1 ay kısa bir süre, bu yüzden 4 ayı baz alırsan bir şeylerin değişmesi daha olası. Başarmak için sonuç odaklı olma; adımları sayarak değil, yavaş ama dengeli ilerleyerek hareket et. Bu şekilde, istediğini elde etmek için daha fazla fırsatın olur.
Barış Özcan'ın "Zinciri Kırma" yöntemini belki duymuşsundur. Duymadıysan, YouTube'da aratıp bu konuyla ilgili videolarını izlemeni tavsiye ederim; sana yol gösterici olacaktır.
şu an bitkisel hayatta gibiyim evden çıkmıyorum PC ve telefonla uğraşıyorum 10 saat bunları bıraksam kendime gelebilir miyim bu sürecte tamamen bırakmayı dusunuyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet değişim olur
Soruyu tam olarak anlayamadım.
Haklısın biraz karışık olmuş mesela demek istediğim telefon bağımlısı biri bir ayda kafasını toplayabilir mi kilo verebilir mi
Kendini değiştirebilir mi
1 ay kısa bir süre, bu yüzden 4 ayı baz alırsan bir şeylerin değişmesi daha olası. Başarmak için sonuç odaklı olma; adımları sayarak değil, yavaş ama dengeli ilerleyerek hareket et. Bu şekilde, istediğini elde etmek için daha fazla fırsatın olur.
İlk yapacağım şey telefonu bırakmak zamanı iyi değerlendirmek
Barış Özcan'ın "Zinciri Kırma" yöntemini belki duymuşsundur. Duymadıysan, YouTube'da aratıp bu konuyla ilgili videolarını izlemeni tavsiye ederim; sana yol gösterici olacaktır.
Bu tür yararlı içerik üreten motivasyon kişisel gelişim tarzı önerdigin yt kanallari var mı
Olur sen yeter ki çabala ve inan
Günde 10 saat telefon oynuyorum detoxa gireceğim bir nevi telefonu birakacagim
Olur tabii
şu an bitkisel hayatta gibiyim evden çıkmıyorum PC ve telefonla uğraşıyorum 10 saat bunları bıraksam kendime gelebilir miyim bu sürecte tamamen bırakmayı dusunuyorum
Evet
Teşekkürler
İmkansız değil
şu an telefon bağımlısıyım 10saat kullandığım oluyor 30gun uzak kalsam zamanimi yararlı şeylere ayirsam bu bitkisel hayattan çıkabilir miyim
Evet çıkarsın