaşananlar var yakınlaşmalarımız biraz fazlaydı. Ben sana vermeyeceğim tavizleri verdim falan dedi. Ama zorla bişey yaşamadık yani karşlıklı hislerimizde hep. Onu kendi içimde halletsem başka bişey yok yani şu an
- 1 yıl
İşte evlilik olmadan böyle şeylere bu yüzden karşıyım
- 1 yıl
Yan yanayken çekimimiz biraz fazlaydı. Ortada tamamen cinsel bir birliktelik yaşamadık zaten ama öpüşmeler okşamalar vs diyelim
- 1 yıl
Evlenmeden el ele bile tutuşulmamalı. İnsanlar birbirini dokunarak tanıyamaz. Konuşup görüşerek tanırsın. Her yaşantı evliliğe saklanmalı. Ben böyle düşünüyorum
- 1 yıl
Olması gerekende o aslında doğru düşünüyorsun tamamen katılıyorum sana
- 1 yıl
👍🏻
1 yılSende peygamber sabrı varmış o an terk ederdim bu ne naz ya öf
213 Yorumla- 1 yıl
Gerçekten kısaltarak yazdım. Yetmeyen kısımı yukarıda yorum olarak devam ettim. Değerli yorumlarınızı bekliyorum varsa hatamda söyleyin lütfen.
4 yılımız geçti çok sevdim gerçekten ama bir yerde benimde son raddeme geldi sanırım son altın olayı - 1 yıl
Açık olayım tamamen duygularınızı istismar ediyor karşı taraf. Bu kadar anlayışlı onaylayan biri varken bu şımarıklıktan başka bir şey değil. Beni ilgilendirmez ama ruhunuzu emer siz hayattan zevk almazsınız. Bazı gerçekler vardır kabul etmelisiniz. Seven insan yormaz, sıkmaz, üzmez. Anlayışlı olur, tolere eder, ılımlı olur.
- 1 yıl
Sonra babası bana uzun uzun mesajlar atmaya başladı bunu alalım kızımın gönlü hoş olsun ben sarrafa gittim fiyatını sordum işte bu kadar sonra arasında farkı kendisi ödeyecek falan diye mesajlar yazıyor. Bende buna sinirlendim haliyle ne yapmaya çalışıyorsunuz beni ezmeye giriyosunuz falan dedim bu konu 1 hafta sürdü ben hayır dedikçe direttiler değişsin diye. Babasına söyledim o bizim ikimizin arasında diye aileleri dışarıda tutmaya çalıştım. Ben her şeyi ona göre yapmaya çalışmışken bana dediği benim istediğim gibi olmadı hiç bişey dedi ki bu arada 2 sefer daha bizden olmuyor diye yine bittiye getirdi olayı geri adım atmıyor musun dedi atmıyorum dedim bende atmıyorum inceldiği yerden kopsun o zaman dedim kapattım telefonu hemen annemi aramışlar falan bizimkiler bana bişey söylemedi. Neyse sonra ben konuşmak için yine evlerine gittim. Evlerine gitmeden öncede dedim ki bak bu olayı böyle devam ettirecek misin ilerleyen zamanda bu benim önüme gelecek mi ikimiz bunu netleştirelim önce dedim bana dediği niye garantici konuşuyosun dedi. Sonra evlerine girdik güzelce selamlaştık falan napıyosunuz bakalım dedim babası ordan nasıl olalım ya kızımın boynu bükük kaldı dedi çıktı ben bi şaşırdım noldu boynu bükük kalacak falan diye konuşurken falan tansiyon yükseldi zaten ortamda nişanlım ordan anlatmaya çalışıyo falan bu saatten sonra hiç bir şey istemiyorum falan derken bende kalktım masaya yüzüğü koydum kalktım. Önüme geçmeye çalıştı ağlayarak yanlış anladın ben istemiyorum derken seni değil altın konusunda istemiyorum falan derken babası ordan önümüze geçti getir getir yüzükleri dedi o da gitti aldı geldi sonra biz çıktık. Sonra ertesi günü abimle annem yanıma geldiler kızgınlıkla yaptıysan bi tatlı alır gideriz özür dileriz derken hemen nişan boğçalarını falan yollamışlar babası bütün eşya aldığımız yerlere bizim iş bozuldu iptal oldu falan demiş fiyat soruşturmaya kalkmış.
