Evliyim bir kızım olacak, aldatıldığımı öğrendim?

Merhaba yaklaşık 3 sene oluyor evleneli. Ben mutlu bir birlikteliğimiz varken meğer öyle değilmiş. Eşim evlendikten sonra öncesine göre farklılaştı. Daha ilgiliyken şimdi bana karşı ilgisizdi. Ta ki bebeğimize kadar. Bebek haberini alınca havalara uçtu. Geçen telefonuma bir mesaj geldi kocan seni iş yerinizdeki ( aynı yerde çalışıyoruz eşimle) x hanımla aldatıyor, aç artık gözünü herkes arkadan konuşuyor diye. İlkte dedim çocuk şakası inanmadım ama içime bir şüphe düştü bir kere. Eşim uyurken telefonunu kurcaladım. Smslerde taslak olarak bir mesaj kaydedilmiş. Çok özledim ama şüphelenecek haftaya görüşelim diye. Numaraya baktım kendi telefonumdan x in numarası. Valla o anki duygularımı anlatamam bebeğim düşmediyse Allah korusun bir daha da düşmez. Aldım kocamı karşıma anlat dedim bu ne biraz ısrarla o ilk yanaştı bakmalar gülmeler felan dedim Allah belanızı versin ikinizde inşallah. Çıktım gittim kuzenime. Ertesi gün kayınvalidemi aradım oğlunun yediği haltı bilsin kadın tabi ki oğlunun tarafını tuttu her zamanki gibi erkektir göz çapkınlığıdır her evliliklerde olur tamam anne dedim suratına kapattım. Kendi ailem Almanya’da yaşıyor. Annemi aradım ben zannediyorum ki bana destek olacak kadın demesin mi hamile olmasan boşan gel buraya derdim ama sizin bir bebeğiniz olacak onu düşün babasız büyümesini istemezsin dimi dedi bana ikinci bir şok geldi. Ciddi olarak soruyorum gerçekten affetmeli miyim bir kez olan bir şey diye, yoksa boşanmalı mıyım kızım doğmadan? Arkadaşlarım ise nasıl aynı yatağa yatacaksınız nasıl yüzüne bakacaksın bir kez yapan hep yapar diyorlar. Ben boşanırım ama bebeğim aklımı çok kurcalıyor. Siz olsaydınız napardınız?
Evliyim bir kızım olacak, aldatıldığımı öğrendim?