3 aylık evliyim aldatıldığımı fark ettim?

Aşk evliliği yaptım. Ben kendime de dürüst bir insanım iki taraftan hep en çok seven bendim. Yıllarca aşıktım. Sonunda evlendim o kadar seviyordum ki öyle gözüm karadır ki. O da beni seviyor ama daha çok güven ön planda ve yaşı geldiği için benden başka düzgün birinide bulamadığı için evlenmek istedi. Kabul ettim. Kendisi aşırı çapkın biriydi ben böyle tanıdım böyle bildim yani onu. Evlenmeden önce de çok kez biliyordum. Ve şimdi evliyim bu karı kız mevzuları olmasa gayet de iyi anlaşıyoruz hep. Bi kere sordum bu kim diye eski bi arkadaşım dedi. Sonra sürekli konuştuğunu fark ettim gerçekten arkadaşım dedi. Ama öyle hissetmiyorum. Bilmiyorum hayal kırıklığı yaşıyorum. Arkamda duran herhangi bir insan yok. Annemle görüşmüyorum baba yıllardır cezaevinde. Bir destekçim olmayacak. Yeni mezunum hadi iş bulsam düzenimi hemen kuramam. Üstelik daha bir kaç ay oldu evleneli büyük hayal kırıklıgı icindeyim. İstanbuldan antalyaya geldim buraya yaşıyoruz şimdi ben buraya gelirken eski defterleri kapayıp geldim. Ve hala da çok seviyorum ne yaparsa yapsın çok seviyorum ama yaptığı şey iyi hissettirmedi. Anlatıyorum ona derdimi geçiştiriyor konuşamıyoruz doğru düzgün. Napıcağımı bilmiyorum. Herşeyi silerek başladım bu hikayeye şimdi yine eski halime döndüm. Elimden cigaram alkolüm düşmüyor evden çıkmaz oldum 4-5 gündür. İçime atıyor ve düşünüyorum ne yapmalıyım diye. O hiç bir şey yokmuş gibi davranıyor. Benim yaşım 22 onun yaşı 28. Ne olacak şimdi?
3 aylık evliyim aldatıldığımı fark ettim?