- 1 yıl
Bu arada memleketimizde bilinen bir aileyiz alınan yerlerin çoğu samimi tadınık veya akraba yani. Birde nişanlımın babası imam onuda söyleyeyim. Neyse bunun akşamına birde kalkıp başka birinin kınasına gitmişler buda benim kulağıma geldi. aradan 4-5 geçti aradı hiç konuşamadık falan neden böyle yaptın derken konuşurken ben o gün hastanelik oldum haberin var mı falan dedi bende araya sıkıştırdım kınaya gittin mi cidden dedim önce bi kem küm yaptı ananemler zorla götürdü dedi iyiymiş dedim buna mı takıldın dedi yok dedim ne takılıcam neyse helalleştik yine kapattık 2 gün sonra tekrar aramaya mesajlar atmaya başladı ben açmadım baya durmadan aradı etti bugüne kadarda hiç bir zaman ulaşamadığı olmamıştır bana.
- 1 yıl
Neyse ben açtım artık en son ağlıyordu özür dilerim falan hatamı farkettim çocukluk yaptım seni çok seviyorum dedi. Bende dedimki sevgilik bir durum yok ki bende seviyorum ama beklemediğim tavırlara girdin dedim. Sonra ben böyle söyledikçe yine sürekli tamam o zaman hakkını helal et falan diyoruz arkasına 2 dk sonra biz düzeltiriz üstesinden geliriz inanıyorum diyor. En son bak dedim sende düşün bende düşüneyim her şeyi kafamızda oturtalım güzelce konuşalım. 2 saat sonra düşündün mü diyor bana bizim için yarın çok geç olabilir falan her şeyimiz zaten duruyor aramızda öyle çok problem yok ki falan diyor bende şu an sağlıklı devam edemeyiz gibi düşünüyorum dedim yine helalleştik sonra kaldı konuşmadık artık tekrar. Ben her şeyi ona göre yaptım gerçekten artık son raddeme gelmişim sanırım benim için patlama noktası oldu sanırım. Bizim ilişkimiz gerçekten iyi gidiyordu birilerinden mi etkilendi artık noldu bilmiyorum direttiler son 1 ay kala durduk yere böyle bir olay yaşandı nişamlımada dedim ki evlenince ben sana bişeye hayır diyince boşanalıma mı gelecek olay ya da ailenle mi muhattap olucam diye hayır diyor evlenince öyle olmaz ee ama şimdiden bu duruma geldik nasıl olcak düzeliriz biz diyor sonra sen ikna olmuycak falan dedi yine helalleştik sonra konuşmadık artık daha.
- 1 yıl
Artık sadece ilerisini düşündüm yüzüğü atarken. Kimlerin etkisinde kaldı inan bilmiyorum son 1 ay kala böyle bir olayın çıkması bir işaretti sanırsam hayırlısı böyleydi demek ki. Fikirlerin için teşekkürler. Tamam ben yüzüğü attım fakat ilk gün yapacağı şeyi 10 gün sonra yapmaya kalktı ki ertesi günü kınaya düğün hamamına falan gitmiş bu normal bir davranış mı sence?
- 1 yıl
Hiç sağlıklı değil ki bu. Hep yapıcı olan taraf sen olmuşsun. Ben düşünüyorum kendimi yerinize koyuyorum. Babam gidip “Kızın boynu bükük kaldı, nişan bozuldu” dese ben babama izin bile vermem böyle şeylere. Boynu bükük kaldı ne demek ya? Her şeyi seçen kendisi, her şeyi gören kendisi ama sorunca “Hiçbir şey istediğim gibi olmadı” diyor. Valla insanı delirtir bunlar ya Allah sana sabır versin. Ben sevdiğimi ne maddi zora sokarım ne manevi. O huzursuz olacaksa niye beraberiz ki biz? Saçmalık. Ayrıca seni seviyorum dediğin birine böyle yapmazsın yani kimse kimseyi kandırmasın. Karar yine senin ama sonunun ne olacağı baştan belli. Sadece sevgi yetmez bakın bunu kimse anlamıyor. Saygı anlayış yoksa istediği kadar sevsin umrumda olmaz benim. Nişanlının sana saygısı yok.
- 1 yıl
Bu son konuyu resmen 1 hafta konuştuk. Bunlar yaşanmışken ben yüzüğü attığımda neden böyle yaptım ben artık hiç bir şey istemiyorum dememe rağmen kalktın gittin diyor vazgeçtin bizden diyor. Hatamın farkına vardım çocukluk yaptım neden kabul etmiyorsun diyor bana. Bunlar bir iki üç... olmadı ki kaçıncıyı yaşadık diye anlatmaya çalıştım hep. Gerçekten çabaladım yani. Sadece aramızda yaşanmışlıklar var ikimizin özelimizde o biraz bana vicdan yaptırıyor. Nişanlım tesettürlü en son konuştuğumuzda bana diyor ki aslında hiç göndermemem lazımdı ama açık resimlerim varya silebilir misin diyor bana. Ya dedim tek dert ettiğin bu mu açık resmimi kaldı neler yaşadık biz seninle of diyor evleneceğimize inanmıştık diyor bana. Hala olayın farkında mı değil belki 10 defa helalleştik abartısız.
- 1 yıl
Bende en son saygının kalmadığını hissetmeye başladım sanırım. Benim dediğimiz zıttını yapmaya kalktı her şeyi ona göre yapmışken. Benden tek yakındığı konu sinirlenip sesimi yükseltmem normal hayatımda arkadaşlarımla küfürlü konuşurum 4 sene içinde 1 defa benden küfür duymamıştır bir kere hareket etmemişimdir. Arada çocukluk yapma falan demişimdir en fazla o da hakaret sayılmaz yani sanırım. Onun tarafından ben ilk sevgilisiyim benim ise bir çok kız arkadaşım oldu kıskançlık konularını falan yazmadım bile yani. İlişkimizde gerçekten bir çok şeyi öğretmeye çalıştım çabaladım ama bende yoruldum sanırım. Bunu en son kendiside söyledi ben seni yordum sanırım yoruldun belki dedi.
- 1 yıl
Çok yorucu bir ilişkiniz var. Yani umarım düzene girer ama ben hiç sanmıyorum. Saygı bitmiş bir kere.
- 1 yıl
Bu olay yaşanalı 1 ayı geçti düğün tarihide geçti artık. Bilmiyorum ilerleyen zamanda nasıl olur ama tüm bu yaşananlar nasıl düzelecek altından nasıl kalkılacak. Ben düzeltmek isteseydim ertesi günü düzelirdik biz ama bende sanırım yorulmuşum bu zamana kadar
- 1 yıl
Biraz dinlenmenize bakın :)
- 1 yıl
Teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
- Aile & Toplum konusunda 148,8b cevap paylaştı.
u 1 yılbence iyi yapmışsınız
10 Yorumla Ya Allah kurtarmiş yat kalk sükret bu nedir ya hem onun kahrini cekiyorsun hem maddiyat olarak tatmin olmuyor, bak kardesim ben eski sevgilimden ne lüks istedim ne düğünmüş ne altin mis maddiyatmis istedim yeri geldi gelinlik bile istemedim sen ol yeter dedim o gene de kiymetimi bilmedi.. o kadin seni sevmemis her seferinde kacip gitmesinden belliymis, mantik evliligi yapmak istemis onu da yapamamis vallahi sen sadaka ver kardesim evlenmeden yüzünü görmüssün daha yasin cok genc hic acele etme geriye de dònüp bakma siz evlenseniz de saglikli bir evliliginz olmaz he senden oturu degil sen gördugum kadari ile olgunsun ama o kadindan olmaz unutamadiysan da unutulur herkesi unutturan biri olur elbet..
24 Yorumla- 1 yıl
Hiç bir şey yapmasaymışım sorun yokmuş :) . Bende sağlıklı devam edeceğimizi düşünemedim artık çünkü çok sabrettim sabrettim son noktaya gelmişim sanırım bende. şu an nasıl tarif etsem ilginç bir şekilde üstümde rahatlık var gibi bu normal mi bilemiyorum açıkcası. Düşüncelerin için çok teşekkür ederim her şeyin hayırlısı tabi ki. Allah herkesin gönlüne göre güzel insanlar çıkartsın
- 1 yıl
Kral sen anlatirken ben sogudum ya. Bence gayet kendini kurtarmissin. Sahsi fikrim anlattigin gibiyse sende butun suc sende. O varligi nereden buldun müdürüm afedersin? Adeta Esra Erol ve Zuhal Topaldan kacmis bir disille evlenecekmissin sanki. Ben senin adina sevindim şahsen. Eger ki devam etmeyeceksen Allah onunla birlikte olacak erkeğe akıl ve ruh sağlığı versin.
14 Yorumla- 1 yıl
Evllah kral fikirlerin için. Açıkcası devam etmek istemedim artık. Giden 4 yıla oldu
- 1 yıl
Elimden gelenin fazlasını yaptığımı düşünüyorum. Çünkü hiç bir şeyi eksik kalmadı. Bazı şeyleri iptal edip değiştirdiğimizde oldu çoğu insan bunların 10 da 1 ni bile yapmıyor. Benim hatam yok mudur vardır illa tabiki fitilimiz biraz kısa çabuk sinirlenebiliyorum bende. Biraz huzur mutluluk istedik o kadar. Allah herkesin gönlüne göre versin sağolasın
1 yılAşırı uzun olmuş. Daha bir özet yazabilirdin.
Olmuş bitmiş artık, yeni biriyle hayata devam et. Eski nişanlıyı neden düşünüyorsun, üzerinden zaman da geçmiş.
11 Yorumla- 1 yıl
İnan ki olabildiğince kısa yazmaya çalıştım. Diğer yorumlarda da devamı olarak konuştuğumuz noktalarda var. Değinmediğim konularda var daha üstüne. Düşünmüyorum zaten sadece dışarıdan biz gözle fikirlerinizi öğrenmek istedim
Maddi konular ilişkileri bozuyor ben maddiyati onemsemedim ve evlenebildim çok taksaydim altına eşyaya ben de evlenemezdim
23 Yorumla- 1 yıl
Onun bana söylediği benden hiç bir zaman maddi beklentisi olmamış. Hiç bişey yapmasaymışım hiç sorun yokmuş. Yapabildik diye istediği olsun istemiş
- 1 yıl
- Aile & Toplum konusunda 724 cevap paylaştı.
1 yılAnlattıklarına bakılırsa doğru olanı yapmışsın
21 Yorumla- 1 yıl
Olabildiğince kısaltmaya çalıştım falat buraya yetmedi tabiki. Diğer arkadaşların yorumlarında parça parça devamlarını anlatmaya çalıştım. Değinmediğim konularda var tabi daha.
Ne kaprisli biri böylelerini çok arıyor musunuz?
26 Yorumla- 1 yıl
Aslında o beni buldu. İşler ciddiye binince huyunda değişme oldu gibi başkalarından da çok etkileniyordu
- 1 yıl
Sanırım fazlasıyla yoruldum
- 1 yıl
Diğer yorumların altında olayı biraz daha detaylandırmaya çalıştım okumak istersen. Genel olarak yorulmuşum gibi hissediyorum baya sabretmişim
1 yılYorar ya kararsız insan
11 Yorumla- 1 yıl
Fazlasıyla yoruldum sanırım. Bu noktaya geldik en sonunda
- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
u 1 yılGüzel yapmışsın
11 Yorumla- 1 yıl
Arada bir vicdan dürtüyor işte
1 yılHayırlısı olsun
21 Yorumla- 1 yıl
Her şeyin hayırlısı tabiki
1 yılİyi yapmışsın
18 Yorumla- 1 yıl
Sonra babası bana uzun uzun mesajlar atmaya başladı bunu alalım kızımın gönlü hoş olsun ben sarrafa gittim fiyatını sordum işte bu kadar sonra arasında farkı kendisi ödeyecek falan diye mesajlar yazıyor. Bende buna sinirlendim haliyle ne yapmaya çalışıyorsunuz beni ezmeye giriyosunuz falan dedim bu konu 1 hafta sürdü ben hayır dedikçe direttiler değişsin diye. Babasına söyledim o bizim ikimizin arasında diye aileleri dışarıda tutmaya çalıştım. Ben her şeyi ona göre yapmaya çalışmışken bana dediği benim istediğim gibi olmadı hiç bişey dedi ki bu arada 2 sefer daha bizden olmuyor diye yine bittiye getirdi olayı geri adım atmıyor musun dedi atmıyorum dedim bende atmıyorum inceldiği yerden kopsun o zaman dedim kapattım telefonu hemen annemi aramışlar falan bizimkiler bana bişey söylemedi. Neyse sonra ben konuşmak için yine evlerine gittim. Evlerine gitmeden öncede dedim ki bak bu olayı böyle devam ettirecek misin ilerleyen zamanda bu benim önüme gelecek mi ikimiz bunu netleştirelim önce dedim bana dediği niye garantici konuşuyosun dedi. Sonra evlerine girdik güzelce selamlaştık falan napıyosunuz bakalım dedim babası ordan nasıl olalım ya kızımın boynu bükük kaldı dedi çıktı ben bi şaşırdım noldu boynu bükük kalacak falan diye konuşurken falan tansiyon yükseldi zaten ortamda nişanlım ordan anlatmaya çalışıyo falan bu saatten sonra hiç bir şey istemiyorum falan derken bende kalktım masaya yüzüğü koydum kalktım. Önüme geçmeye çalıştı ağlayarak yanlış anladın ben istemiyorum derken seni değil altın konusunda istemiyorum falan derken babası ordan önümüze geçti getir getir yüzükleri dedi o da gitti aldı geldi sonra biz çıktık. Sonra ertesi günü abimle annem yanıma geldiler kızgınlıkla yaptıysan bi tatlı alır gideriz özür dileriz derken hemen nişan boğçalarını falan yollamışlar babası bütün eşya aldığımız yerlere bizim iş bozuldu iptal oldu falan demiş fiyat soruşturmaya kalkmış.
- 1 yıl
Bu arada memleketimizde bilinen bir aileyiz alınan yerlerin çoğu samimi tadınık veya akraba yani. Birde nişanlımın babası imam onuda söyleyeyim. Neyse bunun akşamına birde kalkıp başka birinin kınasına gitmişler buda benim kulağıma geldi. aradan 4-5 geçti aradı hiç konuşamadık falan neden böyle yaptın derken konuşurken ben o gün hastanelik oldum haberin var mı falan dedi bende araya sıkıştırdım kınaya gittin mi cidden dedim önce bi kem küm yaptı ananemler zorla götürdü dedi iyiymiş dedim buna mı takıldın dedi yok dedim ne takılıcam neyse helalleştik yine kapattık 2 gün sonra tekrar aramaya mesajlar atmaya başladı ben açmadım baya durmadan aradı etti bugüne kadarda hiç bir zaman ulaşamadığı olmamıştır bana.
- 1 yıl
Neyse ben açtım artık en son ağlıyordu özür dilerim falan hatamı farkettim çocukluk yaptım seni çok seviyorum dedi. Bende dedimki sevgilik bir durum yok ki bende seviyorum ama beklemediğim tavırlara girdin dedim. Sonra ben böyle söyledikçe yine sürekli tamam o zaman hakkını helal et falan diyoruz arkasına 2 dk sonra biz düzeltiriz üstesinden geliriz inanıyorum diyor. En son bak dedim sende düşün bende düşüneyim her şeyi kafamızda oturtalım güzelce konuşalım. 2 saat sonra düşündün mü diyor bana bizim için yarın çok geç olabilir falan her şeyimiz zaten duruyor aramızda öyle çok problem yok ki falan diyor bende şu an sağlıklı devam edemeyiz gibi düşünüyorum dedim yine helalleştik sonra kaldı konuşmadık artık tekrar. Ben her şeyi ona göre yaptım gerçekten artık son raddeme gelmişim sanırım benim için patlama noktası oldu sanırım. Bizim ilişkimiz gerçekten iyi gidiyordu birilerinden mi etkilendi artık noldu bilmiyorum direttiler son 1 ay kala durduk yere böyle bir olay yaşandı nişamlımada dedim ki evlenince ben sana bişeye hayır diyince boşanalıma mı gelecek olay ya da ailenle mi muhattap olucam diye hayır diyor evlenince öyle olmaz ee ama şimdiden bu duruma geldik nasıl olcak düzeliriz biz diyor sonra sen ikna olmuycak falan dedi yine helalleştik sonra konuşmadık artık daha.
- 1 yıl
Nişanlıyken her tartışmada ayrılalım diyen birinin evlenince düzeleceğine inanıyor musunuz gerçekten? Gerçekçi olsun.
- 1 yıl
@Nightwalk35 en ufak tartışmada sürekli dilinde ertesi günü ağlayıp özür dileyip gelir. Bak dedim alışkanlık haline getirdin yapma böyle diye konuşuyoruz tamam diyor özür dilerim yapmıycam sonra tekrar aynı. Ben yüzüğü attıkdan sonrada 1 hafta sonra sürekli aramaya falan başladı özürler diliyor ben hata yaptım çocukluk yaptım hatamın farkındayım fevri davrandım falan diyor. Bende kaç kez konuştuk bunları tamam diyoruz 10 gün sonra yine aynı yere geliyoruz. Evlenince öyle olmaz yapmıycam dedi. Benimde biraz fitilim kısı bazen arada sesim yükselebiliyor ama 10 dk sonra düzelirim yani. Bak benim huyumuda biliyosun dedim evlenince düzelir diyo. Ben hatamın farkına vardım telefi etmeye çalışıyorum özrümü niye kabul etmiyorsun diyo. Tavırlarımdan dolayı böyle yapıyorsan yapmıycam bi daha güven bana diyor. Bak kızım dedim daha şimdiden böyleyiz sağlık devam edemeyiz gibi düşünüyorum dedim. Ne dersem sen ikna olmuycaksın sen bitirmişsin belliki dedi öyle kaldık konuşmadık bi daha.
- 1 yıl
Ben az önce de söyledim. Kaybettiğini geri almak için tamam bi daha yapmicam der yine yapar. Fark ettiysen baştan huyu kötü yanı niyet sıkıntılı. Derdi para baksana. Istedigi olmayınca kendini başkalarıyla kıyaslayip sorun çıkaran biri yapmicam dese nolur ki? Niyeti bozuk insanlar düzelmezler
- 1 yıl
@Nightwalk35 yorumların için teşekkür ederim. Önümüze bakacağız artık her şeyin hayırlısı
- 1 yıl
Amin abi. Herkesin hakkında hayırlısı olsun
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne